39. těhotenský týden - slabé pohyby

381
16.9.12 18:58

39 tt slabé pohyby

Ahoj holky, :mavam:
už přes týden mimčo moc necítím. Dneska jsem 38+6. Malý se pohne třeba 2× ráno, večer a sem tam přes den. Takže třeba jen tak +/- 6 pohybů denně Ale spíš se jen tak potočí a ani to moc nejde cítit. Večer většinou škytá. Na kontrole je vždy všechno ok, ozvy v pořádku, spíš na monitoru dělá úplný cirkus :) to se hýbe, ale jak mně odpojí, tak jakoby uslo zase na týden… Na kontrolu jdu ve středu, tak si postěžuju. Jen mně to docela znepokojuje :( Nemáte někdo zkušenosti?
Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymně07
16.9.12 19:02

To je zcela normální, miminko má v bříšku málo místa a už se tolik nehýbe..já to mám taky..dneska o něm skoro nevím jsem 39+4 a měla jsem to tak i předešlé těhotenství

• Citovat
  • Upravit
23864
16.9.12 19:04

Ke konci těhotenství je to normální, že už se miminko tolik nehýbe, protože tam nemá už tolik místa. Já to měla taky a taky jsem byla vyplašená. Necítila jsem pohyby přes 24 hodin a přesto bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.12 19:06

Měla jsem to samý - pohyby jsem začala cítit docela pozdě a ke konci taky skoro nic.. Spíš se mi pohlo celé břicho k jedný nebo k druhý straně.. Nikdy se nekonalo žádný velký kopání.. Teď mi to malá vynahrazuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
16.9.12 19:06

Taky jsem byla vcera vecer vyplasena, ze se nehybe (jsem 38tt) :oops: A vsecko je OK, uz tam ma asi mene mista ;) Mmch kdyz jsem extra nervni, ze se pul dne nepohnulo, staci vypit hodne vody, spolehlive zacne skytat a da o sobe vedet :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
16.9.12 19:08

@werousek Ahoj, já mám termín 22.9., a přes den malého taky skoro necítím. Zato ve 3hod ráno je to šílené posldních 14dní mám pocit, že mi prorazí močový měchýř a jde mi bolest i do kříže :D Nebo když sedím večer déle u PC, tak to jsou rány, že se musím ohnout, ale přes den mám taky strach, zda je vše OK. Takže slabé pohyby josu dle mého normální, už nemá tolik místa a maximálně boxne pěstičkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
16.9.12 19:09

Jéé holky, tak to moc děkuju, že jste mně uklidnily. :hug: Nerada bych něco zanedbala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
16.9.12 19:12
@zoubky píše:
@werousek Ahoj, já mám termín 22.9., a přes den malého taky skoro necítím. Zato ve 3hod ráno je to šílené posldních 14dní mám pocit, že mi prorazí močový měchýř a jde mi bolest i do kříže :D Nebo když sedím večer déle u PC, tak to jsou rány, že se musím ohnout, ale přes den mám taky strach, zda je vše OK. Takže slabé pohyby josu dle mého normální, už nemá tolik místa a maximálně boxne pěstičkou :mrgreen:

Jo jo :) to se mi taky někdy stane, když mám plný močák nebo dlouho sedím, tak cítím strašný tlak ve spodku, i docela na konečník. A poslíčci… poslední měsíc jsem jě měla každý den a šílené :evil: Teď přes víken je nějak klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
16.9.12 19:14

Jsem na tom dost podobně, dneska i včera mín pohybů. jsem 39+4..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.9.12 19:28

@zoubky mam presne termin a stejne potize :mrgreen:. V noci porada diskoteku.

@werousek Druhe dite se hybe mnohem vic, a to i ted, dost se bouli a stehuje z jedne strany na druhou, pry min mista, no nevim nevim…ale kdyz jsem vzprimena, tak o nem taky nevim.

monitor taky nema rad a radi, hlavne ke konci.

podle me je to uplne v poradku, hlavne ze se hybe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
16.9.12 19:58

@suik :palec: :mavam: Na monitoru je teda kliďásek, ale je to asi tím, že mě monitory nedělají dobře, je mi na omdlení v každé poloze :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.9.12 20:04

@zoubky monitory taky nemusim, zatim jsem byla jen dvakrat, zitra jdu znova. :?

No co si budeme povidat, uz abych porodila, tentokrat je to fakt narocnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
16.9.12 20:13

@suik Mluvíš mi z duše, taky už čekám na ten porod jak na smilování. Je to moje druhé těhotenství skoro přesně po 3letech(první syn je 23.10.2009) a je to fakt náročné. Zaprvé jsme tehdy s Kubou nestihla ani jeden monitor, rodila jsem 37+2.tt a byla to nečekaná rychlovka. A teď mě už od konce července zlobí poslíčci, Dr. mi říkala, že budu ráda, když dle gynek. nálezu donosím malýho do 37.tt.....no a podívej, v úterý mě čeká 3.monitor a už toho mám dost :mrgreen: :mrgreen:
Ale to jsme trošku OT :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.9.12 21:10

Zakladatelko, to je naprosto normální. Jsi na konci těhotenství, mimčo se už tolik nehýbe, spíš jen převaluje, nemá místo. Já na konci ty pohyby měla už fakt minimálně. Taky se jen vždycky převalil, pohnul zadečkem ze strany na stranu a to bylo všechno. Hodně na konci taky spával. On teda nebyl nějak moc akční nikdy, ale ke konci opravdu jen minimálně. Spíš mi vždycky někam něco vrazil a vydržel tak X hodin. Neboj, mimčo je určitě v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.13 13:13

38tt velmi slabe pohyby

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie