Strach z 2. porodu :-(

199
31.3.12 20:51

Strach z 2 porodu:-((

Měl nekdo tak desný strach z druhého porodu.,já mám v uteý termín.. A prvního jsem mela za 4,5hodiny i s bolestma venku..tak s ebojím…že když jsem mela první rychlý ,druhý bude pomaly:-(( Chjooo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
199
31.3.12 20:52

Ale jinak bych chtela desne porodit zítra.. A at delám co delám nechce se jí ven:-( A dle dr. chce ven od sedmýho mes. a nic…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.3.12 20:56

Ahoj. Taky jsem měla strašný strach z 2 porodu, každý mě strašil, že když první byl v poho, tak si „užiju“ druhý. Opak byl pravdou, oba porody byly překotné a rychle…ten druhý tedy po Hemiltnu, ale a Apríla, což jsem si mooooooc přála.
Přeji stejně rychlí a pohodový porod třeba už zítra :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.3.12 20:58

Tak já měla první porod sakumprásk 2,5h, z toho ty děsný bolesti tak hodina :lol: Já byla naopak přesvědčená, že porodím ještě překotněji a plánovala jsem, jak to udělám, až to přijde a já se nestihnu ani uprdnout :mrgreen:
No a ono to bylo nakonec úplně jinak 8)
Druhý porod byl o něco delší, o něco bolestivější, ale byl podle mě. Jako pár hodin potom jsem byla přesvědčená, že jsem rodila naposled, ale rychle mě to přešlo :lol:
Jinak je častější, že druhý porod je rychlejší, v porodce s prvním jsem ležela se ženskou, která první měla jako já a druhý rodila doma se záchranářem ;) Takže jo, může to být ještě rychleji jak za 4,5h… Potkala jsem holky se snadnými porody, co rodili druhé buď ještě snadněji nebo alespoň stejně snadno, to jenom já to musím nějak jinak :mrgreen:

Ničeho se neboj, sice to víc bolelo, ale zase jsem věděla, co se děje, když mi při kontrakcích začli tlaky na konečník, tak jsem věděla, že to bude už brzo, že to sice bolí jak kráva, ale že už jdeme do finiše a do hodiny bude konec a taky že byl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.3.12 20:59

Ja mam na strach jeste brzo…me porodni asistentka rikala, ze jsem mela prvni porod docela rychlej, no nevim 7,5 hodiny s pravidelnejma bolestma a ze ten druhej bude docela rychlovka, ze po pravidelnych kontrakcich nemam moc cekat 8o .

myslim, ze u tebe to bude taky rychly! Hlavu vzhuru a drzim palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
31.3.12 20:59

Ja jsem mela druhy porod taky hodne rychly…2h se vsim vsudy.. :) Neboj,drzim palecky a treba tomu dnes jeste s tatkou pomuzete :) Hodne stesticka a brzo mimco u sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.3.12 21:00
@Gladys píše:
Tak já měla první porod sakumprásk 2,5h, z toho ty děsný bolesti tak hodina :lol: Já byla naopak přesvědčená, že porodím ještě překotněji a plánovala jsem, jak to udělám, až to přijde a já se nestihnu ani uprdnout :mrgreen:
No a ono to bylo nakonec úplně jinak 8)
Druhý porod byl o něco delší, o něco bolestivější, ale byl podle mě. Jako pár hodin potom jsem byla přesvědčená, že jsem rodila naposled, ale rychle mě to přešlo :lol:
Jinak je častější, že druhý porod je rychlejší, v porodce s prvním jsem ležela se ženskou, která první měla jako já a druhý rodila doma se záchranářem ;) Takže jo, může to být ještě rychleji jak za 4,5h… Potkala jsem holky se snadnými porody, co rodili druhé buď ještě snadněji nebo alespoň stejně snadno, to jenom já to musím nějak jinak :mrgreen:Ničeho se neboj, sice to víc bolelo, ale zase jsem věděla, co se děje, když mi při kontrakcích začli tlaky na konečník, tak jsem věděla, že to bude už brzo, že to sice bolí jak kráva, ale že už jdeme do finiše a do hodiny bude konec a taky že byl :D

to rada slysim, zacinam se bat, ze nestihnu udat dite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.3.12 21:01

@Gladys jinak te vetsi bolestivosti se teda bojim, to si nejak neumim predstavit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
31.3.12 21:01

Neboj :kytka: Já se bála strašně moc a nakonec první byl hroznej 33h a druhej ještě horší sbolestma rozjel se 2 den po hamiltnu, ale trvalo to jen 5.5h a z toho v porodce jen 2.5h takže jsme stihli monitor vyšetření , přípravu a byl venku náš miláček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.3.12 21:02

Juu super:-) No upřímne mám strach jak pes:-((…:-(( U malyho jsem mela křížový a bylo to fakt rychly,bolesti jsem si ytrpela doma a sanitku jsem zavolala až když mi vyšla krvava zatka a sanitka u nás byl v 6:50 v 7jsme dojeli do porodky a v 7:25 byl na svete:) Tak bych chtela tak nejak i ted u malé :D a práve na apríla delám vše pro to aby zítra vylezla aono nic:-( Jinak dekujimooocinky moc!! Mmj sexík jsme meli dneska a nic:DD tak třeba zkusím ještě po pulnoci tatku dohnat kvuli zítřku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
31.3.12 21:04

Prý je na urychlení dobrý sex. Ségra to má vyzkoušené. Měla týden do termínu, ale její manžel měl v tu dobu jet na služebku a tak jim porodní bába poradila ať se jí hraje s bradavkama a až po dlouhé předehře souloží. No doufám že tady nepobuřuji některé dámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.3.12 21:05

No to jsme dneska zkoušeli ..S bradavkama si neustále hraje synek.Mám 17měsíčního chlapečka a kojím ho :-D ještě:-)) Ale předehru jsme dneska meli velkou a dlouho předehru a zatím teda nic :-)) Jen pořád chodím na záchod..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.3.12 21:06

@suik No jo, jenže já srovnávám s porodem snů, který jsem zažila poprvé :mrgreen: Ten nasadil tak vysokou laťku, že budu šťastná, když se k němu napotřetí aspoň přiblížím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.3.12 21:08

Když si vzpomenu na druhej porod,rodila bych každej tejden! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
31.3.12 21:08

Tajk já taky myslela, že to nepřijde měla jsem 2dny před vyvoláním tak jsme byli na dlouhý procházce vana atd. a nic, že jsem z toho kvetla pak jsem usnula a před půlnocí se to rozjelo a ve 4:43h už jsem ho vyděla a že to byl tuclík 3740g a 51cm a já hubenourak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí