Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
měla bych dotaz. Docházím k Apolináři již od ledna a rodit mám cca za měsíc a půl. Mám zdravotní problémy, tak můj lékař chtěl, abych po zbytek těhotenství docházela a porod měla u Apolináře.
Ted mi však kamarádka řekla, že se musím také registrovat k porodu. Já měla za to, že když jsem v péči lékaře tamní nemocnice a počítá se s tím, že budu rodit tam, bere se to automaticky.
Nevíte některá jak je to opravdu?
Díky moc
Určitě to půjde nějak udělat. Já jsem docházela na kontroly kvůli srdci k doktorům z Apolináře a zaregistrovaná k porodu jsem nebyla. Asi dva měsíce před porodem mi dali při jedné z kontrol do průkazky razítko a byla jsem zaregistrovaná.
Tak to by bylo super. Při mé první návštěvě mi doktor řekl, jste moje pacientka, od ted už jsem sem a hotovo. Tak jsem to vůbec neřešila. Já mám crohna a v centru kam docházím chtěli abych rodila u Apolináře přímo u dr. Pařízka, že jsou propojeni, tak člověk nějakou registraci úplně vypustí:))
Tak snad to bude vše ok. Díky za info
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj, proč se neregistruješ elektronicky? Od 8 ráno v den 14+0, maj na to e-pořadník