Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pusa na fotkách je normální. Když už jsi tak daleko, tak by ti doktor už dávno o rozštěpu řekl. To je vidět i na klasickým a nemusíš mít ani 3D. Ja tam občas mám na fotkách vylozene mutanta
Ty 3D snímky jsou vzdycky hnusny asi jako nepovedeny sadrovy odlitek. Uz bezne zobrazuje šum a v tom 3D se ten sum. zhmotni v uplne hrůzné tvary. Miminko je ok.
Hele já se z 3D fotky bála, že budu mít Shreka, nakonec mám normální mimino ![]()
Zdravím, oživuji diskuzi. Dnes 26tt a náhodně zjištěné podezření na rozštěp rtu. Jsem z toho na nervy i když je to jen estetické ale přeci jen, v 17tt nebylo nic a teď
. V pondělí jdu na ten super UZ. Do té doby snad vybrecim všechny slzy
měl někdo podobný nález na fotkách a nakonec bylo vše v pořádku?
@Anonymní píše:
Zdravím, oživuji diskuzi. Dnes 26tt a náhodně zjištěné podezření na rozštěp rtu. Jsem z toho na nervy i když je to jen estetické ale přeci jen, v 17tt nebylo nic a teď![]()
Můžu se zeptat, a to i když jste užívala kyselinu listovou?
@Anonymní píše:
Zdravím, oživuji diskuzi. Dnes 26tt a náhodně zjištěné podezření na rozštěp rtu. Jsem z toho na nervy i když je to jen estetické ale přeci jen, v 17tt nebylo nic a teď![]()
Pokud se objevilo podezření na rozštěpovou vadu obličeje, objednejte se, prosím, na podrobný UZV screening k paní doktorce Frisové (Profema Praha). Budete-li chtít, můžeme to domluvit přímo s ní. Dle výsledku pak zvážíme další postup. Co vám řekl lékař - doporučil vám nějaké další kroky?
@hanka.br. v pondělí jdu k nám do specializovaného pracoviště kde mají ten superkonziliarni UZ.,případně poté genetika atd… Tam se dozvím zda to tak je či není, Dr se mě snažil uklidnit že to může být jen stín nebo mázek a já chci věřit tomu že to tak je ale prostě mám strach, jsem s nervama na dně, vím že mi to nepřidá ale nemůžu se z toho vzpamatovat.
@Anonymní píše:
@hanka.br. v pondělí jdu k nám do specializovaného pracoviště kde mají ten superkonziliarni UZ.,případně poté genetika atd… Tam se dozvím zda to tak je či není, Dr se mě snažil uklidnit že to může být jen stín nebo mázek a já chci věřit tomu že to tak je ale prostě mám strach, jsem s nervama na dně, vím že mi to nepřidá ale nemůžu se z toho vzpamatovat.
Můžu tu fotku paní doktorce poslat, kdybyste chtěla znát její názor.
@hanka.br. mám i jiné případně video, mohu zaslat do zprávy. Samozřejmě budu ráda za názor. Tak nějak jsem s tím asi smířená, stejně s tím nic neudělám ale čekat do pondělí je pro mě ubíjející.
@Anonymní píše:
@hanka.br. mám i jiné případně video, mohu zaslat do zprávy. Samozřejmě budu ráda za názor. Tak nějak jsem s tím asi smířená, stejně s tím nic neudělám ale čekat do pondělí je pro mě ubíjející.
Tak jestli vám to nevadí, pošlete mi nějakou fotku do zprávy, pošlu to paní doktorce.
@hanka.br. děkuji, odpověď/názor paní doktorky mi kdyžtak
raději pošlete prosím do zprávy děkuji.
Dobrý večer všem,
Dnes jsem byla na 3D ultrazvuku a když jsem si pak v čekárně prohlížela fotky, trošku mě vyděsily rtíky miminka.. jsou takový zkřivený a první co mě napadlo je, jestli nemá mímo rozštěp
Šla jsem pak za jinou doktorkou, protože ta co mi utz dělala, tak běžela hned po mě na poradu, a ta mi řekla, že jsem se měla zeptat tý svý doktorky ale jestli jsem byla na screeningu a nic nerekli, tak ze to je asi v pohode.. ze to bude asi stin, kazdopádně byla dost protivná.. tak jsem se radši spakovala a šla
jsem teď v 30. Týdnu a příští týden jdu na kontrolu k mé gynekoložce, tak se určitě zeptám jí ale chtěla jsem se zeptat spíš vás tady, jestli nemáte s tímhle někdo zkušenost..
přidávám tady i fotku teda a moc diký dopředu za názory