Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, chci se zeptat jak je to s pasenim konicku. Moje dr.pri kazde prohlidce pouze zmeri, zvazi a oockuje. Nikdy se zatim nezajimala o paseni, drzeni hlavicky apod. Za 14 dni jdeme na 4m prohlidku. Mala sice jakz takz pase, ale zaklani hlavicku a dlouho nevydrzi. Na nrisko jsem zacala davat az ve 2m, protoze mi nikdo nerekl, ze to mam delat od narozeni. Mam strach, ze jsme neco zanedbali. Mam prvni dite a nevim poradne jak co delat. Mamku uz nemam a v dohledu zadnou kamaradku s miminkem. Poradite mi, prosim?
Najdi si v okoli detskou fyzioterapii a objednej se. Dr muze vystavit zadanku i zpetne. Ja sla s malym uz v jeho 6 tydnech, prepadaval na brisku, zaklanel se apod.. prvni navstevu jsem platila, pak nam dr vystavila zadanku a dalsi navstevy hradi uz pojistovna. Nebo pozadej dr rovnou o vystaveni zadanky. Rozhodne s navstevou necekej
Kdyz budes od doktorky cokoliv chtit, musis se zeptat.
Objednej se sama na fyzio a tam ti poradi, podle te jedne navstevy uvidis, jestli staci ta jedna konzultace nebo si mas rict doktorce o zadanku na vic.
@mucisek a nebylo by jednodušší se prostě doktorky zeptat? Ukázat a zeptat? Ono jim taky kolikrát musí jít hlava kolem, že mohou zapomenout. ![]()
@kakadel to chapu, ale prijde mi divne, ze krome vahy a miry ji nic nezajima a ja nevedela na.co se ptat.
Vsem dekuji za rady. Kouknu kde je tady nejaky fizio.aby se na malou koukli.
Na internetu se dá sehnat literatura týkající se psychomotorického vývoje miminek, taktéž mám doma pár knížek.
@mucisek asi ano. Ale já se třeba doktorky ptám. Každou návštěvu ji zahltim otázkami
vždycky jdu se seznamem na papíru a jedu podle seznamu. Říkala, že tak důslednou maminku ještě neměla, ale že je ráda. Že ji někdy jde hlava kolem ![]()