Teplota 39,2 u virózy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
30.11.11 14:40

jj virovou angínu už jsem taky měli m usím souhlasit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
30.11.11 15:01

To jo, virová je taky, ale nedávají se na antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
3.12.11 18:34

takže precejn viroza podvouch dnech v horečkách jeden den se zvýšenou a des je ok..přeju všem marodů brzké urdavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
27.1.18 15:38

Dcera dnes teploty přes 38 a blinká-zřejmě viroza. Jde mi teď o to, jestli s ní mám jít v pondělí k doktorce (kvůli paragrafu), což mám strach, aby něco nechytla dalšího, když je oslabená. Nebo jak to tak dlouho může trvat, že bych to vyřešila jen dovolenou. Předpokládám, že by bylo asi lepší, aby do školky asi do pátku nešla, i kdyby to byla viroza jen víkendová, že? Se omlouvám za asi přihlouplé dotazy, ale nikdy jsem na paragrafu nebyla, protože dcera nemocná nebývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
27.1.18 15:46

@Marcelka146 Tak pro osetrovacku si tam budes muset jit, i kdyby dceru videt nepotrebovala…ta se musi v praci odevzdat stejne, jako neschopenka…zkus tam rano zavolat a rekni, ze se bojis, aby nepobrala jeste neco a jestli by vas nevzala v utery hned brzo rano jako prvni…ja to tak delavam a v 60% se to podari…nekdy samozrejme cekame i tak a nekdo to stihne jeste pred nami…No a po odezneni nemoci bych ji nikam nedala aspon tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
27.1.18 15:54

Děkuji, v pondělí si tam zavolám a domluvím se, jestli mi OČR vypíše i bez toho, aby ji viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
27.1.18 17:16

Ještě jsem se chtěla zeptat. Dáváte při viroze něco na srážení teploty nebo necháváte tělo s tím popracovat samo. Dcera má 6 let. Teplota nyní 38,4. Za celý den snědla jen talíř vývaru na oběd, celý den leží, odpoledne blinkala a už podruhé spí. Zatím jsem jí nic nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.1.18 17:20

To je věc názoru. Já nedávám, všechno pak trvá kratší dobu, i když teploty jsou vyšší. Při vysoké použiju zábal. Hlavně ať hodně pije a spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.1.18 21:35

Hele to není normální

@pilcanda měli by ste jed na pohotovost… s tímto musí být v nemocnici na pozorování… Moje malá dcerka byla v nemocnici jen s 38,0 musíš tam jed. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí