Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky se přidávám. Termín 4.4. nebo 10.4. a nic se neděje
jsem z toho pěkně nervozní. Na jednu stranu už mooooc chci malého vidět, na druhou chci být těhotná napořád a hlavně NERODIT
bojím se prostě ![]()
Ale jinak jako břicho jako takové mi vůbec nevadí, neni ani nějak obrovské, jen je fakt že to zadýchávání neni příjemný a taky bych ráda zpátky svoje hezký nohy-bez celulitidy a oteklotin ![]()
Ahoj holky .muzu se pridat?Ja mam termin 24.dubna a cekam holcicku Karolinku.Jinak jsem prvorodicka..Utikaji vam ty posledni tydny do porodu?Ja se tak tesim na malickou a tahne se to ![]()
@lucieSe píše:
Ahoj holky .muzu se pridat?Ja mam termin 24.dubna a cekam holcicku Karolinku.Jinak jsem prvorodicka..Utikaji vam ty posledni tydny do porodu?Ja se tak tesim na malickou a tahne se to
Ahoj a všechno už připraveno? Už jenom čekáš? ![]()
No uz aby jsme ty male uzlicky meli v naruci a hlavne zdrave.Jinak Popijite nekdo malinik a lnene seminko?Myslite ,ze to nejak pomuze??
@lucieSe píše:
Ahoj holky .muzu se pridat?Ja mam termin 24.dubna a cekam holcicku Karolinku.Jinak jsem prvorodicka..Utikaji vam ty posledni tydny do porodu?Ja se tak tesim na malickou a tahne se to
ahoj,prvně sem si na emimču všimla někoho kdo má termín přesně jak já
taky čekáme holčičku ![]()
Ahojky holky, můžu se přidat? já mám termínek 11.4. a měl by to být chlapeček- jméno stále nevíme ![]()
Teď jsem tedy ve 37+5 ![]()
Já se cítím skoro fajn
… jen sem se chtěla optat, zda nemáte některá z Vás stejný problém jako já … normálně mám stolici dost nepravidelnou, někdy jednou za 2 dny, někdy třeba i za 4, ale žádné problémy pak nemám… no a teď poslední 3 dny chodím i 4× za den, což mi nepřijde normální…
promiňte, že to tady tak vypisuji ![]()
No tak mě napadá, zda by to nemohlo být nějak spojené s přípravou na porod ?…
Jsem prvorodička, takže nemám vůbec zkušenosti… děkuji za odpovědi ![]()
Ahoj wendul.jsem prvorodicka.tak tez vim prd
ale co jsem tak cetla v diskuzich ,tak kdyz mas stolici vicekrat denne ,tak se telo pripravuje na porod.
@lucieSe píše:
Ahoj wendul.jsem prvorodicka.tak tez vim prdale co jsem tak cetla v diskuzich ,tak kdyz mas stolici vicekrat denne ,tak se telo pripravuje na porod.
jejky tak přesně toho sem se obavála
… to mi ani neříkej ![]()
tak doufám, že se to bude chystat jěště dlouho
…
Ty tak to ja uz bych taky brala aspon tu srac…
vedela bych ze se neco deje
protoze ja si vubec nepripadam,ze bych byla tehule.Je mi nejak dobre ![]()
@lucieSe píše:
Ty tak to ja uz bych taky brala aspon tu srac…vedela bych ze se neco deje
protoze ja si vubec nepripadam,ze bych byla tehule.Je mi nejak dobre
No mě právě taky nic neni
jen teď tohle a to nepociťuji zas jak velké trápení, no i když teď možná jo
, když vím, že se to v brzké době asi semele
…
Uz at to mame za sebou
ale jsem pposranek z porodu.Pro me by bylo fajn kdyby mi praskla plodovka a letela bych do porodky a ne nejake bolesti,protoze bych treba histercila zbytecne a poslali by me domu
Přesně tak, z tohoto mám taky největší strach, že přijde něco jako planý poplach ![]()
ale snad ne… holky tady všude píšou, že to většinou opravdu poznáš… no sem na to každopádně zvědavá…:D
a kdy ty máš termínek?