Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky chtěla jsem se zeptat.Chystám se rodit v Porubě.Ale co přesně si vzít sebou?Poporodní kalhotky i vložky mám.Ale jaká je zhruba spotřeba těch vložek za den?Teď sem slyšela že kvůli té chřipce tam nepouštějí návštěvy
Ve středu sem byla u dr a ten řekl že to vypadá že budu conejdřív rodit .Děkuji hezký den ![]()
Ahoj, sice ti neporadím s vložkama a tak, protože jsem taky prvorodička, ale stále se rozhoduju, zda rodit v Ostravě nebo Frýdku-Místku a bohužel všude je zákaz návštěv, tak snad to nebude trvat moc dlouho
Taky mě ta informace vůbec nepotěšila ![]()
Taky jsem prvorodička,ale kamarádka říkala, že mám počítat tak balík na den.
No já určitě chci do fakultky .A koupené mám tři balíky ale je jich tam jen 7 ks .No asi si ještě koupím. ![]()
Holky kdy máte termín?A co čekáte?Já chlapečka .Sem z toho nervozní protože nevím co mě čeká
Ale nemůžu se dočkat.Ale poslední dny nespím v noci pak jen přes den ,sem už unavená.Mi ve středu dr řekl že to vypadá že conejdřív porodím.Je to nekonečné ![]()
Já čekám holku a termín mám 17. února, ale příští týden mě asi čeká císař
Takže moc času na rozhodnutí, která porodka vlastně vyhraje, nemám ![]()
Jinak s těma vložkama - určitě si ještě alespoň balík dokup, ono budu poblíž jistě kdyžtak lékárna, kam by manžel/přítel mohl skočit dokoupit, kdyby něco pochybělo
![]()
Jé holčičku já si taky přála
Až sem si byla jistá ale pan dr mě vyvedl z omylu
A jméno už víš?Císař tě čeká jo?Tak držím palečky ![]()
Ahojky, tak já jsem ve FN Ostrava rodila. Bylo to před rokem. Bylo to naštěstí už po chřipce, kdy návštěvy už byly povoleny.
Jo jo vložek si kup tak raději ty 3 bylíky. Kupovala jsem v lékárně ty porodnické. V jedné lékarně jsem narazila na takové fajné velké a hodně dlouhé. Ty byly suprové. Ale nevzpomenu si na název.
Jinak jsem měla s sebou ty jednorázové kalhotky, pyžamka 2, župánek, omyvatelné přezuvky, hygien. potřeby., ručníky, vložky do podprsenky, kojící podprsenku. Jo a ještě jsem si vzala pro jistotu odsávačku mléka.
Pro mimi, jsem vzala balík plen,vlhčené ubrousky, kosmetiku, a oblečení na cestu domů.
To je tak asi sve s těch důležitých věcí. ![]()
Já s tím termínem to nechápu první sem měla 24.2 pak 18.2 pak 13.2 a ted 11.2 pořád dopředu to posunují.Jsem z toho jelen ale snad se dr neplete že bych už mohla porodit.By to měl poznat.Protože minulou středu sem byla a nic neříkal jen že to na porod nevypadá a teď ve středu říkal že to vypadá úplně jinak že to mám čekat každým dnem ![]()
motomoni píše:
Ahojky, tak já jsem ve FN Ostrava rodila. Bylo to před rokem. Bylo to naštěstí už po chřipce, kdy návštěvy už byly povoleny.
Jo jo vložek si kup tak raději ty 3 bylíky. Kupovala jsem v lékárně ty porodnické. V jedné lékarně jsem narazila na takové fajné velké a hodně dlouhé. Ty byly suprové. Ale nevzpomenu si na název.
Jinak jsem měla s sebou ty jednorázové kalhotky, pyžamka 2, župánek, omyvatelné přezuvky, hygien. potřeby., ručníky, vložky do podprsenky, kojící podprsenku. Jo a ještě jsem si vzala pro jistotu odsávačku mléka.
Pro mimi, jsem vzala balík plen,vlhčené ubrousky, kosmetiku, a oblečení na cestu domů.
To je tak asi sve s těch důležitých věcí.
Kosmetiku taky?Já slyšela že oni tam dávajá ty vzorečky že mi to stačí.Jako já už mám nakoupenou ale tak si ji teda tam vezmu ![]()
Tak mě tam vzorečky nedali, ale mají tam takovou obyčejnější kosmetiku no. Já si nakoupila svoji od Eoné. A vem si bepanthen na opruzeniny, je nejlepší. Mě tam dali ondřejovku, a ta moc nepomáhala.
Ale kažného věc.
Karinko: ono je to těžké, ten stav z „nic se neděje“ na „rodíme“ je podle mě strašně proměnlivý a nedá se extra předvídat, ale když Dr. říká, že už se to chystá, tak bych tomu i věřila
Mě zase termíny posouvají opačným směrem 17., 23., 26.
A myslela jsem si, že čekám kluka a taky mě Dr. vyvedl z omylu
Bude to Petra, jaké jméno máte vy?
No holčička by byla Viktorie ale jelikož je to kluk tak Nicolas .Manža prostě o jiném nechce slyšet
Jo tu mast mám koupenou.Tak kosmetiku si radši vezmu.Mám koupenou Hipp.
motomoni když jsi načla tu chřipku, nevíš jak dlouho může takový zákaz návštěv trvat? ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.