Třetí porod císařem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2326
31.5.13 21:41

@farska Tak to čučím - já jsem 7 týdnů po druhém CS a když se doktoři rozhodli těsně před porodem, že to tedy bude znovu CS, chtěli po mně rovnou podepsat souhlas se sterilizací… 8o A to fakt nejsem žádná cikánka nebo nějaký sociální případ. Připadala jsem si hrozně! Odmítla jsem a bylo mi řečeno, že ale další těhotenství je pro mne po 2.CS už život ohrožující :nevim:. První CS byl akutní po 14h porodu a vnitřní jizva se mi dlouho hojila, druhé těhotenství bylo po 4 letech a sjizvou žádné problémy nebyly. Tak nevím, co je takový problém a proč mě hned chtěli sterilizovat :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.5.13 21:43

Mozna, ze nemas tu jizvu na deloze ok. Pokud je ztencena, uz druhy porod muze dopadnout rupturou…
Ja mam praveze delohu uplne ukazkove srostlou, nikde zadne ztenceni, dle slov primare by klidne zvladla i pripadny dalsi cisar…
Ale mne uz staci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
31.5.13 21:54

@farska To je možný, fakt nevím… My stejně třetí neplánujeme ani jsme neplánovali, jen mě opravdu zarazilo, že na mě hned vyrukovali s tou sterilizací. Radši se budu chránit jinak - ne nadarmo se říká:„Nikdy neříkej nikdy…“ ;)
Tobě přeju pohodový porod a hodné a hlavně zdravé miminko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.5.13 21:57

@alien21 Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
31.5.13 22:03

@farska ahoj mužu se taky zeptat :oops: máš možnost srovnání celkovou nárkozu a spinál?? mě čeká druhá plánovaná sekce a pořád mám nějak strach ze spinálu, ale chtěla bych malýho vidět hned a aby tam mohl být i manžel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.5.13 22:18

@Eugiinka
Ja prvni dva celkovka, minuly spinal. ten je pro mne stokrat lepsi, nebot:
A:manzel u hlavy na sale
B:bolest po sekci prichazi postupne a lze na ni reagovat pridanim analgetik apod/ne jak po celkovce, kdy se clovek probudi do plne bolesti, aby malem zdechl, nez mu sestricka napoji analgetika/
c:hoodne casu pro operatera na „vybaveni plodu“/ umne pulhodinka, nez se pomalicku rozrusily srusty…/. U celkovky musi byt dite venku tusim ze do sedmi minut.
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
1.6.13 08:29
Ahojky, nrodila jsi náhodou v Č. B.? Mě to taky tenkrát řekli, že chtěj souhlas se sterilizací, rázně jsem odmítla. Ted jdu tedy na třetí císař, ale dětí jsem chtěla taky vždy hodně… p. s. taky nejsem romského původu… naopak.. manžel je ten holohlavej :-D, ale v zimě mi kvůli mimoděložnímu vzali vejcovod a jeden už jsem neměla a tak jsme s manžou dumali jestli vůůůbec mám nárok na další dítko, až nám tyhle zvířátka odrostou. Je u nás jediná možnost mít dítě a to uměle. a to nevim jestli mám na to vůbec nárok :think:
@alien21 píše:
@farska Tak to čučím - já jsem 7 týdnů po druhém CS a když se doktoři rozhodli těsně před porodem, že to tedy bude znovu CS, chtěli po mně rovnou podepsat souhlas se sterilizací… 8o A to fakt nejsem žádná cikánka nebo nějaký sociální případ. Připadala jsem si hrozně! Odmítla jsem a bylo mi řečeno, že ale další těhotenství je pro mne po 2.CS už život ohrožující :nevim:. První CS byl akutní po 14h porodu a vnitřní jizva se mi dlouho hojila, druhé těhotenství bylo po 4 letech a sjizvou žádné problémy nebyly. Tak nevím, co je takový problém a proč mě hned chtěli sterilizovat :think:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí