Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud si nejsi jistá, tak klidně jen k doktorovi zavolej a zeptej se, co by to mohlo být.
Radši bych se poradila s doktorem. Těžko říct, co to může být. Klidně bych zavolala a zítra se vnutila na vyšetření ke svému gynekologovi, těhotnou s potížemi neodmítne. Aspoň tě zkontroluje a budeš v klidu, že jsi nic nezanedbala.
Na tu gyndu bych zašla, doktor tě zkontroluje a budeš si jistá, co to je.
Ten žlutý výtok je normální, pokud nic nesvědí, neštípe, nezapáchá
Já bych řekla, že to může být nějaká infekce, ta se občas projevuje takovým řezavým pocitem uvnitř, jakoby tam „něco překáželo“. A žlutý výtok je každopádně varovné znamení. Takže na gyndu bych radši šla, ať to nepodceníš.
Ahoj prosím o radu dnes jsem 21tt a chtěla bych se zeptat jestli mám jít k doktorovi a nebo to neřešit mám pocit zaseknutého tamponu v pochvě když sedím cítím jak kdyby něco chtělo ven jako kdyby se mi dole v pochvě něco hýbalo je to strašně divný pocit pohyby občas zacítím ale tohle je divné a do toho mě ještě pálí žáha takže vůbec nevím co si o tom mám myslet je to pocit jako by ze mě ještě mělo něco vytéct ale kromě výtoku nic neobvyklého děkuji za rady