3D v Podolí - pohlaví?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
P.
2302
20.2.11 18:28

3D v Podolí - pohlaví?

ahoj holky, jsme ve 13tt a budu se registrovat v Podolí, četla jsme na jejich stránkách, že dělají 3D utz bud ve 14-17tt nbeo pak az od 26-30tt, myslim. byla jste nektera na tom drivejsim? a bylo treba videt uz i co to je? dekuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
20.2.11 18:31

V Podoli mi pohlavi rekli vzdycky v 16.tt., bylo to videt dobre. Samozrejme zalezi, jestli se dite predvede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
20.2.11 18:40

tak super, asi to tedy taky zkusim. a jak dlouho se musis predem objednat? dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.2.11 19:16

Ja do Podoli normalne chodila. Ale na ten 3D se musis objednat par tydnu predem, nevim tedy o tom, ze by delali 3D za uplatu i v 17.tt, ale v tom 28. jsem taky byla, objednavala jsem to tusim kolem 23.tt. Ale uz to muze byt jinak, zavolej si tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
20.2.11 21:56

ahoj, v tom pozdejsim jsem tam byla pohlavi mi rekli udelali foto (dodnes ho nosim v penezence) dali dvd, takt skvely zazitek a objednavala jsem se asi 1-2tydny predem… :-)))) jinak kdyz je mimi blbe natocene tak te posadi a za nejakou dobu to zkousis znova… bylo to super… vidis jak si tam prcek papa palec :-) (nebo se smeje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.2.11 13:30

já teda nejsem z Prahy, ale z Olomouce a na 3D mi řekli pohlaví už 12+3 tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.2.11 15:39

Ahojky, tak to je fajn. Já jsem ve 12tt a chci jít taky rodit zase do Podolí. O tom 3D jsem taky četla na jejich stránkách, jsem hrozně zvědavá co to je za pohlaví protože už máme holčičku. Podle mě to v 17tt už bude poznat. Na kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
24.2.11 17:56

mam termin 1.9. a taky uz mame doma holcicku, ale klido bych brala holcicku znova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.2.11 18:03

Jojo to jsem taky říkala že holčička by asi byla lepší .-) ale uvidíme…
Jéé to je super, já jsem narozená 1.9. a můj manžel 8.9. jsem moc zvědavá kdy se vyklube prdolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková