Porodnice Slaný - co a jak?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
8.2.11 19:56

Porodnice Slaný-co a jak?

Ahoj holky.Za 9 dní mám termín a jsem rozhodnutá rodit ve Slaném. Jde mi konkrétně o to se dozvědět jak je to tam nyní s přídělem plenek. Dávají je tam, nebo si mám přivést rovnou svoje. Mám je stejně radši už nakoupeny, ale kamarádka tam rodila před dvěma lety a říkala,že dostala vynadáno, protože je sebou neměla. Nevím jak je to všude jinde. Tak jestli jste tam teď někdy rodily, budu ráda, když dáte vědět a třeba i doplníte na co se ještě připravit, na co dát třeba pozor a tak.. Díky moc :wink: a hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
8.2.11 20:16

Nevím, jak ve Slaném, ale ve většině porodnic musíš mít plenky svoje. Mimču dají plenky jen na začátku, ale pak, když Ti ho máš na pokoji, musíš mít svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.2.11 21:17

Rodila jsem ve Slaném před 8 měsíci. Hned jak budeš mít mimi u sebe musíš mít svoje plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.2.11 21:54

Nebyla jsem si právě jistá, jak to přesně je. Takže budu připravená :-) . Díky moc !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
10.2.11 23:58

Ahojky, ještě dám nějaké rady…jestli chceš :wink:

Nevím, zda jsi dostala ten seznámek,co sebou…

Ale píší, že si máš vzít noční košile - nakone jsem raději využila jejich ( proč si špinit dvoje,že ? )- na hekárě budeš mít svojí, ale jakmile tě šoupnou na porodní stůl, už ti dají jejich. Byly bavlněné a dobře se mi nosily…
Pak psali, že zapůjčí župan - ale ten mi pak nedali, nenabídli…ani jsem si neřekla, tak si ho vem - jestli ho nosíš… tam ho nenosil skoro nikdo :lol:

Někdo měl nějaké oblečky na mimčo svoje - oni ti totiž dají erární a kolikrát je to hnusný ( čistý, ale už to má něco za sebou ).

Pokud doporučili digitální teploměr - není nutno, oni půjčí.

Vem si svojí vodu - k dispozici pouze neslazený a slazený čaj-ale je dobrej :palec: .

asi vše…přeji příjemný porod, je to tam fajn a personál je taky fajn… :mavam:

Doporučuji JÁ - čisté ponožky mít u porodu na nohou - fakt zebou nohy… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková