Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky.Za 9 dní mám termín a jsem rozhodnutá rodit ve Slaném. Jde mi konkrétně o to se dozvědět jak je to tam nyní s přídělem plenek. Dávají je tam, nebo si mám přivést rovnou svoje. Mám je stejně radši už nakoupeny, ale kamarádka tam rodila před dvěma lety a říkala,že dostala vynadáno, protože je sebou neměla. Nevím jak je to všude jinde. Tak jestli jste tam teď někdy rodily, budu ráda, když dáte vědět a třeba i doplníte na co se ještě připravit, na co dát třeba pozor a tak.. Díky moc
a hezký den!
Nevím, jak ve Slaném, ale ve většině porodnic musíš mít plenky svoje. Mimču dají plenky jen na začátku, ale pak, když Ti ho máš na pokoji, musíš mít svoje.
Rodila jsem ve Slaném před 8 měsíci. Hned jak budeš mít mimi u sebe musíš mít svoje plenky.
Nebyla jsem si právě jistá, jak to přesně je. Takže budu připravená
. Díky moc !
Ahojky, ještě dám nějaké rady…jestli chceš ![]()
Nevím, zda jsi dostala ten seznámek,co sebou…
Ale píší, že si máš vzít noční košile - nakone jsem raději využila jejich ( proč si špinit dvoje,že ? )- na hekárě budeš mít svojí, ale jakmile tě šoupnou na porodní stůl, už ti dají jejich. Byly bavlněné a dobře se mi nosily…
Pak psali, že zapůjčí župan - ale ten mi pak nedali, nenabídli…ani jsem si neřekla, tak si ho vem - jestli ho nosíš… tam ho nenosil skoro nikdo ![]()
Někdo měl nějaké oblečky na mimčo svoje - oni ti totiž dají erární a kolikrát je to hnusný ( čistý, ale už to má něco za sebou ).
Pokud doporučili digitální teploměr - není nutno, oni půjčí.
Vem si svojí vodu - k dispozici pouze neslazený a slazený čaj-ale je dobrej
.
asi vše…přeji příjemný porod, je to tam fajn a personál je taky fajn… ![]()
Doporučuji JÁ - čisté ponožky mít u porodu na nohou - fakt zebou nohy… ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.