Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Maminky z Frýdku a okoli,nevite jak je to z Frýdeckou porodnici?Mam sice termin ke konci dubna,ale rada bych byla pripravena a mnela neco v zaloze.Predem dekuji
Pry zatím jedou, mají docela plno, leží se i na gyndě. Nenervuj se však ještě času dost ![]()
ahojky, tak já mám termín v březnu. Dneska jsem mluvila se zástupcem primáře frýdecké gynekologie a prý se dohodli a jedou dál, takže máme být vklidu.
holky dik
.nenervuju jen bych nerada byla prekvapena az na to dojde…tak jeste aby se nejelo dal kdyz dostanou pridano ze ano ![]()
tak toho jsem se taky bála jsem si říkala že až to na mě příjde že nebudu mít ani kde rodit a že to odrodím někde po cestě.
já rodila 4.2. a fakt totálně plno ![]()
ale taky jsem slyšela,že pojedou dál ![]()
no tak tomu snad budu i verit,ale…ja uz tam rodila 2006 a i tehdy porodnice praskala ve svech a to se jeste za provozu maloval jeden porodni sal takze pecka kdyz se vam tam motaj delnici a vy si hekate na cele kolo
.a ted jsme prave k tomu jeste nasla clanek ze od 18.brezna bude na asi 26dni porodnice uplne uzavrena z duvodu rekonstrukce,ci nejakych oprav?vite o tom nektera?je to vubec aktualni neni to treba z lonska,predlonska..takze ted babo rad,chlap si celou dobu dela p*del ze si druheho kluka porodime doma-velice vtipne..ale jako ted vazne nevim ![]()
tak o tom jsem neslyšela. Koukám že se nejspíš jmenuješ petra a máš syna filípka, jestli to tak opravdu je tak u mě je to na stejno.
Peťka1 píše:
tak o tom jsem neslyšela. Koukám že se nejspíš jmenuješ petra a máš syna filípka, jestli to tak opravdu je tak u mě je to na stejno.
Jojo taky jsme koukala ze to mame stejne ![]()
Peťka1 píše:
a co druhé dítko jak se bude jmenovat?
na tomhle jedinem jmene jsme se schodli takze Erik..a u vas?
Tak my jsme si nenechali říct co to bude, tak pokud to bude kluk tak lukášek a pokud holka tak simonka. Jinak jsem si tě dala do přátel tak jestli chceš tak mi to potvrď a poslala jsem ti SZ
Jméno pro kluka Erik se mi líbilo ještě než jsem vůbec děti měla ale nebylo mi schváleno
Peťka1 píše:
ahojky, tak já mám termín v březnu. Dneska jsem mluvila se zástupcem primáře frýdecké gynekologie a prý se dohodli a jedou dál, takže máme být vklidu.
Výborně
Já mám termín v půlce března, ale dle dr to stihnu ještě v únoru, no ale jeden nikdy neví, taky jsem byla jak na trní, protože jezdit od špitálu ke špitálu v porodních bolestech by se mi fakt nechtělo ![]()
tak mě doktorka před týdnem řekla že do 14 dnů porodím a dneska mi doktor řekl že to na porod vůbec nevypadá, takže by mě zajímalo podle čeho ti doktoři soudí. Stejně si mimi samo řekne kdy chce ven bez ohledu na to co řekne doktor. Jinak s tou porodnicí je to fakt dobré.
Holky jestli tu je někdo kdo teď rodil kolik mamin s miminky bylo na pokoji?
No asi 10 dní zpět rodila kamarádka a říkala, že porodka beznadějně narvaná, holky ležely i na gyndě. Včera porodila druhá, ale s tou jsem ještě nemluvila. Ale pamatuju si, že když jsem rodila Zuzku, bylo to podobné, rušily se nadstandardy, aby bylo více lůžek, takže to asi není až tak vyjímečný stav. Těžko říct
Zkusím jí zítra zavolat a pak napíšu, samotnou by mě to zajímalo…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.