3.dávka Pfizer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
12.1.22 09:28
@Luboš P píše:
Vubec nechapu, ze se ptas na neco takoveho na foru o detech.

Však (ačkoliv se tak jmenuje) to není podle kategorií pro založení diskuze pouze o příkrmech a plínkách :lol: Nota bene, tohle je téma, kde ma zkušenosti spousta lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
12.1.22 09:28

Nejste hypochondr, třetí dávka byla nejhorší. Bolela mě ruka a nemohla jsem se pořádně hýbat týden. Plus šílená bolest hlavy.
Dítě bylo vcera na první dávce a ráno jsem ji normálně nevzbudila a šla pozdě do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
12.1.22 10:27

No mně teď opět najíždí bolesti (bodavé) do hlavy a zase je mi hrozná zima - mám teplé ponožky, teplý svetr a v bytě 24 … ještě, ze mohu pracovat z domova. :D dnes tedy spíš ležet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
12.1.22 10:31

@Janina B1 já měla po druhé 40 horečky 4 dny a 6 dní jsem nevstala z postele, u vás je to normální rekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
12.1.22 10:58

Já mám tedy jen 37,7 ale ta zimnice a bolest hlavy, ta me štve nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.1.22 10:58
@Janina B1 píše:
Ahoj, dobré ráno všem,možná, že už tu podobné diskuze jsou, ale já nikdy u ničeho na vedlejší účinky netrpěla …
Nejsem antivaxer, to na rovinu. :D
Včera dopoledne jsem byla na booster dávce a od 14:00 jsem jak přejetá. Ale úplně, bolí mě svaly, hlava, zimnice, ruce a tělo mám jak kdybych vylezla z mrazáku … a to jsem zdravý, sportujicí člověk. Z rodiny nikdo nic, přítel jen malinko zvýšenou teplotu …
Spíš se chci asi uklidnit, že jsem si to všechno nevsugerovala, normálně totiž nemívám ani sezonní rýmičky apod :)

To jako kdo ma NU po vakcine, tak je antivaxer…?
To jsme to teda dopracovali :mrgreen: :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
12.1.22 11:01
@Lucie_Sx píše:
To jsme to teda dopracovali :mrgreen: :,(.

Ne, nestavim se ani na jednu stranu, ale jen pro upřesnění, že jsem sem nešla nadávat na vakcínu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
12.1.22 11:06

@Janina B1 kdyby to šlo, vezmi si paralen a zalez do postele, přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.1.22 11:06

Takže si to shrňme - po očkování, po kterém se stejně můžete nakazit, je vám hůř, než kdybyste chytly ten prudce jedovatý covid :palec:
Nechápu, že ještě někdo na další a další dávky může v době omikronu chodit. Hodně štěstí s nežádoucími účinky po desáté dávce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.1.22 11:08
@Janina B1 píše:
Ne, nestavim se ani na jednu stranu, ale jen pro upřesnění, že jsem sem nešla nadávat na vakcínu :D

Ja to chapu, jak to myslis, a prave to mi prijde smutne :(.
Videt realne nevyhody vakciny (krom tech vyhod) prece neni zadne antivaxerstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
12.1.22 11:08
@Kadam píše:
Takže si to shrňme - po očkování, po kterém se stejně můžete nakazit, je vám hůř, než kdybyste chytly ten prudce jedovatý covid :palec:
Nechápu, že ještě někdo na další a další dávky může v době omikronu chodit. Hodně štěstí s nežádoucími účinky po desáté dávce.

Tak já nejsem biolog, ani epidemiolog, ani někdo, kdo vyvíjí vakcínu, prostě věřím, že někdo dělá svou práci a rozumí jí. Kdyby někdo nevěřil me, taky by to byl pruser, vyvíjime a testujeme SW do aut. :D Ale myslím, že NU přichází po očkování běžně ne? Já teda byla naposledy ani nevím kdy, ale tak nějaká reakce těla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.1.22 11:16
@Lucie_Sx píše:
To jsme to teda dopracovali :mrgreen: :,(.

No jasně, protože přece to s vakcínou nemůže! souviset a je to určitě postcovidovy syndrom, přičemž dotyčný ho zcela určitě prodělal nevědomky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.1.22 11:22
@Kadam píše:
Nechápu, že ještě někdo na další a další dávky může v době omikronu chodit. Hodně štěstí s nežádoucími účinky po desáté dávce.

Takže si to shrňme. U nás má 3. tečku asi 8 žen a nežádoucí účinky má jedna. Bububu. Svoje děti očkuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
12.1.22 13:37

@mag Prostě jsi nedůsledná, někde okřikuješ, že je tady o dětech a jinde i sama diskutuješ (i když to není o dětech).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
12.1.22 13:50
@Kadam píše:

hodně lidi po kovidu umře.. co to je oproti dvoudenní zimnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí