Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky, chci se zeptat na vaše zkušenosti kdo má 4baby atomic? A s čím byste ho popřípadě srovnaly? Děkuji
![]()
No tak jasný snap je asi o 1000,– dražší, ale je to taky odlehčený sporťák a myslím, že jen víc propagovaný, má ho asi každá třetí maminka. Neříkám, že je špatný, ale třeba známá už na snapovi po třetí opravovala brzdu…tak se jen ptám na nazory co se týká funkčnosti. díky
@AdinnaKa Mám tedy Snap, ne Atomic, ale na tom Atomicu už z fotky vidím, že má o hooodně kratší zádovou opěrku.
Jo a Snapa mám 3 roky a bez jediné vady.
@AdinnaKa o 1000 Kč? Obyc.Snap stojí 4700 Kč, limitky myslim kolem 6000 Kč a sport 7500 Kč. Ale nejde o cenu kamoska má 4baby rapid a je to hrozné hrkatko, uz po pár týdnech je rozvrzany, kolecka hrozně nekvalitní, mala je v tom naklepana jak řízek chudák. Nevím, ja bych na k kočárku pro dítě nešetřila
@AdinnaKa Mám Atomic, a lituji, ze jsem ho koupila 3 krát v reklamaci, poprvé nalomene jedno kolo, podruhé zas druhé kolo a do třetice zase opěrka na h.. a ještě se párala vsadka, možná vadný kus nevím noo ![]()
@Katuskka jj rapid je desny, videla jsem ho a taky mi na prodejne rekli, ze se atomic a rapid neda srovnat, atomic je luxusnejsi a lepsi vybava, odpruzeni, strecha dlouha, velky kosik, drzak na piti v cene, hlavne je pevnejsi jelikoz se na nej dava hluboka korba a autosedacka tak jak na snap. Urcite nesetrim, ale snap ma uz skoro kazdy chtela jsem zmenu to same britax je jich halda…ale i tak si vazim nazoru…ani jsem uplne nechtela srovnavat uplne ty dva kocarky jen mi prijdou vsecky tyto typy dost podobne vzhledem… @PetiteFillette jj to asi ma, mam nedonosenou dceru a je drobnejsi tak mi to moc nevadi…diky za nazor ![]()
@gabča 36 jj no to je fakt, clovek nevi, psaly mi tri maminky na facebooku co atomic mely a prej spokojenost a bez reklamace…tak vubec nevim…je fakt, ze i snap ma dost reklamaci co jsem cetla…ono asi kazdy kocar ma neco…ale jste zlate, ze pisete aspn at vim co cekat…hold uz mam poslanou zalohu tak preklepem zimu a pak stejne budeme jezdit iglesina trip golfky, ktere mam jako zalohu doma…
Moc i tak vsem diky za typy a nazory, snap je dost oblibeny a je jasny, ze maminky co ho maji ho tu nebudou spinit
coz chapu, chtela jsem spise zmenu neco podobneho levnejsiho vlastne jen na prejeti pres zimu jelikoz ma atomic i vytepleny nanoznik atd…a pak nas stejne cekaji golfky iglesina trip do snapa bych pak sla mozna na druhy dite a poridila hned jak se bude druhy dite zvedat z korbicky…
tak snad to z atomicem dame
budu ho mit po mamince, ktera ho skoro nevyuzila jeji dite je nosici a je v zaruce a cena jen 1700,– takze i kdyz by se rozpadl tak to stoji za to
zaruka pres rok coz je akorat ![]()