Registrace v porodnici U Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2292
16.2.11 11:16

porodnice apolinář

Ahoj,mám pár dotazů ohledně registrace u Apolináře,chystám se tam v pátek tak se chci zeptat jak brzy před začátkem registračních hodin tam mám být,a jak to vlastně vubec probíhá.Vím že už tady takové diskuze jsou,i tak děkuji moc za odpovědi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3751
16.2.11 11:20

Ahoj, byla jsem tam před rokem, registrovalo se od 13 hod a byla jsem tam už po desáte a fronta tam byla řádná a na všechny se nedostalo :lol: . Sousedka tam byla asi před měsícem a prý tam fronta nebyla a zaregistrovaly všechyn a tuším, že tam byla tak 1,5 hod předem :lol: . Držím palce a vem si časák já ho neměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
16.2.11 11:21

Takže tam přojdu a budu jen čekat?já myslela jesi tam třeba nedávají čísla,že si pak mužeš jít aspon projít.No nic na čekání už jsem ted zvyklá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
16.2.11 11:22

Jo a registruje se v přízemí na monitoru, po vstupu za halou je to vlevo, mají to špatně označené takže jsem to hledala. Probíhá to tak, že si sedneš a čekáš až začnou registrovat, pak si tě zapíšou, dají razítko do těhu průkajdy a jdeš domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
16.2.11 11:23

Čísla nedávají jen se musíš zeptat kdo je poslední a mít pevný zadek jsou tam polní lavice :cert: velmi pohodlné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
16.2.11 11:42
domisek.b píše: Čísla nedávají jen se musíš zeptat kdo je poslední a mít pevný zadek jsou tam polní lavice :cert: velmi pohodlné :cert:

Tak to si snad vemu polštářek :-) ,bolí mě kostř jak blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
16.2.11 12:13

Jo ješte jsem se chtěla zeptat od kdy tam budu chodit do poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
16.2.11 13:01

Já se tam registrovala někdy začátkem listopadu…tede registroval mě tam manžel a přišel tam až po 12 hod a ve 13 hod vyšla sestra a v pohodě mě registrovala a to jsem byla dokonce 13+6 a ne přesně 14+0… Do poradny tam budeš chodit nějak od 37.týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
16.2.11 13:05
marty2010 píše:
Já se tam registrovala někdy začátkem listopadu…tede registroval mě tam manžel a přišel tam až po 12 hod a ve 13 hod vyšla sestra a v pohodě mě registrovala a to jsem byla dokonce 13+6 a ne přesně 14+0… Do poradny tam budeš chodit nějak od 37.týdne

Až od 37 týdne jo?Budu mít nejspíš plánovaného císaře,a ten se provádí tak o 2 týdny dřív než je termín,tak se bojim jesi to není pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
16.2.11 13:19

Až ti tvůj gyndr řekne, že se tam máš objednat tak si zavoláš a oni si tě objednají na poradnu, aspoň takhle jsem to měla já, jediný co se mě ptaly zda nemám problémy a objednaly mě až na 38 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
16.2.11 13:27

odjednává se do poradny po 35. týdnu :wink: a cisaře pokud není jiný problém, než poloha plodu a vše je ok, tak udělají nejdřív 38. týdnu a radši ukončeném :wink: já byla 38+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
16.2.11 13:30

ahojík

co nejdřív.když mě byl registrovat chlap, tak tam bylo 20 lidí, :think: bralo se 10. :-o Byl naštěstí 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
16.2.11 13:34
Šema píše:
ahojíkco nejdřív.když mě byl registrovat chlap, tak tam bylo 20 lidí, :think: bralo se 10. :-o Byl naštěstí 10.

Ahoj,a v kolik tam byl hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
16.2.11 13:38
Luciana83 píše:
odjednává se do poradny po 35. týdnu :wink: a cisaře pokud není jiný problém, než poloha plodu a vše je ok, tak udělají nejdřív 38. týdnu a radši ukončeném :wink: já byla 38+0

No mě se právě zdálo pozdě když bych tam šla až v tom 38 týdnu,ty jsi měla plánovaný,napíšeš mi jak to probíhalo?Natupovala jsi do porod až v den porodu,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
17.2.11 19:09

Ahoj, já tam byla začátkem prosince, přišla jsem po 10.h, chvilku po mně ještě jedna adeptka a pak do 13:00 nikdo další. A to na můj termín registrovali jen 4 kvůli malování a měli tam pořádník, do kterého jsme se zapsali (ale to možná bylo kvůli tomu malování a omezení registrace na 4 maminy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková