Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, kdy muzu dat malyho do sportaku? maly 4,5 mesice, uz nechce jen lezet a furt rve ze nevidi ![]()
@lenit pokud je polohovatelný do lehu, tak kdykoliv. POkud ne a dítě samo nesedí, tak bych nedávala ![]()
Kdykoli. Otoč ho na břicho, kup kšíry, odepni boudu at´vidí a uvidíš ![]()
@lenit pak to není zrovna ideální
ale jako taky jsem vozila dřív, bo mladej brblal - ale u nás cca těch 8 m ![]()
Já dávala od 9 měsíců, když pořádně sám seděl. Předtim jezdil v hlubokym ale hlavou ke mě a na bříšku, takže měl celkem rozhled ![]()
Ja to taky beru podle toho, jak presne v tom sportaku je. pokud je to rovna plocha, ale zesikma, tak bych nedavala. pokud tam je trochu jako v kolibce, tak sem tam jo (v autosedacce taky nelezi).
ovsem pokud si jednou zvykne jezdit, tak ze vidi, tak uz ho do lehu nedostanes nikdy…
Me se takhle milostiva rozcilovala od 3m! Nehrozilo jet vleze v kocarku kamkoli v dobe mimo jeji spanek.Pak jsem ji jednoho dne lupla do hlubokeho na brisko a od te doby jinak nejezdila. Dokud sama nesedela.Byla spokojena, trenovala svaly, prdela si a videla kam chtela.
Dokud nesedí a sporťák nejde do lehu, tak bych nedávala. Na bříšku se u nás jezdilo taky dost, tak to zkus ![]()
V půl roce, neseděla a do úplného lehu to nešlo. Do korby se, ale už nevešla a rukama se do sedu vytáhla.
A nechápu proč se tak moc prosazuje polohování do úplného lehu. Kamarádka měla korbičku polohovací a holku nakláněla od cca 3m
@Netopirek kvůli páteři - nesedící dítě se nemá polohovat do sedu ![]()