Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, maminky, prosim o radu, vaše zkušenosti, nebo jen napsání, ze bude lip ![]()
Mam doma krasnou 3tydenni holčičku, která mi ale od porodnice v noci nezamhouri oci. Pres den spinká krasne, budu se co 3-4hodiny na krmeni a zase usne. Ale večery a noci jsou beznadějné. Začíná to před osmou vecer a to ji musime nosit a konejsit, usne kdyz se zadaří kolem půlnoci ale za hodinku se zase bouzi a jede se na novo
uz mi docházejí sily, teď chová muž..
Trpí dosti na prdiky, ale přes den to není rak markantní, po té osmé začíná pravidelně boleni, pláč a to skoro až do rána, kdy konecne usiná.. ![]()
Přeci ale musi byt z takového nevyspaní sama vyřízená..
Měla jste to některá podobně, ze mělo miminko obrácený biorytmus a pak se to zlomilo? Dekuji za všechny názory ![]()
Vsechny 3 moje deti mely prevracene spani, ono se to srovna, nejpozdeji za par tydnu.
Akorat moje netrpeli na brisko, tak to bylo jednodussi no ![]()
Vydrz, bude hur ![]()
Pres den si lehni s miminkem a docerpej sily na noc. Na uklid a dalsi zbytecnosti se vykasli ![]()
Určitě se to časem srovná, bude líp a na prdíky se nebojte vyzkoušet různé kapky, nám třeba espumisan moc nezabíral, ale baby calm pomohl obrovsky.
@kamiŠ bude hur?
to jsem nechtěla slyšet! Ale dekuji za názor, snad se to pretoci i u nas brzy ![]()
@Poštolka J dekuji, mame to samé - espumisan nezabral, tak dáváme baby calm a myslim, ze Je to lepsi ![]()
@de píše:
@kamiŠ bude hur?to jsem nechtěla slyšet! Ale dekuji za názor, snad se to pretoci i u nas brzy
Mne take vsichni rikali, ze bude hur - synovi je 15 mesicu a kazdy mesic je to lepsi a lepsi
To jen tak pro uklidneni.
@de píše:
Dobrý den, maminky, prosim o radu, vaše zkušenosti, nebo jen napsání, ze bude lip
Mam doma krasnou 3tydenni holčičku, která mi ale od porodnice v noci nezamhouri oci. Pres den spinká krasne, budu se co 3-4hodiny na krmeni a zase usne. Ale večery a noci jsou beznadějné. Začíná to před osmou vecer a to ji musime nosit a konejsit, usne kdyz se zadaří kolem půlnoci ale za hodinku se zase bouzi a jede se na novouz mi docházejí sily, teď chová muž..
Trpí dosti na prdiky, ale přes den to není rak markantní, po té osmé začíná pravidelně boleni, pláč a to skoro až do rána, kdy konecne usiná..
Přeci ale musi byt z takového nevyspaní sama vyřízená..
Měla jste to některá podobně, ze mělo miminko obrácený biorytmus a pak se to zlomilo? Dekuji za všechny názory
Malej byl to same, odpo v pohode spal a padla osma hodina a uz to zacalo.. Rev az skoro do rana. Trpel hodne na prdiky, takze to s tim souviselo.. Jedine co pomohlo byl cas a trochu espumisan.. Jo a houpaci kresilko, tam se mu libilo moc, vzdy tam i usnul. Mozna bych zkusila i nejaky homeopatika na to brisko, pokud ji boli, tak se pak tezko spi.. No a vydrzet, az tohle sileny obdobi prejde ![]()
@de píše:
@kamiŠ bude hur?to jsem nechtěla slyšet! Ale dekuji za názor, snad se to pretoci i u nas brzy
Neboj bude jen a jen lip, cim bude ditko starsi, tim to bude lepsi.. Jde jen o to preckat tohle miminkovsky obdobi ![]()
U nás do 8 měsíců. V obýváku jsme vychodila do dlažby cestičku do cca dvou do rána. Taky bolení bříška a nic napomahalo, jen chození a noseni. Nekdy rektalni trubicka a nahrivani briska. Ráno jsem usinala ve stoje. Nezkusila jsi šátek nebo později nositko? Dětem dělá ten těsný kontakt dobře.
@tessa2323 dekuji
nad homeopatiky přemýšlím, hledám ty správně.. zatím mame homeopaticke kapicky baby calm
Tak spi pres den s ni, nemusis snad byt vzhůru ve dne i v noci.Me teda dite za tri roky nespalo v noci jen dvakrat - a to jsem byla uplne hotova a nastvana, takze obdivuju každou, ktera to vydrzi dlouhodobe.
@tessa2323 píše:
Neboj bude jen a jen lip, cim bude ditko starsi, tim to bude lepsi.. Jde jen o to preckat tohle miminkovsky obdobi
Vim to od maleho.. Kdyz mu byl mesic, tak des, furt rval, pak mu byly dva, tri.. S kazdym mesicem to bylo lepsi a lepsi. Jasny, pak budou zuby, takze zase nevyspani, ale ne kazde dite je stejne, treba muj syn byl v pohode, ani nevim ze mu zuby rostli.. Jde jen o to vydrzet, i kdyz se to ted zda bezvychodny, tak to prejde. Kazdy ditko z toho vyrostlo ![]()
@de píše:
@Limi123 dekuji, to jsem potrebovala slyšet
Podle me to totit pisou maminky, ktere mely dite, ktere si bezproblemove hraje samo na decce a v noci se budi 2× na kojeni ![]()
Vse se hodne zlepsi do 3. mesice a tak od pul roku je to uz celkem pohoda.
Zkousela jsi satek?
Příspěvek upraven 08.05.17 v 22:47
@yse 8mesicu? Juj, doufala jsem, ze ty první tři budou nejhorší a pak se to zlomí
koupila jsem nositko ergobaby, zatím jsem jeste nezkusila, ale snad to bude fajn.
A v dlažbě v obyvaku uz pomalu taky vyslapavam cesticku ![]()