Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,mám pár dotazů ohledně registrace u Apolináře,chystám se tam v pátek tak se chci zeptat jak brzy před začátkem registračních hodin tam mám být,a jak to vlastně vubec probíhá.Vím že už tady takové diskuze jsou,i tak děkuji moc za odpovědi. ![]()
Ahoj, byla jsem tam před rokem, registrovalo se od 13 hod a byla jsem tam už po desáte a fronta tam byla řádná a na všechny se nedostalo
. Sousedka tam byla asi před měsícem a prý tam fronta nebyla a zaregistrovaly všechyn a tuším, že tam byla tak 1,5 hod předem
. Držím palce a vem si časák já ho neměla ![]()
Takže tam přojdu a budu jen čekat?já myslela jesi tam třeba nedávají čísla,že si pak mužeš jít aspon projít.No nic na čekání už jsem ted zvyklá ![]()
Jo a registruje se v přízemí na monitoru, po vstupu za halou je to vlevo, mají to špatně označené takže jsem to hledala. Probíhá to tak, že si sedneš a čekáš až začnou registrovat, pak si tě zapíšou, dají razítko do těhu průkajdy a jdeš domů ![]()
Čísla nedávají jen se musíš zeptat kdo je poslední a mít pevný zadek jsou tam polní lavice
velmi pohodlné ![]()
domisek.b píše: Čísla nedávají jen se musíš zeptat kdo je poslední a mít pevný zadek jsou tam polní lavicevelmi pohodlné
Tak to si snad vemu polštářek
,bolí mě kostř jak blázen
Jo ješte jsem se chtěla zeptat od kdy tam budu chodit do poradny?
Já se tam registrovala někdy začátkem listopadu…tede registroval mě tam manžel a přišel tam až po 12 hod a ve 13 hod vyšla sestra a v pohodě mě registrovala a to jsem byla dokonce 13+6 a ne přesně 14+0… Do poradny tam budeš chodit nějak od 37.týdne
marty2010 píše:
Já se tam registrovala někdy začátkem listopadu…tede registroval mě tam manžel a přišel tam až po 12 hod a ve 13 hod vyšla sestra a v pohodě mě registrovala a to jsem byla dokonce 13+6 a ne přesně 14+0… Do poradny tam budeš chodit nějak od 37.týdne
Až od 37 týdne jo?Budu mít nejspíš plánovaného císaře,a ten se provádí tak o 2 týdny dřív než je termín,tak se bojim jesi to není pozdě
Až ti tvůj gyndr řekne, že se tam máš objednat tak si zavoláš a oni si tě objednají na poradnu, aspoň takhle jsem to měla já, jediný co se mě ptaly zda nemám problémy a objednaly mě až na 38 tt
odjednává se do poradny po 35. týdnu
a cisaře pokud není jiný problém, než poloha plodu a vše je ok, tak udělají nejdřív 38. týdnu a radši ukončeném
já byla 38+0
ahojík
co nejdřív.když mě byl registrovat chlap, tak tam bylo 20 lidí,
bralo se 10.
Byl naštěstí 10.
Šema píše:
ahojíkco nejdřív.když mě byl registrovat chlap, tak tam bylo 20 lidí,bralo se 10.
Byl naštěstí 10.
Ahoj,a v kolik tam byl hodin?
Luciana83 píše:
odjednává se do poradny po 35. týdnua cisaře pokud není jiný problém, než poloha plodu a vše je ok, tak udělají nejdřív 38. týdnu a radši ukončeném
já byla 38+0
No mě se právě zdálo pozdě když bych tam šla až v tom 38 týdnu,ty jsi měla plánovaný,napíšeš mi jak to probíhalo?Natupovala jsi do porod až v den porodu,?
Ahoj, já tam byla začátkem prosince, přišla jsem po 10.h, chvilku po mně ještě jedna adeptka a pak do 13:00 nikdo další. A to na můj termín registrovali jen 4 kvůli malování a měli tam pořádník, do kterého jsme se zapsali (ale to možná bylo kvůli tomu malování a omezení registrace na 4 maminy).
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.