Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, poradí mi někdo? Kdo a kde se dělá 3D-4D ultrazvuk v Mostě? Našla jsem jen Dr. Kollera. Dělá ho ještě někdo? Díky
Vím jen o tom Kollerovi, ale je milej a sympatickej. Jezdí tam k němu maminky od nás z Chomutova
.
Díky moc, asi ho opravdu dělá jen on. Osobně ho neznám a nic proti němu nemám, jen jsem chtěla mít víc možností. ![]()
Ahojky… dělá to Kučaba naproti průmce v tom středisku…Také jsem u něj byla ![]()
dávala jsem 1000kč… byl tam se mnou přítel a byli jsme tam asi tak hodku a bylo to fakt pěkné. a radši se objednat předem. Kdybys chtěla číslo, tak dej vědět ![]()
Ahoj holky
![]()
Chtěla bych se zeptat která z vás chodí k Dr. Kučabovi??
Já k němu chodím, nemám s ním problém, přijde mi milý a vše vždy vysvětlí co bude dělat atd.. ![]()
Mne by zajímalo jak jste spokojené s jeho péčí v těhotenství?
Je pravda, že nabízí nadstandartní péči za poplatek (prý v řádu několika tisíc)?
Co ten nadstandartní „balíček“ obsahuje?
Pak také jak přistupuje k léčbe případné eplodnosti? Popř. pomohla Vám jeho léčba?
Děkuji za případné odpovědi, snad se tu najde někdo z Mostu??
![]()
Hotaru,
já k doktorovi Kučabovi nechodím, ale co se týče nadstandartní péče v těhu, nabízí jí více doktorů - např. Dr. Zemánek, který dělá v Mostě i 4D ultrazvuk. Jeho nadstandartní péče stojí 3000 Kč a spočívá v tom, že mimo 2D UTZ hrazených pojišťovnou ti udělá i 2× 4D UTZ s fotkama, určením pohlaví a DVD a k tomu udělá NT screening na vrozené vývojové vady ve 13.tt (ten se dělá standartně myslim až v 16.tt).
Já jsem si u něj zaplatila jeden 4D UTZ (jinak mám jiného gynekologa), možná pudu na druhý (2 vyjdou na 1800 Kč), takže mně částka 3000 připadá dost přehnaná. A předpokládám, že Dr. Kučaba bude nabízet něco podobného - jiná možnost nadstandartní péče v těhu mě totiž nenapadá.