Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejspis zakalena plodova voda, mela byste vyrazit hned do porodnice.
@ffan23 aha děkuji, pro jistotu už jsem urgovala muže… Je fakt že teď jsem vstala a mám nějak moc mokré kalhotky, takže bud nějaký vodnaty výtok neboo utíká voda
Jinak z jvasinek zeleny vytok nebyva, to spis z nejake pohlavne prenosne choroby ale to doufam ze partner je rozumny a nic nepritahl a jde jenom o plodovku
@ffan23 píše:
Jinak z jvasinek zeleny vytok nebyva, to spis z nejake pohlavne prenosne choroby ale to doufam ze partner je rozumny a nic nepritahl a jde jenom o plodovku
Ta jenom zelená plodovka ohrožuje tvoje miminko. ![]()
@ffan23 v podstatě kterákoli bakteriální infekce se projeví zbarveným výtokem.
Děkuji všem. Pojedeme do porodnice… V případě špatné plodovky nebo infekce nějaké, je na řadě asi vyvolání?
@Anonymní píše:
Děkuji všem. Pojedeme do porodnice… V případě špatné plodovky nebo infekce nějaké, je na řadě asi vyvolání?
No, když je zelená pv, značí to, že se infekce dostala k miminku a je to o průšvih. Postup ti řeknou v porodnici. Můžoz vyvolávat a nebo tě hned vezmou na sál.
@P4ja každopádně ať je to výtok nebo plodovka… Kvůli barvě počítám že mě domů už nepustí že?
@Anonymní píše:
@P4ja každopádně ať je to výtok nebo plodovka… Kvůli barvě počítám že mě domů už nepustí že?
Upřímně? V téhle situaci by mě to, jestli mě pustí domů vůbec nenapadlo řešit.
@Anonymní píše:
@P4ja já potřebuji jen zajistit starší z děti, tak proto
No, počítala bych s tím. Ve 39tt je to dost pravděpodobné, že i když se pv nepotvrdí, tak už to budou chtít ukončit.
@Anonymní píše:
@P4ja já potřebuji jen zajistit starší z děti, tak proto
Dej pak vedet jak jsi dopadla. Hodne stesti. ![]()
@DandátkoP voda byla v pořádku, ale už si mě tam nechali a půl 2 odpoledne bylo po všem :smiling_face_with3_hearts:
@Anonymní píše:
@DandátkoP voda byla v pořádku, ale už si mě tam nechali a půl 2 odpoledne bylo po všem :smiling_face_with3_hearts:
To je krásný. Jak to, ze takhle rychle.
Ted se bojim, abych poznala ze rodim.
Moc gratuluju!
Zdravím. Včera jsem byla u svého dr, dělal pouze uz přes břicho kvůli srdci dítěte. Večer jsem na vložce zjistila nazelenaly výtok. Jsem 39+3… S kvasinkama se trápím, ale že by kvůli tomu byl takový to výtok? Dnes přemýšlím zda se nejet dát zkontrolovat do nemocnice…