3D ultrazvuk Litoměřice

Anibas55
5.4.12 15:25

3D ultrazvuk litoměřice

Zdravím všechny maminy, :mavam: chtěla bych se informovat jak to chodí na 3D ultrazvuku v Litoměřické nemocnici, jak dlouho předem se tam objednává, jak dlouho vyšetření trvá, kolik se za samotný UTZ platí a kolik se platí za vytištěnou fotku. Nechci ji na DVD, ale normálně na papír. Jestli se to vůbec dělá a kolik si jich můžu nechat udělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Šášulka08
18.6.12 13:20

4D Ltm

Ahoj Anibas,

já byla na 4D ultrazvuku ve 24.týdnu v Ltm (objednávala jsem se ve 21.týdnu).
Náš brouček ale moc nespolupracoval, tak nás objednali znovu za 3 týdny. Opět nebyl moc vidět, ale i tak to byl krásný zážitek :) Pokaždé jsme zaplatili něco okolo 200 Kč, protože neproběhl úplně kompletní a plnohodnotný UTZ. Záleží, jak bude tvé mimi hezky vidět. Trvalo to asi 15 min. Dostali jsme z jedné návštěvy vždy asi 3 fotky.

Info z nemocnice
Ceny: CD záznam 3D - 300 Kč, CD záznam 4D - 500 Kč, CD záznam 4D + barevná fotografie 3D - 600 Kč.
Ideální doba pro 3D ultrazvuk je ve 24. až 30. týdnu těhotenství. Na vyšetření, které trvá přibližně 20 minut, je třeba se předem objednat na telefonním čísle 416 723 868.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
4020
20.2.14 17:41

Zdravím, UTZ v Litoměřicích je prý teďka mimo provoz, volali mi, že to do mého porodu (koncem dubna) nejspíš nestihnou… tak jen pro info kdo přemýšlí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí