Jak se cítíte před porodem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
5.4.12 14:32
@andrea555 píše:
ahojky holky mám takový dotaz co si sebou mám vzít na porodní sál,já vůbec ani nevěděla že na sál se mám taky nějak sbalit

No já nevim, asi jak kde, já mám vše dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.4.12 14:33

my máme jednu místnost kde jsme od začátku až do konce.Pak nás tedy až odvezou na pokoj šestindělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.4.12 14:34
@Bajča píše:
Anee věci k porodu?Co to je?

Nám důrazně řekli, že přítel nesmí mít u porodu to stejné v čem přijde, ale že si s sebou má vzít na převlečení tričko a třeba nějaké sportovní kalhoty plus přezutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.4.12 14:37

Na sál dostane jejich sterilní oblečení.Tam v civilu nesmí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.4.12 14:38

teda aspoň do těď jsem žila v představě že je to tak všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
5.4.12 14:39

U nás v nemocnici oblečení pro chlapy půjčují,normálně,to zelené operační ;) je to v ceně,co se platí za porod,jinak na sál si vezmu tak maximálně pití jemně perlivé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.4.12 14:40
@Bajča píše:
Na sál dostane jejich sterilní oblečení.Tam v civilu nesmí

no u nás bohužel ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.4.12 14:41

tak asi ne,u nás se za to platí nově 40 kč neboť poplatky za doprovod se přece od 1.4.zrušili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.4.12 14:45

Andy a máš to potvrzené?teď se to měnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
5.4.12 14:47

u nás to taky nezrušili,četla jsem to tento týden v místních novinách a chtějí 350kč,oni si to dělají asi různě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.4.12 14:47
@Bajča píše:
tak asi ne,u nás se za to platí nově 40 kč neboť poplatky za doprovod se přece od 1.4.zrušili ;)

my máme ted v Jihlavě ty nové porodní pokoje a tam může být opravdu v civilu ale musí se převléknout. Ale je možné že mu přes to ještě něco dají. těžko odhadovat, rodím poprvé. A poplatek se u nás neplatí žádný, za to že bude u porodu. U nás se platí jen za nadstandartní pokoje na šestinedělí a to 500 za den. A tam tě převezou zhruba dvě hodiny po porodu poked je vše v pořádku bez komplikací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.4.12 14:49
@katcha83 píše:
u nás to taky nezrušili,četla jsem to tento týden v místních novinách a chtějí 350kč,oni si to dělají asi různě :think:

Asi,je na to nový zákon ale každá nemocnice si ho podá po svém.U nás se taky platilo 500 a četla jsem na stránkách nemocnice že u nás to tedy zrušili,šikovní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
5.4.12 14:52

No u nás v té blbé Praze :roll: zaplatíme nehorázný poplatek za otce u porodu a ještě musím mít všechno svoje skoro tedy. No u nás tedy normálně píšou, že vlastní košili k porodu nebo tričko,župan, vodu nebo čaj 8o !!!, přezůvky pro oba, a pro chlapa ještě navíc pohodlné oblečení ve kterém NEPRIJEL-takže asi nějaký tepláky nebo co.dál vložky, jelení lůj, ručník.
No docela to přehání-takže tohle všechno mam v JEDNE tašce takže to tam pak budu vybalovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
5.4.12 15:00

A jinak holky, já už malého ani nějak necítím, je to v pořádku :( ?Jako že dřív sebou mrskal o hodně víc, teď jen když si lehnu tak občas cítím jak se převaluje ale jen tak maličko-snad mu nic není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
5.4.12 15:03

@ametyst dneska mám právě úplně stejný pocit,jen takové nepatrné pohyby,a jindy teda řádí,ráno jdu na ozvy,tak snad to bude v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí