Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já jsem se cítila jako malej balón a čekala a čekala a příšlo mi to nekonečné ![]()
Ahoj. já se před porodem cítím taky celkem dobře. jen jsem trochu nervózní. termín mám zítra
![]()
Cítím se jako obrovský, nateklý sud s hromadou celulitidy, nohy jak konve, nepohyblivá… už se těším na porod. Strach z bolesti mám, ale hlavně aby bylo vše ok. TP 19.4.
já mám termín až za 6 týdnů-9.5. ale i tak už na mě jde nervozita.Špatně spím od počátku těhu,křeče v nohách,poslíčky už od 16tt,pálení žáhy.
@andrea555 píše:
tak přeji ad vše dobře dopaneno já mám termín 20.4 tak si ještě musím počkat
ale už se těším čekám chlapečka
Taky čekám kluka a už se ho nemohu dočkat. zatím se mu ale asi ven moc nechce.
Ja ani nevim, jak se citim, casto zapomenu, ze jsem tehotna
Ale rodit jeste nemuzu, protoze nemam ani zbalenou tasku do porodnice
![]()
@andrea555 píše:
a kdy to čekáš?
Nekdy v dubnu. Ale v podstate uz muzu rodit ted (ale to moc nevypada). Nebo taky za par tydnu.
Tak já mám TP taky 9.5. a až na větší únavu poslední dobou a že se nemůžu moc předklánět a funím je to OK. V noci spím jak špalek, to jsem nikdy neměla. Pro mě je těhotenství nejlepší prášek na spaní. Před ním jsem měla problémy s usínáním.. A to taky ještě nemám všechno nachystaný, jelikož se pak nechci na všechno jen dívat a netrpělivě čekat, tak to dělám opravdu pozvolna.. A taky jak dovolují penízky, žijem teď z jednoho platu.. ![]()
ja mam termin 16.4 a klidne bych sla rodit uz dneska. I doktorka mi rika ze by maly uz mohl ven, vypadato totiz ze bude pekne veliky. V utery jdu na prni monitor tak uvidime.
Jinak se citim dobre. Jakoz ale cele tehu. Nic me neboli, neotikam. Zadne problemy. Spim celou noc (dokonce se probudim jeste ted v noci na brichu). Zadne paleni zahy. Proste vubec nic.
![]()
Ale uz bych chtela aby sel maly ven. ![]()
@jájaana píše:
Tak já mám TP taky 9.5. a až na větší únavu poslední dobou a že se nemůžu moc předklánět a funím je to OK. V noci spím jak špalek, to jsem nikdy neměla. Pro mě je těhotenství nejlepší prášek na spaní. Před ním jsem měla problémy s usínáním.. A to taky ještě nemám všechno nachystaný, jelikož se pak nechci na všechno jen dívat a netrpělivě čekat, tak to dělám opravdu pozvolna.. A taky jak dovolují penízky, žijem teď z jednoho platu..
Ja jsem na tom podobne a jsem rada ze nejsem jedina kdo funi a nemuze se predklanet
k tomu jsem pribrala 12kg a pri kazde vetsi prochaze me silene bolej nohy.
Na porod se tesim jak dite na Vanoce abych videla konecne svou malou princeznu
Ale termin mam 17.5 tak si jeste pockam ![]()
@NJustyna píše:
Ja jsem na tom podobne a jsem rada ze nejsem jedina kdo funi a nemuze se predklanetk tomu jsem pribrala 12kg a pri kazde vetsi prochaze me silene bolej nohy.
Na porod se tesim jak dite na Vanoce abych videla konecne svou malou princeznuAle termin mam 17.5 tak si jeste pockam
Tak nohy mě nebolí, ale je fakt, že mě bolí záda. Ale to je asi normální, že?
To tady bolí asi kdekterou těhulku..
@jájaana píše:
Tak nohy mě nebolí, ale je fakt, že mě bolí záda. Ale to je asi normální, že?To tady bolí asi kdekterou těhulku..
To je fakt , nastesti to neni na porad ty bolesti a hlavne to stoji za to vydrzet , ta odmena pak…
A zrovna jsem zjistila ze moje tehotna kamaradka prave porodila holcicku Patricii ,tak se jedu za ni podivat.Jeste vcera odpoledne sem s ni mluvila a rikala ze ma hroznu strach z porodu , tak uz to ma za sebou…
ahoj, já mám termín v neděli 1.4., ale doktor rikal ze to nevypada
, ale citim se skvele a moc se tesim ![]()
@andrea555 píše:
Ahoj tak uvidíš jednou stejně musí venno také se cítím dobře až na poslední dny pořád mě bolí břicho už je to někdy k nevydržení.Žáha mě vždy pálí no jo to patří do těhotenství ale už bych brala aby byl venku
jojo tak břocho mě bolí taky pořád, hlavně podbřišek a žáha je strašná. Jen si lehnu, tak to začne, normálně bych spala jak zabitá, ale to palení je taková bolest ![]()