Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky jsem to pri ET dostala myslim az po 13 dnech.. ja bych neplasila, nebo zitra zavolej do centra a oni ti povi. Drzim palce ![]()
Flintu do žita neházej, já jsem sedm dní po KET taky pořádně zakrvácela, uhnizďování to nebylo. Myslela jsem, že je po všem a týden na to jsem koukala jak puk na pozitivní test. Ber léky dál, jak máš a počkej na testování.
@Papaja32 Mě třeba varovali, že můžu po KET trochu krvácet
Zkus ráno zavolat do centra a uvidíš, co ti řeknou. Držím ti palce, ať to dobře dopadne ![]()
Kolik ti zavadeli embryi? Třeba se jedno chytilo a druhe odchazi?
@karkarka dvě blastocysty
ted jsem byla na wc a už je to špinění tak snad dobrý
Uvidim dnes je to 5 den po Ket
Tipla bych to na hematom, při vkladu se děloha občas trochu zhmoždí. Držím palce.
@Papaja32 píše:
Ahojte dnes jsem 4 den po Ket (prsa i břicho bolí, ale to přisuzuji utrogestanu a lenzettu) ale šla jsem na wc a všude krev, jako při ms. Dokonce mám už i vložku bojim se že se rozjede ms a přitom měla přijít až 1.června
takže asi je konec. Měl to někdy taky tak brzo po Ketu? Při Et jsem to fostala až po 16 dnech a ted už takhle
![]()
Držím pěsti ať je vše jak má a určitě to bude dobré. Moc bych ti to přála. Ale jinak bolesti nemas pri krvácení ne? mě říkali že může přijít krvácení.
@Arin2 ne už jen špinim a břicho nebolí vůbec snad to bude dobrý
@Papaja32 určitě bude všechno v pořádku
A kdy jdeš na uktrazvuk víš? Nebo na krev jdeš?
@Arin2 na krev se u nas nechodí a na utz po 3 týdnech od transferu takže až v červnu
Tak to máš podobně u nás se též nechodí na krev pokud je těhotenský test pozitivní a na ultrazvuk se chodí po měsíci. Teď to bude pomalu utíkat
člověk je zvedavy že?
Tak ja zase rano krvácela úplně čistá krev
tak já nevim. břicho mě bolí, ale myslím že ms zadřuju jen utrogestanem..co dělám blbě
já už fakt nevím co mám dělat je to jen 6 den po Ket
![]()
@Papaja32 tak já jsem na tom stejně ale 3 týdny po ivf.
zvýšili mi prášky a musím brát vitamín c. Dneska jsem byla na krvi na zjištění. Výsledky budu mít zítra tak jsem zvědavá. Takže vím jak na tom jsi.
![]()
@Arin2 ja předtím dostala ms až 16 den a ted už 4 den..po utrogestanu rano krev, odpoledne špinění a večer už nic a pořád dokolo už toho mám plný zuby na testu samozdřejmě jedna čárka jako vždy
já se dvou nikdy nedočkám
pujdu na to v červenci naposled a pak už to vzdám..miminko nebude ![]()
@Papaja32 nevzdavej to. To přijde chce to čas uvidíš. Vim ze se to lehce říká. Me treba navrhovali kamaradky nějakého léčitele. jste zdraví oba nebo máte nějaký problém?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.