Jak se cítíte před porodem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
31.3.12 06:49

Taky se přidávám. Termín 4.4. nebo 10.4. a nic se neděje :( jsem z toho pěkně nervozní. Na jednu stranu už mooooc chci malého vidět, na druhou chci být těhotná napořád a hlavně NERODIT :lol: bojím se prostě :(
Ale jinak jako břicho jako takové mi vůbec nevadí, neni ani nějak obrovské, jen je fakt že to zadýchávání neni příjemný a taky bych ráda zpátky svoje hezký nohy-bez celulitidy a oteklotin :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.12 16:26

To se vůbec nebojíte?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
31.3.12 16:44
@honzapolepsky píše:
To se vůbec nebojíte?? :-)

A čeho Honzíku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
31.3.12 18:10

Ahoj holky .muzu se pridat?Ja mam termin 24.dubna a cekam holcicku Karolinku.Jinak jsem prvorodicka..Utikaji vam ty posledni tydny do porodu?Ja se tak tesim na malickou a tahne se to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
31.3.12 18:34
Ahoj a
@lucieSe píše:
Ahoj holky .muzu se pridat?Ja mam termin 24.dubna a cekam holcicku Karolinku.Jinak jsem prvorodicka..Utikaji vam ty posledni tydny do porodu?Ja se tak tesim na malickou a tahne se to :(

Ahoj a všechno už připraveno? Už jenom čekáš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
31.3.12 18:36

No uz aby jsme ty male uzlicky meli v naruci a hlavne zdrave.Jinak Popijite nekdo malinik a lnene seminko?Myslite ,ze to nejak pomuze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
31.3.12 18:36
@lucieSe píše:
Ahoj holky .muzu se pridat?Ja mam termin 24.dubna a cekam holcicku Karolinku.Jinak jsem prvorodicka..Utikaji vam ty posledni tydny do porodu?Ja se tak tesim na malickou a tahne se to :(

ahoj,prvně sem si na emimču všimla někoho kdo má termín přesně jak já :palec: taky čekáme holčičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
31.3.12 18:41

Tak jake bude tady skore?? VIC HOLCICEK NEBO KLUCICI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
31.3.12 22:10

Ahojky holky, můžu se přidat? já mám termínek 11.4. a měl by to být chlapeček- jméno stále nevíme :lol:
Teď jsem tedy ve 37+5 :)
Já se cítím skoro fajn :D… jen sem se chtěla optat, zda nemáte některá z Vás stejný problém jako já … normálně mám stolici dost nepravidelnou, někdy jednou za 2 dny, někdy třeba i za 4, ale žádné problémy pak nemám… no a teď poslední 3 dny chodím i 4× za den, což mi nepřijde normální… :lol: promiňte, že to tady tak vypisuji :oops:
No tak mě napadá, zda by to nemohlo být nějak spojené s přípravou na porod ?…
Jsem prvorodička, takže nemám vůbec zkušenosti… děkuji za odpovědi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
1.4.12 06:29

Ahoj wendul.jsem prvorodicka.tak tez vim prd :D ale co jsem tak cetla v diskuzich ,tak kdyz mas stolici vicekrat denne ,tak se telo pripravuje na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.4.12 06:59
@lucieSe píše:
Ahoj wendul.jsem prvorodicka.tak tez vim prd :D ale co jsem tak cetla v diskuzich ,tak kdyz mas stolici vicekrat denne ,tak se telo pripravuje na porod.

jejky tak přesně toho sem se obavála :D… to mi ani neříkej :D
tak doufám, že se to bude chystat jěště dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
1.4.12 07:01

Ty tak to ja uz bych taky brala aspon tu srac… :D vedela bych ze se neco deje :D protoze ja si vubec nepripadam,ze bych byla tehule.Je mi nejak dobre :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.4.12 07:07
@lucieSe píše:
Ty tak to ja uz bych taky brala aspon tu srac… :D vedela bych ze se neco deje :D protoze ja si vubec nepripadam,ze bych byla tehule.Je mi nejak dobre :dance:

No mě právě taky nic neni ;) jen teď tohle a to nepociťuji zas jak velké trápení, no i když teď možná jo :D , když vím, že se to v brzké době asi semele 8o …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
1.4.12 07:10

Uz at to mame za sebou :)ale jsem pposranek z porodu.Pro me by bylo fajn kdyby mi praskla plodovka a letela bych do porodky a ne nejake bolesti,protoze bych treba histercila zbytecne a poslali by me domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.4.12 07:14

Přesně tak, z tohoto mám taky největší strach, že přijde něco jako planý poplach :think:
ale snad ne… holky tady všude píšou, že to většinou opravdu poznáš… no sem na to každopádně zvědavá…:D
a kdy ty máš termínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky