Císař, Mladá Boleslav

3351
26.3.12 19:03

Císař, Mladá Boleslav

Ahojda těhulky a maminky.. prosím, máte někdo zkušenost s porodem přes císařský řez v porodnici Mladé Boleslavi? čekám dvojčátka, takže mě to nejspíš také čeká, ale chtěla jsem se zeptat, jak to probíha.. slysela jsem o nakym cevkovani(ze vedou hadicky do mocového mechyre, a pak i naka krev) jak to vypada, dcl se toho bojim.. prosim popiste mi to nekdo kdo s tim ma v MB zkušenost.. moc moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1325
26.3.12 19:54

Sice jsem nerodila v Boleslavi,ale můžu tě ujistit,že cévkování a braní krve je to poslední na co bych myslela.Dělali obě a nebolelo mě ani jedno.Ikdyž jsem se na operačním stole těsně před narkózou klepala jako ratlík,nemohla jsem to vůbec zastavit,teď už se tomu směju.Uspali mě,za 5min.byl prcek venku.Držím palečky,aby to dobře dopadlo :hug: Potom to břicho sice bolí,ale to se dá zvládnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.3.12 20:01

Díky moc, kdyz ja prave chci vedet jak to je v boleslavi, pac co jsem si psala s ostatnima maminka tak vsude to je nejaky jiny :-) i kdyz asi to cevkovani je stejny.. ja se bojim, ze to bude desne neprijmeny.. no pokud to bude mozny tak bych chtela jen tu spinalni( od pasu dolu…) ale i tak diky moc za tvuj prispevek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
26.3.12 20:21

V Boleslavi cévkují bezbolestně :) víc neporadím, rodila jsem tam přirozeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
26.3.12 20:40

Ahoj :mavam:
Já jsem rodila v Mladé Boleslavi císařem 18.11.2011. Takže mám čerstvé zkušenosti.
Hadičku na moč ti zavedou na pokoji těsně před operací, nebolí to. V den operace budeš na JIP druhý den ráno s tebou sestra půjde do sprchy a když to zvládneš ve sprše to sestra vyndá a půjdeš na normální pokoj. Neuspěj tě daj ti epidurál. Já se bála a chtěla naopak uspat řekli mi, že můžou až vytáhnou miminko tak mě přispěj ,když budu chtít :mrgreen: Vtipný na šití už mi to přišlo zbytečný. Tatínek může být celou dobu u toho. Ve většině případě to dělá primař s asistencí jinýho lékaře. Fakt se nemusíš bát držim palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
27.3.12 10:30

Jůůj,manco 1 moc moc dekuju :) ja mam prave dvojcatka tak to bude asi taky… a jeste jsem cetla ze nejaky jiny hadicky budu mit, nebot aby mi sla krev jako pryc(asi z delohy…) nebo jsi mela jen cevku na tu moc? nic jinyho? jj ja ani nechci uplnou narkozu, chci jen od pasu dolu(stli to je spinal(nwm jak se to jmenuje)) a to siti boli? nebo neboli??? :)nebo co ti prislo vtipny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.3.12 15:44

Ahoj :mavam:
Já jsem jinou hadičku neměla. Cítit budeš jen takový jako tahání je to trochu nepříjemný, ale není to bolest. Vtipný přišlo to že já se bála spíš toho že bude bolet až mi rozříznou břicho a budou vyndávat mimčo, proto už tomu že mi nabidli přispat na šití jsem se musela jen smát, když už jsem vydržela tamto tak tohle už bylo zbytečný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.3.12 15:45

to umrtvení od pasu dolu je epidural píchá se to do páteře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.3.12 18:40

Jj, chci byt u toho, ale tak kdyz mas ten epidural tak ani to siti bricha necitis ne? vlastne necitis nic, ne? :) a boli pak ta jizva na brise hodne?? nebo se to da?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.3.12 22:18

Šití necítíš vůbec bolest taky ne, ale jak budou ty děti vyndávat ucítíš takový jako tahání, ale dá se to. Jizva? Nebudu ti lhát mám děti tři první dvě jsem rodila normálně a v poho po porodu jsem hned lítala. Třetí císařem a po něm jsem si připadala jak lazar oni ti sice budou dávat něco na bolsti,a ale bude to stejný jak kdybys byla po operaci. Já osobně kdybych měla jít ještě jednou tak si vyberu přirozený porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
29.3.12 11:51

no ja cekam dvojcatka tak me asi ten cisar ceka.. uvidime jak budou otoceni a velci :-) dekuju moc za tvoje zkusenosti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.15 21:43

Ahoj holky, ma někdo čerstvé zkušenosti s císařem v MB? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.15 20:26

Nikdo? ://

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.15 20:40

Zkus založit novou diskuzi. Třeba si této obnovene nikdo nevšiml. Ja tedy jo…poněvadž jsem čekatelkou. V lednu me tam taky ceka. Už tam mam jeden za sebou…ale v roce 2012. Tak sleduji, jestli se ti někdo ozve :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.15 20:47

Taky by me zajimalo, jak to teď chodi s nadstandardnim pokojem. Na strankach nemocnice jsem se dočetla, že pokud ho oddělení má a víš termín nástupu do nemocnice, můžeš si ho zamluvit…ale sestra na ambulanci říkala něco jiného. Tak nevím… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100