3D ultrazvuk

1308
17.12.04 13:20

3D ultrazvuk

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s 3D ultrazvukem. Dost o něm uvažuji, ale nevím v jakém týdnu těhu je nejlepší na něj jít. Chtěla bych jít asi do Ústí n.L. Máte někdo zkušenosti?
Díky za radu!

Zuzka a atleťátko 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1460
17.12.04 13:54

Zkušenosti? Jenom ty nejlepší!! Doporučuje se mezi 16. - 20. tt, ale většinou se objednává několik týdnů předem. (tady v Brně 3 týdny) Máme moc hezké fotky, miminko bylo krásně vidět.

Alice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.12.04 14:38

Já jsem na něm byla zrovna včera. 3D - v Praze Podolí, a moc se nám to líbilo, máme vše nahrané a jednu fotku. Takže doporučuji.

Jinak tady v Podolí objednávají na 28tt - prý je miminko již plně vyvynuté tak se to dobře vykresluje.

Petra + beruška 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
17.12.04 14:47

Ahoj, já jsem právě ve 12tt a taky bych samozřejmě moc chtěla 3D ultrazvuk zkusit. Jenom nevím, jak a kam se v Praze objednat. Můžu i sama bez doporučení mojí doktorky, nebo musím přes ní? A kolik to vlastně stojí? Můžete někdo prosím poradit? Moc děkuju.
Peťulda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.12.04 17:53

Ahojda,
já mám doma obrázek z 3D ultrazvuku,když bylo malýmu 9tt!Je tam krásně vidět jak to začíná být miminko,zkrátka už je to člověk.Byl zdarma,pak se dělá v Podolíčku do 28tt a platíse něco kolem 1200,– + musíš mít svou videokazetku.Myslím že to stojí za to.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
17.12.04 18:12

3D

Ahoj,

já jsem byla na 3D v Podolí. Dělá se tam vždycky ve 28tt. Stačí tam zavolat a objednat se, žádné doporučení se nepotřebuje. Stojí to 1250Kč a v ceně je natočení záznamu na vlastní videokazetu a jedna fotka (každá další stojí 100Kč). Dají ti i podrobnou lékařskou zprávu. Je to opravdu moc hezké, jenom mě štve, že člověk musí z těch doktorů pořád tahat rozumy, aby komunikovali, pořád se ptát. Tak nějak to nedělají sami od sebe. Jinak pro představu, on je to vlastně normální UTZ, jenom na určité části si to dr. zastavila a přepnula do systému 3D, takže ne, že by jste viděli jak se mimi pohybuje v 3D, tak to není. Aspoň u mě to tak nebylo. Ale stejně je to móc hezký. Byla jsem nadšená.

Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
19.12.04 16:24

Ahojky, díky moc za radu, asi to teda zkusíme. Ještě dotaz - jak dlouho dopředu se musím objednat? A nemáte někdo kontakt? Ještě mě napadlo, může tam se mnou přijít i manžel?
Díky
 P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
21.12.04 09:56

Holky díky moc za informace!!! Pokud sem někdo hodíte telefon do Podolí, tak to bude super.. Svatbu máme když budu na přelomu 25-26tt, takže to vidím asi na ten 26tt. Pak už tu manžílek zase bohužel nebude. Ale snad to půjde i tak :-)
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
21.12.04 13:40

Taky jsem byla s Andulkou v Podolí,dala jsem to manželovi jako dárek k narozeninám.Bylo to moc hezký,ještě lepší by bylo,kdyby dítě víc spolupracovalo :D
Ale byla jsem tam v 29tt a když se Anča narodila,vypadala přesně jako na té 3D fotce.
jinak Podolí má webovku www.upmd.cz a tel:296 511 422

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.04 09:22

Holky, vemte svoje chlapy určitě s sebou, protože to je fakt zážitek…
BTW v Brně to je na Kozí 4 a stačí cca dva týdny předem objednání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.04 11:53

Ahoj holky, jsem z Uherského Hradiště. Nevíte, je tady někde v okolí 3D UTZ? Treba ve Zlíně nebo je nejblíž v Brně? Musí se na něj dopředu objednávat nebo můzu prijit i bez objednání a doporučení? Kolik se za něj platí? Dík Vanesa

• Citovat
  • Upravit
17026
30.12.04 16:20

ahojky Vaneso,
ja jsem taky z Uherskeho Hradiste :) a nejblizsi 3D UTZ je fakt v Brne,ve Zline maji pekny barevny ale jen 2D (pokud se to za rok nezmenilo,ale o tom jsem nic neslysela) Jak uz tu psaly holky,v Brne staci asi 2-3tydny dopredu,vetsinou kolem 20tt(ale je to jen na tobe),stoji to 500Kc a je to naprosto uzasne.Jakoby bylo miminko uz „u tebe“ 3D UTZ byl krasny zazitek,prcek si zakryval oblicej,ale ze je kluk jsem videla vlastnim okem na stopro :D
Vrele doporucuju

Any a Sebastianek 4 a 1/2mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
16.11.19 11:53

Ahoj. Chtěla bych vědět co vidíte na obrazovce když jdete na 3D utz s cílem pro fotky.
3D prý zobrazí pouze statický pohyb, tak to vidíte klasický 2d utz a pak dr klikne až si myslí že zachytila dobrou polohu a zobrazí se 3D foto?
Nebo jde o to že reálně uvidíte pohyb ve 4D ale platí se míň protože si nakonec odnesete pouze foto bez videozáznamu? Dík za zkušenosti.
( tady to často v diskuzích zaměňují, ženy píší že šly na 3D a odnesly si krásný záznam videa..)
Brno, Gynmeda. Z těch jejich stránek to moc nechápu, vypadá to tak že bychom měli vidět i to 4D..oni pak maj v ceníku zvlášť cenu za foto a zvlášť za video.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí