Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj holky, jsme ve 13tt a budu se registrovat v Podolí, četla jsme na jejich stránkách, že dělají 3D utz bud ve 14-17tt nbeo pak az od 26-30tt, myslim. byla jste nektera na tom drivejsim? a bylo treba videt uz i co to je? dekuju moc!
V Podoli mi pohlavi rekli vzdycky v 16.tt., bylo to videt dobre. Samozrejme zalezi, jestli se dite predvede ![]()
tak super, asi to tedy taky zkusim. a jak dlouho se musis predem objednat? dekuju!
Ja do Podoli normalne chodila. Ale na ten 3D se musis objednat par tydnu predem, nevim tedy o tom, ze by delali 3D za uplatu i v 17.tt, ale v tom 28. jsem taky byla, objednavala jsem to tusim kolem 23.tt. Ale uz to muze byt jinak, zavolej si tam.
ahoj, v tom pozdejsim jsem tam byla pohlavi mi rekli udelali foto (dodnes ho nosim v penezence) dali dvd, takt skvely zazitek a objednavala jsem se asi 1-2tydny predem…
jinak kdyz je mimi blbe natocene tak te posadi a za nejakou dobu to zkousis znova… bylo to super… vidis jak si tam prcek papa palec
(nebo se smeje)
já teda nejsem z Prahy, ale z Olomouce a na 3D mi řekli pohlaví už 12+3 tt…
Ahojky, tak to je fajn. Já jsem ve 12tt a chci jít taky rodit zase do Podolí. O tom 3D jsem taky četla na jejich stránkách, jsem hrozně zvědavá co to je za pohlaví protože už máme holčičku. Podle mě to v 17tt už bude poznat. Na kdy máš termín?
mam termin 1.9. a taky uz mame doma holcicku, ale klido bych brala holcicku znova ![]()
Jojo to jsem taky říkala že holčička by asi byla lepší .-) ale uvidíme…
Jéé to je super, já jsem narozená 1.9. a můj manžel 8.9. jsem moc zvědavá kdy se vyklube prdolka
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.