Jak se cítíte před porodem?

14090
29.3.12 16:31

Já jsem se cítila jako malej balón a čekala a čekala a příšlo mi to nekonečné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
157
29.3.12 16:34

Ahoj. já se před porodem cítím taky celkem dobře. jen jsem trochu nervózní. termín mám zítra :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.3.12 16:35

A jak dlouho před porodem myslíš? :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
29.3.12 16:37

Cítím se jako obrovský, nateklý sud s hromadou celulitidy, nohy jak konve, nepohyblivá… už se těším na porod. Strach z bolesti mám, ale hlavně aby bylo vše ok. TP 19.4.

• Citovat
  • Upravit
787
29.3.12 16:39

já mám termín až za 6 týdnů-9.5. ale i tak už na mě jde nervozita.Špatně spím od počátku těhu,křeče v nohách,poslíčky už od 16tt,pálení žáhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.3.12 16:40
@andrea555 píše:
tak přeji ad vše dobře dopane :kytka: no já mám termín 20.4 tak si ještě musím počkat :,( ale už se těším čekám chlapečka :*

Taky čekám kluka a už se ho nemohu dočkat. zatím se mu ale asi ven moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.3.12 16:42

Ja ani nevim, jak se citim, casto zapomenu, ze jsem tehotna :mrgreen: Ale rodit jeste nemuzu, protoze nemam ani zbalenou tasku do porodnice :twisted: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.3.12 16:47
@andrea555 píše:
a kdy to čekáš?

Nekdy v dubnu. Ale v podstate uz muzu rodit ted (ale to moc nevypada). Nebo taky za par tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.3.12 16:51

Tak já mám TP taky 9.5. a až na větší únavu poslední dobou a že se nemůžu moc předklánět a funím je to OK. V noci spím jak špalek, to jsem nikdy neměla. Pro mě je těhotenství nejlepší prášek na spaní. Před ním jsem měla problémy s usínáním.. A to taky ještě nemám všechno nachystaný, jelikož se pak nechci na všechno jen dívat a netrpělivě čekat, tak to dělám opravdu pozvolna.. A taky jak dovolují penízky, žijem teď z jednoho platu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
29.3.12 17:00

ja mam termin 16.4 a klidne bych sla rodit uz dneska. I doktorka mi rika ze by maly uz mohl ven, vypadato totiz ze bude pekne veliky. V utery jdu na prni monitor tak uvidime.
Jinak se citim dobre. Jakoz ale cele tehu. Nic me neboli, neotikam. Zadne problemy. Spim celou noc (dokonce se probudim jeste ted v noci na brichu). Zadne paleni zahy. Proste vubec nic. :mavam: :mavam:
Ale uz bych chtela aby sel maly ven. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.3.12 17:01
@jájaana píše:
Tak já mám TP taky 9.5. a až na větší únavu poslední dobou a že se nemůžu moc předklánět a funím je to OK. V noci spím jak špalek, to jsem nikdy neměla. Pro mě je těhotenství nejlepší prášek na spaní. Před ním jsem měla problémy s usínáním.. A to taky ještě nemám všechno nachystaný, jelikož se pak nechci na všechno jen dívat a netrpělivě čekat, tak to dělám opravdu pozvolna.. A taky jak dovolují penízky, žijem teď z jednoho platu.. ;)

Ja jsem na tom podobne a jsem rada ze nejsem jedina kdo funi a nemuze se predklanet :lol: k tomu jsem pribrala 12kg a pri kazde vetsi prochaze me silene bolej nohy.
Na porod se tesim jak dite na Vanoce abych videla konecne svou malou princeznu :mrgreen: Ale termin mam 17.5 tak si jeste pockam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.3.12 17:04
@NJustyna píše:
Ja jsem na tom podobne a jsem rada ze nejsem jedina kdo funi a nemuze se predklanet :lol: k tomu jsem pribrala 12kg a pri kazde vetsi prochaze me silene bolej nohy.
Na porod se tesim jak dite na Vanoce abych videla konecne svou malou princeznu :mrgreen: Ale termin mam 17.5 tak si jeste pockam :kytka:

Tak nohy mě nebolí, ale je fakt, že mě bolí záda. Ale to je asi normální, že? :lol: To tady bolí asi kdekterou těhulku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.3.12 17:13
@jájaana píše:
Tak nohy mě nebolí, ale je fakt, že mě bolí záda. Ale to je asi normální, že? :lol: To tady bolí asi kdekterou těhulku..

To je fakt , nastesti to neni na porad ty bolesti a hlavne to stoji za to vydrzet , ta odmena pak…
A zrovna jsem zjistila ze moje tehotna kamaradka prave porodila holcicku Patricii ,tak se jedu za ni podivat.Jeste vcera odpoledne sem s ni mluvila a rikala ze ma hroznu strach z porodu , tak uz to ma za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
30.3.12 18:32

ahoj, já mám termín v neděli 1.4., ale doktor rikal ze to nevypada :-(, ale citim se skvele a moc se tesim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
30.3.12 18:51
@andrea555 píše:
Ahoj tak uvidíš jednou stejně musí ven :) no také se cítím dobře až na poslední dny pořád mě bolí břicho už je to někdy k nevydržení.Žáha mě vždy pálí no jo to patří do těhotenství ale už bych brala aby byl venku :D

jojo tak břocho mě bolí taky pořád, hlavně podbřišek a žáha je strašná. Jen si lehnu, tak to začne, normálně bych spala jak zabitá, ale to palení je taková bolest :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí