Co a kdy dělat? Pasení koníků, držení hlavičky apod.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
6.1.22 10:14

4 měsíce - co dělat

Ahoj maminky, chci se zeptat jak je to s pasenim konicku. Moje dr.pri kazde prohlidce pouze zmeri, zvazi a oockuje. Nikdy se zatim nezajimala o paseni, drzeni hlavicky apod. Za 14 dni jdeme na 4m prohlidku. Mala sice jakz takz pase, ale zaklani hlavicku a dlouho nevydrzi. Na nrisko jsem zacala davat az ve 2m, protoze mi nikdo nerekl, ze to mam delat od narozeni. Mam strach, ze jsme neco zanedbali. Mam prvni dite a nevim poradne jak co delat. Mamku uz nemam a v dohledu zadnou kamaradku s miminkem. Poradite mi, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4607
6.1.22 10:35

Najdi si v okoli detskou fyzioterapii a objednej se. Dr muze vystavit zadanku i zpetne. Ja sla s malym uz v jeho 6 tydnech, prepadaval na brisku, zaklanel se apod.. prvni navstevu jsem platila, pak nam dr vystavila zadanku a dalsi navstevy hradi uz pojistovna. Nebo pozadej dr rovnou o vystaveni zadanky. Rozhodne s navstevou necekej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.1.22 11:42

Kdyz budes od doktorky cokoliv chtit, musis se zeptat.

Objednej se sama na fyzio a tam ti poradi, podle te jedne navstevy uvidis, jestli staci ta jedna konzultace nebo si mas rict doktorce o zadanku na vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
6.1.22 11:59

@mucisek a nebylo by jednodušší se prostě doktorky zeptat? Ukázat a zeptat? Ono jim taky kolikrát musí jít hlava kolem, že mohou zapomenout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.1.22 12:43

@kakadel to chapu, ale prijde mi divne, ze krome vahy a miry ji nic nezajima a ja nevedela na.co se ptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.1.22 12:44

Vsem dekuji za rady. Kouknu kde je tady nejaky fizio.aby se na malou koukli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
6.1.22 21:33

Na internetu se dá sehnat literatura týkající se psychomotorického vývoje miminek, taktéž mám doma pár knížek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
8.1.22 17:49

@mucisek asi ano. Ale já se třeba doktorky ptám. Každou návštěvu ji zahltim otázkami :D vždycky jdu se seznamem na papíru a jedu podle seznamu. Říkala, že tak důslednou maminku ještě neměla, ale že je ráda. Že ji někdy jde hlava kolem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí