Jak se nám to blíží?!?

1964
6.7.10 10:40

Jak se nám to blíží?!?

Ahojky všechny maminky čekatelky…proházím diskuzi v tématu a napadlo mě,co trochu změnit téma na veseleší…jaké máte termíny?a co pohlaví víte?

Já mám 10.7…pohlaví neznáme,ale moc si přeju holčičku… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
6.7.10 10:42

My máme termín „až“ 27.9., pohlaví kluk a mooooc se těšíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pedrino
6.7.10 10:50

Termin porodu

:-) Zdravim. My máme také termín porodu 10.7. 2010. Už se moc těšíme, ale zároven mám panickou hrůzu z porodu. První porod byl komplikovaný. Tak doufám, že ten druhý bude rychlý a bez komplikací. Jinak první mimčo je chlapeček a druhý bude také chlapeček. Tak dům bude plný chlapů. Hlavně aby bylo vše ok. :-D

• Citovat
  • Upravit
16492
6.7.10 10:52

My máme termín AAAAAŽ 6.10. a pohlaví nevíme :-) Budeme mít překvapení :-) Já bych si strašně přála holčičku, ale mám takový vnitřní pocit, že to bude chlapeček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
6.7.10 10:52
pedrino píše: :-) Zdravim. My máme také termín porodu 10.7. 2010. Už se moc těšíme, ale zároven mám panickou hrůzu z porodu. První porod byl komplikovaný. Tak doufám, že ten druhý bude rychlý a bez komplikací. Jinak první mimčo je chlapeček a druhý bude také chlapeček. Tak dům bude plný chlapů. Hlavně aby bylo vše ok. :-D

:mavam: to je hezký…máme stejný termín jsem zvědává kdo bude chovat mimíska dřív :lol:
A už máš nějaké poslíčky?
Já měla včera večer,tak silný že už myslela konečně je to tady,ale sprcha a šlo se spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.7.10 10:57

Ahojky :mavam: tak my mame termin 22.7. ale uz bych si strasne prala aby to bylo za mnou :lol: Prvni porod jsem mela dlouhy tak doufam ze tenhle probehne rychleji :wink: Budu rodit v Horovicich a vy? :-D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
6.7.10 10:59
Lady.Lus píše:
Ahojky :mavam: tak my mame termin 22.7. ale uz bych si strasne prala aby to bylo za mnou :lol: Prvni porod jsem mela dlouhy tak doufam ze tenhle probehne rychleji :wink: Budu rodit v Horovicich a vy? :-D :kytka:

TAk mě čeká první porod…a budu rodit v novém městě… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pedrino
6.7.10 11:12

Zatim nic pořad se hlídám, ale nic se neděje. První porod byl vyvolán až ve 42 týdnu. Tak doufám, že mě to nečeká. Neni to nic příjemného. Ty kontrakce příjdou hned a jsou neustále. A v těchto vedrech se to nedá už vydržet. Já měla UT před 3 týdny a mimi mělo už 3100. Tak držim palečky at se vše vyvede tak, jak má.

• Citovat
  • Upravit
pedrino
6.7.10 11:17

Já budu rodit v Kadani. Rodila jsem i Adámka. Porod trval 17 hodin. Adámek měl 3780 a 52 cm. Byl to pořádný chlap. Ale nechtělo se mu ven tak mu museli pomoct kleštěma a to neni nic příjemného. 14 dní jsem seděla na kruhu. To bylo snad horší než celý porod. Byla jsem hodně šitá jelikož jsem se při těch kleští roztrhla. Proto ten strach z druhého porodu :-(

• Citovat
  • Upravit
1964
6.7.10 11:21

Mě čeká UT zítra,tak jsem zvědavá jak jsme velcí,ale spíše jsem zvědavá na nějaké zprávy o porodu…jako že už se to blíží nebo tak něco… :zed: už jsem s toho čekání a sebepozorování unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
6.7.10 11:22

Pedrino, nemáš moc pěkný zážitek z porodu (pokud tedy porod může dát někomu pěkný zážitek :-D ), tak ti přeji, aby to tentokrát byl rychlý a co nejméně bolestivý porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pedrino
6.7.10 11:26

Já taky. Ten poslední měsíc se táhne. Člověk je neohebný, sotva se oblékne všechno jde tak pomalu než něco udělám tak to trvá. Snad bude lépe.Říkám si že za 14 dní už bude po všem a snad budeme i doma :-D

• Citovat
  • Upravit
pedrino
6.7.10 11:32

Děkuji. Ale i přes tu bolest to vždycky stojí za to. Je to zážitek na celý život, který ti nikdo nevezme :-). Manžel byl u porodu toho jsem viděla poprvé brečet. A jak se říká že maminky brečí já neměla snad ani sílu. Vím, že v tu chvíli ze mě spadlo 100 kg. Že jsem se mohla pořádně nadechnout a přišla strašná uleva. Pak to hezké se už dostaví samo. Nechápu ty maminky, které říkají , že by mohli rodit za 5 kč. Štastné to ženy to jim tiše závidim. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6.7.10 11:38

Já měla termín včera, zítra druhý, na kontrolu jdu v pátek, a jestli přes víkend neporodím, tak v pondělí asi vyvolávačka. Měla by to být holčička.
Jedné známé lříkali celé těhotenství že budou mít holčičku, a narodil se pak kluk. Tak sem zvědavá co u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
6.7.10 11:44

Tak já mám jen jeden termín…občas se stkám s reakcí,že je to divný…mě příjde zase divný mít těc termínu víc,vždyt se počítá od poslední prvního dne menzesu…tak to je přece jeasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí