Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dítě si budete pořizovat vy dva ne emimino.
Co znamená vychovat dítě už víš, když už je máš.
Co si myslíme my je naprosto jedno ne?
Jinak ty diskuze se tu poměrně často opakují, počti si nějakou starší. ![]()
@Anonymní píše: Více
to je zvláštní dotaz, oba chcete 3. dítě a když vám tady osazenstvo napíše, že ne, tak si dítě nepořídíte?
vždyť důležité jsou úplně jiné věci - máte dost financí, zázemí jako byt - prostory pro třetí dítě a auto, kam vlezou tři děti,
věk je jen zástupný problém, znám muže, co má první děti v 53 a 55,
a muže, který se rozvedl s téměř dospělými dětmi a pořídil si miminko v 57 s novou manželkou, nyní je mu 66,
neptej se na emiminu, sedněte si s manželem a rozhodněte se vy dva
@Snopy123 píše: Více
přesně, asi je to zase jen dotaz na rozproudění diskuse ![]()
Pro mě už to pozdě je, já měla strop 35 a tvůj chlap už je na dítě úplně starý. Ale pokud chcete, je to vaše rozhodnutí, váš život. Já nebudu ta, kdo bude z důchodu živit vašeho studenta
![]()
Tolik lidi ma prvni dite v 35+. Mit 3.dite v 36 mi prijde v pohode, kdyz ho oba chcete a mate dost kapacit ve vsech smerech.
V 36,5 letech jsem rodila 4. dítě. Měla jsem limit tak do 38 let. Oba chcete, tak proč ne…
Mne se ta hranice taky posouva, kdyz vidim, jak ty roky leti, je mi 33, manzelovi 46 a taky uvazujeme o tretim… do 35 si rikam, ze v pohode. Ale i do 37, 38… proc ne. Nektere maji v tomto veku prvni.
Důležité je, jestli vy dva chcete. Shodnete se. Máte zázemí. Co si myslí jiní, to je úplně fuk. Tím bych se vůbec nezabývala.
Ahoj letos mi bude 36 let a koketuji s myšlenku, ze by se mi možná líbilo mít třetí dite. Ani partner není proti, ten je jeste o 11 let starší. Myslíte, ze ještě neni pozdě? Děkuji