Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Luboš P píše:
Vubec nechapu, ze se ptas na neco takoveho na foru o detech.
Však (ačkoliv se tak jmenuje) to není podle kategorií pro založení diskuze pouze o příkrmech a plínkách
Nota bene, tohle je téma, kde ma zkušenosti spousta lidí.
Nejste hypochondr, třetí dávka byla nejhorší. Bolela mě ruka a nemohla jsem se pořádně hýbat týden. Plus šílená bolest hlavy.
Dítě bylo vcera na první dávce a ráno jsem ji normálně nevzbudila a šla pozdě do školy.
No mně teď opět najíždí bolesti (bodavé) do hlavy a zase je mi hrozná zima - mám teplé ponožky, teplý svetr a v bytě 24 … ještě, ze mohu pracovat z domova.
dnes tedy spíš ležet
@Janina B1 já měla po druhé 40 horečky 4 dny a 6 dní jsem nevstala z postele, u vás je to normální rekce.
Já mám tedy jen 37,7 ale ta zimnice a bolest hlavy, ta me štve nejvíc
@Janina B1 píše:
Ahoj, dobré ráno všem,možná, že už tu podobné diskuze jsou, ale já nikdy u ničeho na vedlejší účinky netrpěla …
Nejsem antivaxer, to na rovinu.
Včera dopoledne jsem byla na booster dávce a od 14:00 jsem jak přejetá. Ale úplně, bolí mě svaly, hlava, zimnice, ruce a tělo mám jak kdybych vylezla z mrazáku … a to jsem zdravý, sportujicí člověk. Z rodiny nikdo nic, přítel jen malinko zvýšenou teplotu …
Spíš se chci asi uklidnit, že jsem si to všechno nevsugerovala, normálně totiž nemívám ani sezonní rýmičky apod
To jako kdo ma NU po vakcine, tak je antivaxer…?
To jsme to teda dopracovali
.
@Lucie_Sx píše:
To jsme to teda dopracovali![]()
.
Ne, nestavim se ani na jednu stranu, ale jen pro upřesnění, že jsem sem nešla nadávat na vakcínu ![]()
@Janina B1 kdyby to šlo, vezmi si paralen a zalez do postele, přejde to.
Takže si to shrňme - po očkování, po kterém se stejně můžete nakazit, je vám hůř, než kdybyste chytly ten prudce jedovatý covid ![]()
Nechápu, že ještě někdo na další a další dávky může v době omikronu chodit. Hodně štěstí s nežádoucími účinky po desáté dávce.
@Janina B1 píše:
Ne, nestavim se ani na jednu stranu, ale jen pro upřesnění, že jsem sem nešla nadávat na vakcínu
Ja to chapu, jak to myslis, a prave to mi prijde smutne
.
Videt realne nevyhody vakciny (krom tech vyhod) prece neni zadne antivaxerstvi…
@Kadam píše:
Takže si to shrňme - po očkování, po kterém se stejně můžete nakazit, je vám hůř, než kdybyste chytly ten prudce jedovatý covid
Nechápu, že ještě někdo na další a další dávky může v době omikronu chodit. Hodně štěstí s nežádoucími účinky po desáté dávce.
Tak já nejsem biolog, ani epidemiolog, ani někdo, kdo vyvíjí vakcínu, prostě věřím, že někdo dělá svou práci a rozumí jí. Kdyby někdo nevěřil me, taky by to byl pruser, vyvíjime a testujeme SW do aut.
Ale myslím, že NU přichází po očkování běžně ne? Já teda byla naposledy ani nevím kdy, ale tak nějaká reakce těla?
@Lucie_Sx píše:
To jsme to teda dopracovali![]()
.
No jasně, protože přece to s vakcínou nemůže! souviset a je to určitě postcovidovy syndrom, přičemž dotyčný ho zcela určitě prodělal nevědomky
@Kadam píše:
Takže si to shrňme - po očkování, po kterém se stejně můžete nakazit, je vám hůř, než kdybyste chytly ten prudce jedovatý covid
Takže si to shrňme. U nás má 3. tečku asi 8 žen a nežádoucí účinky má jedna. Bububu. Svoje děti očkuješ?
@mag Prostě jsi nedůsledná, někde okřikuješ, že je tady o dětech a jinde i sama diskutuješ (i když to není o dětech).
@Kadam píše:
hodně lidi po kovidu umře.. co to je oproti dvoudenní zimnici?