Třetí porod císařem

6
13.7.10 15:44

3.porod cisarem

:-) ahojte vsetci…rada by som sa opytala, ci rodil niekto z vas 3 krat cisarem…a po druhom cisari za aku dobu?a ci boli nejake komplikacie?..dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
851
13.7.10 16:14

Ahoj já jsem sice nerodila císařským řezem,ale moje sestra ano a ne jednou.První měla holku císařem v 7měsíci těhotenství,po 1,5roku kluka taky v 7měsíci těh.,pak dalšího kluka po půl roce,ten už byl v 9,měsíci no a nakonec taky kluk a taky nějak po půl roce a taky v 9měsíci těh.Všechny 4 císaře přezila a děti taky,jsou zdraví,krásní a mají se k světu.Tak přeji hodně štěstí čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
13.7.10 17:19

Adrine já mám za sebou teprv jednoho, ale v porodnici se mnou na pokoji ležela paní, která rodila potřetí sekcí. Říkala, že jí museli řezat mimo předchozí jizvu, první dvě měla v jednom místě, museli jí hýbat s močovým měchýřem. Rodily jsme ve stejný den a měla trošku větší problémy s pohybem a trošku jí bolelo čůrání, od toho močáku.
Petrasku to tvý sestře dovolili 4 císaře? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
13.7.10 18:40
lleennttiillkkaa píše:
Adrine já mám za sebou teprv jednoho, ale v porodnici se mnou na pokoji ležela paní, která rodila potřetí sekcí. Říkala, že jí museli řezat mimo předchozí jizvu, první dvě měla v jednom místě, museli jí hýbat s močovým měchýřem. Rodily jsme ve stejný den a měla trošku větší problémy s pohybem a trošku jí bolelo čůrání, od toho močáku.
Petrasku to tvý sestře dovolili 4 císaře? 8-o

LENTILKO,
jak ‚dovolili‘ :?:
A co jako měla paní dělat-vyplivnout to loktem? :lol: :lol: :lol:
Pardon za OT :wink:

Ja jsem po jednom normos porodu a dvou cisarich,mam dva tydny na prirozeny rozjezd porodu,jinak mam termin na tretiho cisare 30.7. A pokud jizva nikdy predtim nehnisala(ne ta horni,ale uvnitr) ,nemel by byt problem ani s tretim(ctvrtym) cisarem. :wink:

Ovsem Pokud by jizva hnisala a lecila se rodicka treba atb a byly by i po porodu horecky,zrejme by byl problem i po prvnim cisari!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
13.7.10 19:36

farska - takže když po císaři jizva hnisá, tak pak jsou problémy s druhym porodem???
já jsem přesně po císaři měla šílený horečky, antb 3×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
13.7.10 19:57
Zuzza0 píše:
farska - takže když po císaři jizva hnisá, tak pak jsou problémy s druhym porodem???
já jsem přesně po císaři měla šílený horečky, antb 3×…

Ahoj,
nejde o tu jizvu VIDITELNOU,na brise-jde o tu UVNITR TEBE, NA DELOZE…A ta,pokud se nehoji dobre,dostanes patrne po porodu horecky a dostavas atb.......
ANO,pokud se jizva nehojila v klidu,je velky predpoklad,ze neni ‚celistva‘ a je tudiz vetsi risk jit do normalniho porodu,ktery s sebou v konecne fazi prinasi obrovsky napor pri kontrakcich na delohu s kontrakcema…
Proto je bezpecnejsi a doporucovanejsi jit radsi do DALSIHO CISARE. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
13.7.10 20:09

díky–mě tu jizvu nastřihávali, aby to vyteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
13.7.10 20:24
Zuzza0 píše:
díky–mě tu jizvu nastřihávali, aby to vyteklo

To ano,ale to byla ta NA brise,ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
13.7.10 22:11
farska píše:
lleennttiillkkaa píše:
Petrasku to tvý sestře dovolili 4 císaře? 8-o

LENTILKO,
jak ‚dovolili‘ :?:
A co jako měla paní dělat-vyplivnout to loktem? :lol: :lol: :lol:
Pardon za OT :wink:

No jasný, že nějak to dítě dostat ven museli:D, jenom mě ta paní co tam se mnou ležela říkala, že se doktor docela cukal, i na to třetí těhotenství a následně třetí sekci.
A všeobecne se všude píše, že se doporučují maximálně 3 sekce a 4 je prý vysoce riziková, hlavně pro matku. Tak mě to zarazilo. Ale zase na druhou stranu k potratu nikdo nikoho nutit nemůže a když už se podaří otěhotnět i po čtvrtý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.7.10 07:41

Ještě před 20-ti lety se povolily dva císaře a dost.Právě z obavy prasknutí jizvy.Nebyly takové vyšetřovací metody,jako jsou dnes.V dnešní době se říká,že za určitých okolností se dovolí císař 3 x.Ale předem se ultrazvukem kontroluje jizva.Když má někdo za sebou dva císaře,tak třetí porod se bojí nechat přizoreně.Čtvrté těhotenství po třech císařích-to určitě nebylo tak,že by lékař sestře doporučil či schválil,ale bylo to její rozhodnutí.A tím,že máme svobodnou volbu,tak nikdo sestru nemůže nutit do interupce.Řeknou se možné komplikace a jen se lékař bojí,aby nedošlo ke komplikacím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.7.10 08:49

ahoj, já jsem rodila císařem čtyřikrát. je dobré mezi porody mít odstup alespoň 2 roky. já měla 5 let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
31.5.13 21:17

Ahojky, prosím o zkušenost :-) čeká mě bzy třetí císař. Bolesti jizvy a ani komplikace nikdy nebyli, ale stejně mám obavu, aby mi jizvu neudělali příčně a aby nebyl jakýkoli problém po operaci. Kamarádka rodila po třetí císařem a pořád mě straší (trochu), že prý ten třetí je nejhorší a nejbolestivější. Prosím poradte a připravte mě trochu a to co mě čeká. Dr se mnou o tom nemluví, prý se to dozvim, až se probudim z narkozy :-( nechce mě zjevně vystresovat… ale mě to zajímá. Odstup od porodů je 3 roky a ted to bude po 5 letech. Děkuji za příspěvky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.5.13 21:24

Ahoj
Muj treti cisar byl ten uplne nej nej-i diky spinalni analgezii a porodnici.
A presne za tyden mne ceka ctvrty. Vse ok, bez jedineho problemu, pracovala jsem do nastupu na MD
At Ti to dopadne skvele :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agora
31.5.13 21:37

Farska - muzu se zeptat na pricinu cisaru?
My jsme meli u prvniho poruchu porodniho mechanismu, proto se obavam, ze i me dalsi porody budou sekci. Chtela jsem vzdycky vice deti, a najendou me to rozhodilo, ze kvuli sekci max. jedno nebo dve dalsi. Chtela jsem minimalne tri.

• Citovat
  • Upravit
30309
31.5.13 21:39

Prvni prirozene. druhy planovana sekce z uvodu KP. Treti pokus o vyvolavani prirozeny porod, zmrsili to, za 5 min12 akutni SC. Dalsi se nerozjel sam do terminu, proto jsme byla domluvena na sekci.Ted uz sekce primo, opet ve spinalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí