Registrace v porodnici U Apolináře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
7.4.11 15:59

ahoj holky,
jak tomu mám teda rozumět? Dá se u Apolináře registrovat nebo to až do toho 2.10. není možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.4.11 16:22
rozzinka píše:
ahoj holky,
jak tomu mám teda rozumět? Dá se u Apolináře registrovat nebo to až do toho 2.10. není možné?

To by mělo znamenat, že kdo má termín porodu 2.10., tak už na té registraci měl být. Kdo nebyl, má hledat jinou porodnici, protože oni mají plno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.4.11 16:28

aha děkuju :-) s těhotenstvím teprve začínám a tak se v tom trochu plácám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.4.11 16:29
chica.p. píše:
Ahoj holky,dnes jsem byla v druhé poradně u doktora,a tam mi sestřička říkala že se mám zaregistrovat v 14 tt,a pak mi povídala ještě jiné věci a pak znovu že kdy se mám zaregistrovat,a najednou mi řekla v 16 tt..ale tady čtu že je to opravdu v 14 tt,to mi vychází na 11.5 středu..od 13:00,takže bych tam měla být radši o dost dřív asi že? Navíc když tu nemocnici vůbec neznám,naposled jsem tam byla když jsem se narodila :-P Tak vůbec nevím jak je velká,kam jít atd..

Ahoj, učitě tam buď dřív. Když jsem tam byla, tak kdo přišel později, tak se pak předbíhalo, protože jsme v tom ztratili přehled.
Když ti 14+0 vychází na středu, půjdeš na registraci ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
7.4.11 17:34

Děkuji za odpověď :-)
A také jsem tomu rozuměla tak,že do 2.10 mají v porodnici plno takže není možné do té doby tam rodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
9.4.11 09:05

Ja bych tam sla tak na 11 to je jeste v pohode a chytnes misto… (do 11 prislo asi 10 lidi), ve stredu registruji taky tri dny porodu po, ut, st, tak vas tam bude vic.., nejvic lidi prijde po 12… jak uz jsem tady psala, neni od veci zalozit seznam, je pak jasny poradi a kdyz tam jsi sama, muzes si odskocit na zachod bez stresu… jo a je tam pak docela pruvan,tak se dobre oblect.. pevne nerviky holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.11 10:38

Tak ja jsem v 15t.a taky doufam ze se jeste mohu zaregistrovat­..:)akorat mi neni dost dobre jasna take tato informace..Pravdepodobne jsem tedy prosvihla registraci…Termín porodu dle Ultra mam 27.9.2011, druhy termin mam presne 2.10.2011 :-P tak asi budu rodit doma nebo co!!…ale vzhledem k tomu ze s prvnim ditetem se netrefili ze 4mi terminy ani s jednim..tak nevim, nevim..:))No kazdopadne ta registrace je opravdu pakarna!!U Apo­linare jsem rodila v roce 1998,a zadne registrace nebyly, nebo si to tedy nepamatuji..ono je to pravda 13let.. :mrgreen: a v ten vecer jsem rodila jedina..:))a pokud tam jsou v poradne takove cekacky jako tenkrat, tak se mame opravdu na co tesit..Jeste si zjistim jine porodnice…No nekde rodit musim,m ze ano.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
13.4.11 17:38

Ahojky, na strankach Apolinare pisou:

Vždy jen do naplnění kapacity na termín porodu.
REGISTRACE je do 2. 10. 2011,vč. OBSAZENA.

Tak nevim, ale zkus zavolat, treba te vezmou.. jinak i kdyz nejsi nikde registrovana, stejne te pak v den porodu nekde musi vzit… a naopak my, co jsme registrovany nemame zaruceny, ze nas vezmou prave tam, kde jsme registrovany.. takze tak! Drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
14.4.11 20:41

Ahoj,po přečtení vašich zkušeností,jsem měla s registrací asi velké štěstí.Myslela jsem že mám ještě dost času,protože podle prvního UZ jsem měla být plus mínus ve 12t,ale včera jsem byla na UZ a doktor mi zdělil že jsem 14+3.Dnes v poledne jsem šla ke své doktorce aby mi vystavila těhot.průkaz.Pak jsem sedla do auta a za jízdy přemýšlela do které porodnice pojedu.Bylo 13:25,věděla jsem že U Apolináře je registrace do 14h,tak jsem tam zajela.Nebyla tam žádná fronta,byla jsem tam úplně sama,běhen 2min jsem měla razítko v průkazu a zase jsem šla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
14.4.11 21:52

Tak to jsi mela fakt stesti, ale tak je to narazovy, jeden den deset druhej den nikdo, kazdopadne gratuluju k uspesne registraci:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
14.4.11 22:10

Děkuju:)Měla jsem strach že už mě nikde nevezmou.Všichni mě děsili,že už je pozdě.No kéž by se mě takové štěstí drželo i na nadstandar.pokoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 14:43

Tak nekde nas prece rodit vzit musi!!To tedy navim na co si pak clovešk plati pojisteni a vubec..No kazdopadne se zaregistruji nejspis nekde jinde…Apolinar neapolinar..:) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
13.5.11 21:43

Ahoj Holky..tak já se taky bála, tak už jsem tam šla asi v 10 :-) v 11 jsem se tam vyměnila s přítelem a říkal,že do 12 přišlo 5 mamin a do te jedné 10 a to registrovali na 3 dny. Já navíc přišla 14+1, protože jsem nato úplně zapoměla a všechno v pořádku :-)

• Citovat
  • Upravit
monninka
20.7.11 20:22

Registrace Apolinař

Ahoj,přidávám vlastní zkušenost z registrace u Apolináře.Byla jsem tam 20.7.2011.Registrovali tedy na tři dny.Přišla jsem tam v 10:30 a byly předemnou 3 maminky.Do dvanácti hodin jich přišlo ještě asi šest.Nejvíce pak ve 13hodin.Sestra dala na nástěnku papír,kam jsme si mohly napsat pořadí.Pokud mohu poradit tak to tam chce být o něco dříve,ale myslím,že něco před dvanáctou a je to v pohodě.Přeji hodně štěstí.Monika

• Citovat
  • Upravit
1637
19.10.11 11:42

Ahoj. Byla jsem se registrovat teď v říjnu. Ve středu,registrovali i maminky, kterým vychází TP na po a út. Přišla jsem ve 12h, přede mnou bylo už 14 maminek. A za mnou přišlo do 13h dalších 11. Na nástěnce byl seznam, který si pak sestra sice nevzala, ale alespoň jsme se podle něj seřadily. I když jsem byla patnáctá, na ten můj den bylo přede mnou zapsáno 5 maminek, takže se na mě dostalo, ale třeba ten první den-pondělí byl už skoro zaplněný, takže radím přijít určitě alespoň tu hodinu předem, jistota je jistota :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková