Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Polechtání může být jen pohyb ve střevech, jela bych do porodnice na monitor. Nebo ještě zkus vypít sklenici něčeho hodně studeného (ideálně cola-to nám doporučovali v poradně)a pak si zkus lehnout na bok a bříško trochu přimáčkni. Když mi nevycházel monitor u dcerky, tak tohle mi pomohlo, aby mě pustili domů, ale zase to bylo zkontrolovaný i UTZ, takže bych neriskovala a jela.
@Anny2148 colu jsem mela kolem seste a i brichem sem si trasla. Ted po sprse se trosku pohl. Tak nevim. Mozna ma dneska jen nejakou lenosku
Souhlasím s příspěvkem výše. Zkus mimi rozhýbat a kdyby se ti to pořád nezdálo, tak monitor. Raději zbytečně… ![]()
Jezis, neztracej cas na emiminu a jed na pohotovost! Copak ti muze na dalku nekdo poradit? Znam holky co necitily pohyby a ok, znam holky, co necitily pohyby a spatny. Jistotu ti da pouze doktor.
Ta cola, by ho měla nakopnout, malá i když se nehýbala tak po tom studeném pití se vrtěla a po cole (kofole) se vždy začala hýbat. Porodní asistentka mi říkala, když mi natáčela pátý monitor za den, že je to tím cukrem a kofeinem. Zkus ho trochu zmáčkonout jak jsem psala, ale pokud to není pro tebe zásadní problém, tak bych jela do porodnice na kontrolu. Nechci tě děsit, ale po všem co jsem si tady přečetla, tak bych neváhala.
@Anonymní píše:
Uz se rozhybal. Asi nabira sil na ten den D.
Raději jeď. Mně u mladší dcerky varovali, abych jela hned, když se mi nezdají pohyby. Přinejhorším ti zbytečně natočí monitor.
Radeji jet stokrat do spitalu zbytecne, nez neco zanedbat, preju ti, aby bylo vse ok ![]()
Ahoj, jsem dnes 38+6. Od rana tak nejak maleho necitim. Dnes jsem se nezastavila a uvedomila jsem si to az odpoledne. Sladkym jsem nabouchana az, az. Citila jsem jen takove nepatrne polechtani a nic. Maly je hodne napasovany pod prsy, mravenci to. Nikdy se mi poradne nehybal, ale aspon se trosku prevalil treba z prava doleva. takovy slimacek. pocita se i to polechtani za nejaky pohyb?