Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky, jsem prvorodička tudíž toho moc nevím, tak si jdu pro radu.
![]()
Minulý týden v úterý na kontrole u gynekoložky mi doktorka řekla, že už jsem k porodu plně připravená, napsala mi teda ještě kontrolu na pátek 15.5., ale že si myslí, že už nepřijdu. A teď k věci..celou dobu nic, a dnes si tak věším prádlo na balkóně a najednou cítím jak ze mě něco uplně vyletělo tak jsem utikala do koupelny a na kalhotkách jsem měla bílou hroudu hustého hlenu, bylo toho opravdu hodně..nevíte co by to mohlo být, normálně jsem se až lekla jaké množství toho bylo???????? Díky za odpovědi ????
@nikoleta_kl mění se tlak, jdou bouřky. V porodnicích bude narváno. Já jsem po odchodu zátky do 24h porodila, bohužel je to individuální. Držím palce.
@nikoleta_kl píše:
@pajisek90 tak doufám, že to co nejdřív příjde![]()
a děkuju
Já osobně jsem u druhého porodu do 24h porodila, ale samozřejmě každá to měla jinak. U prvního porodu jsem žádnou zátku nezaregistrovala, ale byl to porod vyvolávaný, tak asi proto…
@nikoleta_kl hlenová zátka, ale nic to znamenat nemusí. Já porodila až za týden po tom co odešla.
U prvního si už přesně nevybavujo, ale myslí že jsem rodila až týden po odchodu zatky možná i později a teď u druhyho ráno odešla a v noci jsme jeli. Ale byla jsem ještě navíc po Hamiltonu.
@alena1995 je mi to jasny, ja hlavne tak nejak chtela vedet, jestli se muze o hlenovou zatku jednat, kdy prijde porod podle toho nepoznam, jen doufam ze to bude co nejdriv at to mam za sebou ![]()
@nikoleta_kl pokud bys měla strach a teklo toho víc, tak si dej porodnickou vložku a nech se zkontrolovat v porodnici. Já jsem měla vždycky zátku i trochu s krví, tak se nelekej.