Řasy a sestinedeli

89
7.10.21 09:40

Řasy a sestinedeli

Ahojte holky, rada bych si dala uměle rasy, jelikož ještě chodím do prace a nechce se mi malovat. Jsem v 7 mesici těhotenství. Ale má otázka zní, vy co rasy nosíte a měli jste je i v těhotenství, jak to probíhalo v sestinedeli? To jste si je nechaly vypadat? Nebo jste chodili na doplneni, jak jste najeli na nějaký režim s miminkem? Nevim zda si je dat tedy až po sestinedeli nebo mohu už teď. Ať mi to za dva měsíce nevypada a pak si budu muset platit nove :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
7.10.21 09:52

Tohle ti předem nikdo neřekne, záleží jestli budeš mít hlídání, abys měla možnost si někam sama dojít a taky můžeš mít dítě, co nebude hlidatelne. Můžeš ty nebo dítě mít po porodu nějaké komplikace a budeš mít jiné starosti, než řasy. Osobne bych se na to vykašlala, kvůli tomu, že se ti nechce měsíc malovat do prace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
7.10.21 09:52

Uměle rasy vydrží cca 3 týdny, takže doplnění nebo nové jsou nutnost..pokud se nechceš malovat, tak si je nech obarvit..je několik možnosti..barva, permanentní řasenka..ale taky tak na 3 týdny..postupně vypadají a barva se omyje..tak si to promysli..ja byla jednou..ale 2 hodiny to trvá zhruba..ty uměle rasy..a to mě nebavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
7.10.21 10:08

Umely rasy jsou pitomost… si spis zajdi na nabarveni a natoceni ras. Ted spolubydlici byla dvakrat a proste za a) me to prijde, ze je to fakt poznat a nevypada to hezky a za b) to desne rychle vypada… a stoji to fakt majlant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.10.21 10:15

Dítě bez tebe dvě hodiny přežije pokud budeš mít hlídání. To jsou starosti :lol:

• Citovat
  • Upravit
35415
7.10.21 12:01

Počkej po porodu. Můžeš být celé šestinedělí ráda, že vylezeš z pyžama :lol: Zdravotní komplikace, náročný mimino. A druhý věc je, že těhotné tělo se chová jinak. Výsledek nemusí být zrovna podle tvých představ. Jako jinak chytají barvy na vlasy, nebo nedrží umělý nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2380
7.10.21 14:38

Já bych si na dobu po porodu nic neplánovala. Normálně se celkem udržuju, ale první půlrok jsem byla totální lesana. Že bych chodila někam na řasy, na to jsem neměla ani pomyšlení. Teď bych to nechala být a počkala až po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
7.10.21 18:53

@Tanja123 Ahoj, chodím na ně a mám v plánu chodit celé těhotenství i potom. Buď to v šestinedělí zvládne malé s hlídáním, nebo si je nechám vypadat a budu si holt dávat řasenku. :palec: @Leenvecka Nesouhlasím, že umělý řasy jsou pitomost, záleží taky kdo a jak je dělá. Pro mě je to to nejpohodlnější co jsem za poslední dva roky našla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
7.10.21 18:59

Chodila jsem celé těhotenství, a teď jsem 14dní po porodu a už jsem byla také na doplňko, dcerku pohlidal manžel(je na Um).A mám v plánu chodit i nadále, ted se mi to hodí protoze mi to ušetrí čas při líčení. Tak nevypadám úplně jak smrtka po porodu :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
7.10.21 19:03

I když je pravda že bylo ke konci těhu težké to uležet s břichem, doplňko trvá třeba 1,5h-2hodiny a nový set může trvat i 3hodiny, takže jde p to zda to uležíš na zádech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.21 09:41

Mela jsem rasy dva roky, kdyz je uz nebudes chtit, tak proste nepujdes na doplneni - oni ti ty rasy samy vypadaji s tvyma. Jediny co je fakt trochu opruz je, ze ty rasy pod tema umelyma jsou strasne oslabeny a casem to proste neni na co davat - vetsinou je to videt kdo ty rasy nosi uz dlouho, tak je nema tak huste jako poprve. Ale tvoje rasy ti casem dorostou.
Ja bych se po zkusenostech spis klonila k tomu natoceni a barveni nebo dobre rasence;) ke konci to u me s tema umelyma rasama byl proste spis smutnej pribeh, bylo to jako takovy vypelichany nic a sem tam rasa :D

• Citovat
  • Upravit
2250
8.10.21 10:58

@mdragon me to proste prijde jako predrazena a dost zbytecna sranda… a viz anonym nahore, proste to tem rasam pri delsi dobe nemuze delat dobre. Bych kdyz uz tak fakt sla jen na natoceni a barveni, vypada to o dost lip jak umely a hlavne prirozenejc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí