Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o radu. Kamarádka by ráda šla na 3D ultrazvuk a jelikož je ze západu, nechce zbytečně do Prahy, jestli náhodou není i 3D ultrazvuk někde v Plzni? A kolik to vůbec stojí a jaké jsou objednací lhůty? Poradíte. Díky moc. Třeba to taky jednou využiju
![]()
Ahoj,
já jsem sháněla taky 3D v Plzni, když jsem byla těhu, ale bohužel jsem neuspěla…
Jarka
Ahoj,
dle mých zkušeností v těhu 3D v Plzni opravdu není. Ale teď mi jedna známá tvrdila, že ano, ale myslím, že se spletla. Je to dost drahá záležitost. V Plzni mám známou gyn.Dr. a ta tvrdila, že tam opravdu není. Možná se ale něco od té doby změnilo.
Já jsem na něm byla v Praze v Gennetu www.gennet.cz a byla jsem max. spokojená. Další je pak v Podolí. Platila jsem cca 700,–, ale měli ho od začátku roku zdražovat. Musí se ojednat s velkým předstihem.
Ivule
Od listopadu 2006 už je 3D ultrazvuk i v Plzni! Mají ho na Genetice Dr. Lošana na Nepomucké ulici. Podle informací na jejich internetových stránkách www.genetika-plzen.cz stojí vyšetření 800,– Kč vč. DVD nosiče a je doporučováno pro 20.-25.tt těhotenství. Zjistila jsem to až teď, když jsem už ve 34.týdnu, takže se mi to už netýká. Škoda, bydlím jen kousek od nich…
Ale třeba tahle informace někomu pomůže.
evitka
Ahoj,
nevíte náhodou jak je to teď s 3D utz v Plzni? Kamarádka by ráda šla, ale s Černicemi nemá dobré zkušenosti, tak se jí nechce tam. Muj doktor 3Dutz má, ale jako cizí pacientku jí nevezme, je to pro potřeby jeho pacientek, kterým ho dělá zadarmo, takže to docela chápu.....takže nevíte o jiném místě než genetika v černicích v Plzni, kde 3D provádí a za kolik? Děkuji ![]()
Já vím pouze o genetice v Černicích … viděla jsem to tam, když jsem tam byla na testech a myslím, že to tam teď stojí 1500kč vč. dvd ![]()
Holky, ráda bych obnovila diskuzi Za ty dva roky se mohlo něco změnit
Tušíte, kdo v Plzni dělá 3D utrazvuk?
@milacekadelka pred mesicem jsme byli na Genetice v Cernicich, platili jsme 1000 kc a bylo to nadherne ![]()
@milacekadelka dělá kde kdo ale nejhezčí záznam je na genetice v černicích, doktor i na mimčo koukne ![]()
Taky jsem byla na genetice. Doporuceni neni treba, jen jsem se obednala telefonicky.