39 týden už aby to bylo :)

11
27.3.14 13:07

39 tyden už aby to bylo :)

Ahoj holky tak jsme v 39 týdnu a zatím furt nic i když doktoři mluvily o předčastným porodu kvůli tomu že je miminko větší o týden…i když nám už odešla hlenová zátka a jsem skoro na 2 prsty otevřená :)jak jste to měli vy holky a do kdy jste asi tak porodily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.3.14 13:09

To je pořád dokola.. O týden větší nic neznamená.. Rodit můžeš za hodinu, stejně tak za tři týdny.
Já byla bez zátky týdny, vyvolávali ve 42+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
27.3.14 13:11

@kisten Ahoj, já jsem taky 39 tt, na kontrole jsem byla v pondělí a prý ještě vydržím. mám jen měkký čípek, už bych to chtěla mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
27.3.14 13:13

Ahoj..držim palečky ať to máš co nejdřív za sebou..já byla na prst a půl už od 36 týdne a zátka taky pomalu odcházela a přes to mi museli vyvolávat..ale nenechali mně 10 dní, ale vyvolali mi to 2 dny po termínu-odhad mimča byl už přes 4 kila a můj první porod tak jsme se shodli že to vyvoláme ať neni 5-ti kilovej..byla bych snad těhotná ještě teď.. :mrgreen: jo a poslíčkovala sem jako blázen..takže sem tě asi moc nepotěšila, ale jinak se řiká že jak odejde zátka bude to brzy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.3.14 13:14

Já jdu na kontrolu zitra tak jsem zvědavá jak dopadnem :) i když určitě nic nového :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.3.14 13:15

A proč bys měla porodit dřív? Kvůli tomu, že je mimčo větší? No, já měla prvního kluka 4,5 kg a kdyby ho nevyhnali, tak ho nosím asi až do Vánoc, v břichu se mu strašně líbilo. :P Jinak jak jsem to měla. U prvního CS 4, čípek celý a tuhý, hrdlo na špičku prstu - dva dny po termínu 40tt.+2 jsem šla na vyvolání. U druhého jsem byla na kontrole tři dny před termínem, k porodu vůbec nic - CS 6, čípek celý a tuhý, hrdlo na prst. Hned po poledni, den po termínu ve 40tt.+1 a tři dny po kontrole, bylo po všem. Porod přišel jako blesk z čistého nebe a pak to byl fofr. :mrgreen: Zátka mi před porodem neodešla ani u jednoho.

Příspěvek upraven 27.03.14 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
27.3.14 13:15

Přesně, nic to neznamená. Já byla do konce uzavřena, na porod nic nevypadalo. Ještě den před porodem jsem si říkala, že neporodím nikdy, že mi není nic, ani poslíčky, nález taky žádnej..výsledek? 2 dny před termínem mi v noci odešla ahlednová zátka, začaly nějaký bolesti, který jsem myslela, že jsou teprve poslíčci, ale já už rodila. Malej se narodil druhý den po poledni..Porod rychlej, s obrovskýma bolestma jen 2 hodiny..když mi tvrdili, že mám kontrskce po 3 minutách, mluvila jsem s bráchou po tel., že to nic není..a to jsem si myslela, jak půjdu na vyvolávání, jak dlouhý to bude..protože jak říkám, já necítila právě žádný poslíčky, nic. jo a malej byl taky o 5 dní větší, ale stejně se narodil s 3100 g a 50 cm..úplně o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
27.3.14 13:16

Ahojte, jsem sem nakoukla jen tak abych zavzpomínala :D rodila jsem v září, v termínu. Jinak já byla otevřená na 4 prsty snad 3 týdny před porodem, nakonec pomohl sex a maliník :D všem budoucím rodičkám přeju rychlý a co nejméně bolestivý porod, hezky si to užijte. Já rodila dlouho a porodila ve 2 ráno, takže jsem byla uplně KO a vůbec si ty první okamžiky neužila a dodnes mě to mrzí. Už se těším na příští :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.3.14 13:19

Joo tak to uz si rikam ted v tom 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.3.14 13:19

To já doufám že to bude brzo mi odhadem zatím máme 3200 g.ale myslíme si že když jsem před měsícem byla v nemocnici kvůli tvrdnutí břicha a výtokům tak že nejspíš budeme taky přenášet ale doufám že ne.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.3.14 13:21

Vím že to nejspíš nic neznamená že je o týden větší ale rači se zeptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.3.14 13:21

@kisten promiň,kdo s tebou bude ještě přenášet? A komu ještě odešla hlenová zátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.3.14 13:24

:D špatně napsáno myslime si to s přítelem :D a tak nějak si to myslí všichni v rodině tak jen čekám a doufám…v nemocnici mě rvali prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
27.3.14 13:26

@terinka4444 Buď hodná, jo! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.3.14 13:26

@kisten :mrgreen: hrozící předčasný od 32.tt. otevřená, zkracoval se čípek…rodila jsem 41+2 :mrgreen: a každou kontrolu..ženská, proč nerodíte…pane doktore, nemám kontrakce a venku je hnusně, tak se mu nechce :jazyk: Druhý - uzavřená, žádné příznaky, mimčo vysoko a pak šupšup 40+0 8) do tří týdnů bude stopro venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí