39.týden a pořád nic

101
2.4.12 20:45

39.týden a pořad nic

AAhojik holky. Jsem ve 39 tydnu a už moc bych chtěla porodit . Celé těhu mě strašily že malej bude předčasně , a kde nic tu nic jsem rada že jsme to vydrželi ale ted už bych to chtěla mít zasebou . Do toho mě před 4 tydny spadly krevní destičky a pořád klesaji takže každej tejden na hematolku , už jenom z toho duvodu bych chtěla aby šel malej ven ted dokud je jich na porod jak štakš akorád. Porádíte fakt nějakou učinou radu která zabere ??? sex nepomáhá ani vana ne .:-D dík moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
2.4.12 20:48

vysávat, uklízet, ale ne mýt okna!!!! když jsem byla v porodnici, tak tam jedna říkala, že chtěla porodit, tak vzala vysavač a do hodiny ji přišli kontrakce a v noci se ji narodila holčička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
2.4.12 20:52

ja te uplne chapu :hug: taky bych zkousela vsechny babske rady, ale jsem toho nazoru, ze kdyz na to neni mimco priprave, tak nic nepomuze ;) proste se hod do pohody a uzivej si poslednich tehu dni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
2.4.12 20:53

Hele, pokud nechce mimco, tak to nevyvolas… ja jsem uklizela, behala schody, byla na bowlingu, sexovali jsme vic nez normalne, masirovala jsem bradavky, vylehavala v teple vode, chodila na prochazky, pila ruzne odvary na podporu traveni, dala jsem si YAL - prujem pry podporuje stahy delohy a niiiic, proste jednou v noci, az jsem to necekala, tak to prislo - vim ze to je opruz, ale vydrz, uz to bude fakt jen chvili! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
2.4.12 20:56

Tak sex pomůže málokomu.Doktor mi říkal, že aby mi sex mohl vyvolat porod kvůli látce obsažené ve spermatu, tak by toho sperma muselo být najednou tak 10×tolik než co ho má manžel. Zkus běhat po schodech. Měla jsem jít na vyvolání porodu, tak den předtím jsem malému pořád domlouvala, ať už jde ven a u mě to tedy zabralo, dal si říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.4.12 21:02

ahoj jsem na tom podobně jak ty, od 26tt mi vyhrožovali předčasným porodem a ve čtvrtek mám již druhý termín a pořád nic.
Já jsem už tisíckrát uklidila barák, i okna umyla, na procházky se psama chodím, přítele otravuji i několikrát denně :lol: a stejně nic. Takže nám nic nepomůže jen čekat až se prckové uráčí přijít na svět :-)
Tak držím palce ať to máš co nejdřív za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
2.4.12 21:05

Neboj, dočkáš se :) Já už taky chtěla rodit za každou cenu, zkoušela jsem červené víno, stírat atd.. rodila jsem nakonec ve 40+3.. Ještě si to užívej.. Já pořád v těhu nadávala že chci rodit a teď tady mám pěti týdenní holčičku a kolikrát se mi zasteskne po bříšku jak to vlastně bylo krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
2.4.12 21:09
@mamartina píše:
Neboj, dočkáš se :) Já už taky chtěla rodit za každou cenu, zkoušela jsem červené víno, stírat atd.. rodila jsem nakonec ve 40+3.. Ještě si to užívej.. Já pořád v těhu nadávala že chci rodit a teď tady mám pěti týdenní holčičku a kolikrát se mi zasteskne po bříšku jak to vlastně bylo krásný :)

a to ji je teprve 5dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.4.12 21:14

je to tezky, jakmile se mimcu jeste nechce, ven ho nedostanes…ale zkusit muzes: domlouvani brisku, sex, schody, uklid, masaz bradavek a pak taky ricinovej koktejl - uz nevim presne, ale tusim hlt koralky, decka ricinovyho oleje (hur se shani) a dolejt merunkovym dzusem. Jukni do googlu, urcite najdes i diskuzi.

ty desticky jsou pitomy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
2.4.12 21:16
týdnů :D
@palapa píše:
a to ji je teprve 5dní :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.4.12 21:18

Děkuju holky je mě to jasny že když se mu nebude chtít tak prostě nepude :-D dneska zkusím domlouvat a když to nepomuže zkusím zítra uklidit celej barák od zhora až dolu :-D ale prostě se bojím že mě budou vyvolávat a dotoho ty destičky :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
2.4.12 21:18
@mamartina píše:
týdnů :D

promiň blbě čtu :) no tak stejně :) já už osmiměsíční a teprv si říkám jak to bylo krásné být těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
2.4.12 21:19

Plně tě chápu, ale pokud miminko ještě nechce, tak se můžeš stavět na hlavu…já tejden běhám na půdu pro krabice s věcma, nosím je dolů, uklízím, přerovnávám, uklízím, válím se v horký vaně, sexuju, chodím se psama na cvičák a? Nic, doktorka nade mnou leda kroutí hlavou, že se ještě nic neděje :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
2.4.12 21:21
@Issabell28 píše:
Tak sex pomůže málokomu.Doktor mi říkal, že aby mi sex mohl vyvolat porod kvůli látce obsažené ve spermatu, tak by toho sperma muselo být najednou tak 10×tolik než co ho má manžel. Zkus běhat po schodech. Měla jsem jít na vyvolání porodu, tak den předtím jsem malému pořád domlouvala, ať už jde ven a u mě to tedy zabralo, dal si říct.

Tak zítra budu domlouvat :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
2.4.12 21:22

mě doktor řekl, že budu stopro přenášet, že mám přijít příště s taškou a druhý den od jeho slov malá chtěla na svět :) ještě mě poslali domů, že jsou to poslíčci a další den byla na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí