3tt duch?

Anonymní
7.10.21 22:55

3tt duch?

Ahoj, podle kalkulačky bych měla být dnes 3+0. Ms jsem měla 16.9. Sex 2 dny po skončení teda 23.9. Brala jsem norethisteron, protože mám jít darovat vajíčka. Ten jsem brala od 27. 9. do včera. No a dnes mi to nedalo a dělala jsem si test a je tam duch. Je možný, že jsem opravdu těhotná? :zed: Nechce se mi věřit, že bych to v 3tt bylo vidět na testu. Ale zas se bojím píchat injekce na ty vajíčka. Dítě nechci, takže to si nenechám, nejsem na tom finančně dobře a chránit jsem se chránila, ale vysadila jsem prášky kvůli tomu norethisteronu(až po tom sexu)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
7.10.21 22:59

Nepíchala sis ovitrell?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.21 23:00

@Janli ještě jsem nic píchat nezačala, mám začít teď v pondělí Gonalem.

• Citovat
  • Upravit
Janli
7.10.21 23:05

Jestli počítám dobře, tak jsi nějakých 16 dní po sexu. To už může být na testu něco vidět. Počkej do neděle a pak si udělej test další. Pokud jsi těhotná, tak už na něm bude víc než duch. Pak případně volej do caru. Ale bylo by dost podivný, kdyby jsi byla těhotná. Ten duch se tam udělal v časovým limitu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.21 23:10

@Janli hned tam nebyl, tak jsem si řekla že nejsem a nechala jsem to ležet na záchodě, pak jsem to asi za 15 min šla vyhodit a bylo to tam. V neděli si test udělám a budu doufat, že tam nic nebude a byla to jen nejaka chyba, protoze i ta druha carka ktera tam je vždy se vybarvila pomalu a ne hned.

• Citovat
  • Upravit
35759
7.10.21 23:24
@Anonymní píše:
@Janli hned tam nebyl, tak jsem si řekla že nejsem a nechala jsem to ležet na záchodě, pak jsem to asi za 15 min šla vyhodit a bylo to tam. V neděli si test udělám a budu doufat, že tam nic nebude a byla to jen nejaka chyba, protoze i ta druha carka ktera tam je vždy se vybarvila pomalu a ne hned.

Co se neukaze do 5 min tak neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
7.10.21 23:34
@Anonymní píše:
hned tam nebyl, tak jsem si řekla že nejsem a nechala jsem to ležet na záchodě, pak jsem to asi za 15 min šla vyhodit a bylo to tam. V neděli si test udělám a budu doufat, že tam nic nebude a byla to jen nejaka chyba, protoze i ta druha carka ktera tam je vždy se vybarvila pomalu a ne hned.

Myslím, že máš velkou šanci, že tam už nic nebude. 15 minut je hodně po limitu, to už není spolehlivý výsledek. A když i ta druhá čárka byla divná, mohla jsi mít vadný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
8.10.21 06:40

No to ses asi nijak nechránila, prášky nejsou jediná antikoncepce. Podle mě se ti tam po limitu objevila jen ryska. Udělej si další.

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.10.21 07:10
@mackA159 píše:
No to ses asi nijak nechránila, prášky nejsou jediná antikoncepce. Podle mě se ti tam po limitu objevila jen ryska. Udělej si další.

Antikoncepci vysadila až po sexu, takže chráněná byla.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
8.10.21 07:31
@Janli píše:
Antikoncepci vysadila až po sexu, takže chráněná byla.

A proto ji to nedalo, a udělala si jen tak zničehonic těhotensky test… Dost zvláštní uvažování.

• Citovat
  • Upravit
1047
8.10.21 07:39
@mackA159 píše:
A proto ji to nedalo, a udělala si jen tak zničehonic těhotensky test… Dost zvláštní uvažování.

Tak pokud ji nasadila před sexem 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.21 07:43

@mackA159 udělala jsem si test, protože jsem se cejtila divně jako u syna a nedalo mi to. Kdybych ho neudělala, tak si začnu píchat injekce a v pátek by to zjistili, takže bych si to píchala zbytečně.

@Ivusska777 Beru ji už půl roku.

• Citovat
  • Upravit
1047
8.10.21 07:56
@Anonymní píše:
@mackA159 udělala jsem si test, protože jsem se cejtila divně jako u syna a nedalo mi to. Kdybych ho neudělala, tak si začnu píchat injekce a v pátek by to zjistili, takže bych si to píchala zbytečně.@Ivusska777 Beru ji už půl roku.

A vysadit takhle v průběhu cyklu a ještě mít jinak nechráněný sex ti schválil doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.10.21 08:14

@Ivusska777 Kdy vysadit antikoncepci před darováním vajíček rozhoduje doktor, sama jsem darovala 3× a vždycky mi to řídil doktor.. Ale co se týče sexu v nechranene době už je na darovatelce, ta si musí dávat pozor 🙈 🙉 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.10.21 08:20

Před pár týdny jsem našla // na tt a ducha jsem měla 3+0, ale v limitu. Zkus udělat test ještě v průběhu víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí