Pocit zaseknutého tamponů

Anonymní
7.10.21 13:54

Pocit zaseknutého tamponů

Ahoj prosím o radu dnes jsem 21tt a chtěla bych se zeptat jestli mám jít k doktorovi a nebo to neřešit mám pocit zaseknutého tamponu v pochvě když sedím cítím jak kdyby něco chtělo ven jako kdyby se mi dole v pochvě něco hýbalo je to strašně divný pocit pohyby občas zacítím ale tohle je divné a do toho mě ještě pálí žáha takže vůbec nevím co si o tom mám myslet je to pocit jako by ze mě ještě mělo něco vytéct ale kromě výtoku nic neobvyklého děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.10.21 13:54

A výtok je nažloutlý ještě k tomu jsem chtěla dopsat

• Citovat
  • Upravit
5657
7.10.21 13:56

Pokud si nejsi jistá, tak klidně jen k doktorovi zavolej a zeptej se, co by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
7.10.21 14:10

Radši bych se poradila s doktorem. Těžko říct, co to může být. Klidně bych zavolala a zítra se vnutila na vyšetření ke svému gynekologovi, těhotnou s potížemi neodmítne. Aspoň tě zkontroluje a budeš v klidu, že jsi nic nezanedbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
7.10.21 14:15

Na tu gyndu bych zašla, doktor tě zkontroluje a budeš si jistá, co to je.
Ten žlutý výtok je normální, pokud nic nesvědí, neštípe, nezapáchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.10.21 14:24

Já bych řekla, že to může být nějaká infekce, ta se občas projevuje takovým řezavým pocitem uvnitř, jakoby tam „něco překáželo“. A žlutý výtok je každopádně varovné znamení. Takže na gyndu bych radši šla, ať to nepodceníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí