3tt duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.10.21 08:28

@Andula2 sex nebyl v nechráněné době. To jsem ještě prášky brala. Už při Ms jsem brala, protože mi začala dýl.

@Andula2 udělám zítra a v neděli. Koupila jsem 2 v balicku.

• Citovat
  • Upravit
82
8.10.21 08:32

Tak si myslím, že se nemusíš bát, byla jsi chráněna a duch byl po limitu. Osobně bych teda taky byla nervózní. Tak ať to dobře dopadne 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
8.10.21 08:33

@Andula2 no já nedarovala, tak nevím, ale z toho, jak ty prášky funguji, tak jestli vzala třeba 4 prášky z nového platíčka, tak se asi na ochranu moc spoléhat nedá a nevěřím, že by doktor neupozornil, že už je potřeba se chránit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.10.21 08:40
@Ivusska777 píše:
@Andula2 no já nedarovala, tak nevím, ale z toho, jak ty prášky funguji, tak jestli vzala třeba 4 prášky z nového platíčka, tak se asi na ochranu moc spoléhat nedá a nevěřím, že by doktor neupozornil, že už je potřeba se chránit jinak.

Ovulace nastává po vynechání antikoncepce až za cca 10-14dnů. Ono to celkem trvá, než folikul naroste. Opravdu to není do dvou dnů, aby mohlo dojít k oplodnění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.21 08:42

@Ivusska777 termín jsem se dozvedela až po sexu, takže jsem opravdu netušila, že se musim chránit i jinak. Ono se čeká než se najde příjemkyně vajíček a pak se to teprv domlouvá.

• Citovat
  • Upravit
16953
8.10.21 08:55
@Anonymní píše:
Ahoj, podle kalkulačky bych měla být dnes 3+0. Ms jsem měla 16.9. Sex 2 dny po skončení teda 23.9. Brala jsem norethisteron, protože mám jít darovat vajíčka. Ten jsem brala od 27. 9. do včera. No a dnes mi to nedalo a dělala jsem si test a je tam duch. Je možný, že jsem opravdu těhotná? :zed: Nechce se mi věřit, že bych to v 3tt bylo vidět na testu. Ale zas se bojím píchat injekce na ty vajíčka. Dítě nechci, takže to si nenechám, nejsem na tom finančně dobře a chránit jsem se chránila, ale vysadila jsem prášky kvůli tomu norethisteronu(až po tom sexu)

Ahoj,

nejsi teoreticky v 3týdnu, ale ve 4tt. A duch klidně tak brzy být může, ale může to být i jen vadný test :-)

Edit: Nicméně pokud jsi brala HA až do sexu, tak chráněná jsi byla. Možná jsi jen nadopovaná hormony a proto ten test… Nestresuj a pokračuj v léčbě na které jsi s lékařem domluvená a dávej si pozor, mě lékař tehdy při návštěvě ohledně odběru i říkal, že raději prostě nemít sex :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
8.10.21 09:52
@JancaS84 píše:
Co se neukaze do 5 min tak neplatí.

jedno takové neplatí mi tu ted zběsile lítá po obýváku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.5.26 07:50

Podle výpočtu 3+ ale na testu duch

Ahoj, obnovují diskuzi :roll: stalo se to ještě nekomu? Ja bych mela byt v 3tt ale na testu je pouze duch 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5434
17.5.26 09:15
@ANYk9 píše: Více
  • Jestli jsi ve 3. týdnu, tak jsi 2+něco tt a tak krátce po ovulaci a sexu, že na testu ještě nic být nemůže.
  • Jestli jsi ve 3+něco tt, tak jsi ve 4. týdnu, ještě ti ani nemešká menstruace a na testu může být nanejvýš ten duch, nebo taky ještě nic, testuje se ideálně až při zpoždění menstruace. Nebo jestli máš teď někdy menstruaci dostat, tak je pořád normální, že vidíš zatím jen ducha.
  • Jestli ti už 3 týdny mešká menstruace, tak by na testu měly být dálnice a ne duch.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.5.26 10:21

@TRG No, semnou je to trochu složitější. Můj cyklus je 30-50 dnů tudíž hrozne nepravidelná MS a ted jsem mela 49 cyklus. 24.4 jsem po styku mela hrozny bolesti v podbřišku asi pul hodiny a pak uz v pohodě. 26.4 dalsi styk a tak jsem se objednala na gyndu na 6.5. Jenže 2.5. jsem začala prvni den trochu krvácet a chvíli bolesti jako při ms a druhý a třetí den jen špinění. Na gyndě mi doktorka řekla ze mam na vaječnících folikuly proto tenhle cyklus a bolesti po styku mohla nějaká folikula prasknout a dala mi utrogestan na 5 dni od 7.-11.5 a prej bych to měla dostat po vysazení a ms stále nikde. Výtoky mam ve velkým a vcera na testu byl slabý duch ale byl to mamatest a co jsem četla tak duchy dělá rád. Takze nevím co si o tom myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5434
17.5.26 10:49

Jo, to je trochu komplikovaný. Ale začala bych tím, že si skočím koupit jinou značku testu. Kdybys otěhotněla toho 26.4., tak bych čekala na testu něco víc, než dušíka. Nevyfotila sis to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.5.26 10:53

@TRG no prave, rikam si taky ze by to spis mela byt uz hezká druha čárka.
Nevyfotila, kdyz jsem se dozvěděla že to mamatest dela brala jsem to jako nic z čeho bych mohla byt moudřejší tak jsem vyhodila. Zitra jedu do města a zkusim jinou značku, četla jsem ze od maxe bývají spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5434
17.5.26 10:57

Tak dej pak schválně vědět, jestli si vzpomeneš. A držím palce, ať to dopadne, jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.5.26 10:58

@TRG určitě dám a dekuju moc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.5.26 07:33

@TRG Tak u me test negativní :roll: snad příště :andel: