Znaménko

154
9.7.10 09:47

ZNAMÉNKO

Chtěla jsem se zeptat,jestly má někdo podobný problém nebo si tím už prošel.Po neděli mám nastupovat do porodnice a u rodidel mám asi 1cm veliké a vystouplé znaménko.Doktorka mi nabýdla,že by mi ho při porodu mohly vyříznout a já bych teda byla taky ráda.Jenže při každé návštěvě v poradně mi říká něco jiného.Jednou,že by to bylo lepší u císaře,podruhý,že spíš u přirozeného porodu při šití hráze.Mám to řešit nebo je to lepší až po šestinedělí?Klidně bych i počkala,ale to,že ho tam mít nemusím už teď mi připadá super.Přešla jsem totiž k jiné doktorce.Ten první mi na něho nechtěl nechat ani sáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
9.7.10 12:21

Ono je taky otázka, jestli tě budou vůbec šít, třeba nebudeš ani nastřižená ani natržená.Já bych to řešila až vyloženě po porodu, můžeš se jí zeptat, když budeš ještě na koze, co s tím znamínkem, ale pochybuju, že si na to v tý euforii vůbec vzpomeneš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
23.5.16 09:40

Obnovuji téma. Mám na obličeji znaménko, které mi už třetí rok pokaždé začne hnisat, když se na jaře fakt oteplí a začne pařit slunko. To samé mi dělá ještě jedno znaménko na ruce. Pak se tam udělá strup a zase se to zhojí. Jenže teď se to stalo zase a kolem znaménka na obličeji se ještě udělala červená vyrážka a fakt fest to svědí. Volala jsem na kožní, nejbližší termín 17.6. Volala jsem obvodnímu, ten že mi na to dá Betadinu mast, ať se stavím. Čekaly byste? Stává se to někomu z vás? Je to normální?

• Citovat
  • Upravit
3743
23.5.16 09:46

Ne hnisat, ale prostě svědí a jednou za čas se sloupne jakoby jedna vrstva kůže jako tenký strup. Dělá to i synovi u znamínek, které má na obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
23.5.16 09:51

@-Evka- Byli jste s tím u doktora? Je to normální?

• Citovat
  • Upravit
20767
23.5.16 09:58

Šla bych k doktorovi, je lepší, když se na to koukne a budeš mít jistotu. Nemáš v okolí ještě jinou kožní, která by tě vzala dřív? Jiný doktor na tom prd pozná, aspoň podle mé zkušenosti. Minimálně bych tam došla toho 17.6., u nás jsou objednací termíny ještě horší :zed: Člověk má akutní kožní problém a k doktorovi se dostane za tři měsíce, super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
23.5.16 10:35

@sunshinegirl Přímo s tímto problémem ne, ale znamínka nám „hlídá“ kožní lékař. Já mám problémové jedno a syn má hodně takových podivných (já je jako dítě taky měla a postupně mi je preventivně odstranili).
K lékaři bych šla a aspoň do té doby, pokud neseženeš jiného kož. lékaře - někde a někdy to nejde, bych to pořešila s tím obvodním lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
13.8.18 21:08

Zdravím,

partner má znaménko na spodním prstu u nohy.

Je to normální nebo je lepší ho ukázat Dr. na kožní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
13.8.18 22:03

@fia80 Pokud nema divny tvar a barvu, tak je to v poradku.. ;) Mam ho tez a dokonce i na brisku na malicku u ruky.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.8.18 22:09

přijde mi malinký..do půl cm prý nejsou nebezpečný..nicméně je fajn jednou za rok, max dva, chodit na kontroly znamének preventivně, a při tý příležotosti bych ho ukázala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.8.18 22:55

Dcerka má na ploskách i mezi prsty na rukou. Lékařka na to neříkala nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100