Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte, potřebovala bych poradit. máme 4 měs. syna, kolem 6 kg a do naší autosedačky se nevleze. resp. vleze ale nemůže mít na sobě např. teplou kombinézu nebo fusak do autosedačky od emitexu. protože je úzká a malý je tam jak sardinka. proto hledám jinou, širší, lepší. máte prosím nějaký tip? děkuji…
Teď v zimě jsem řešila stejný problém a vyřešila sem to ježděním bez bundy. Buď, když jsem jen přebíhali z domu do auta tak měl na sobě teplou deku nebo když to bylo dál tak jsem ho v autě svlékala. Malej je starší, tak už teď má větší sedačku, ale myslím, že u Vás by tohle bylo řešení.
@Aspera píše:
Teď v zimě jsem řešila stejný problém a vyřešila sem to ježděním bez bundy. Buď, když jsem jen přebíhali z domu do auta tak měl na sobě teplou deku nebo když to bylo dál tak jsem ho v autě svlékala. Malej je starší, tak už teď má větší sedačku, ale myslím, že u Vás by tohle bylo řešení.
no jo, ale ve 4 mesicich a v zime ho mit jen v bunde, to je na prd. sice ted je relativne teplo, ale v lednu, v unoru, kdy budeme jezdit k dr. na ockovani ocekavam zas silene mrazy, i kdyz to taky tak nemusi byyt:-) manzel mi rika, ze koupime az doroste, at ted neutrácime za dalsi. asi ma pravdu, ale pak nevim, jak tedy poradne navlect mimi, aby i prechod z domu do auta, a z auta k dr. a zpet zvladl bez ujmy… kdyz ho navlecu, tak na tom bude stejne jako v te kombineze…si myslim…
Ahoj, máme podobný problém, malého tam dávám bez zavinovačky, téměř nestačí popruhy. Na délku taky nic moc. Takže budeme kupovat BeSafe - je to proti směru jízdy, tu jsem chtěla, je sice drahá jak prase, ale dle testů proti směru je pro ty prcky nejlepší pro případ, že by se nedejbože něco stalo. http://www.eshopbaby.cz/…cky/0-18-kg/
Nevím jestli máte garáž nebo vlastní zahradu atd., ale já stejně malou moc nechtěla mít v bundě, aby jí nebyl hic, když jedeme. Takže jsem se snažila buď auto předem trochu zahřát (když byl muž doma nebo jsme byly u mámy v baráčku), nebo jsem dceru prostě oblékla do více tenkých vrstev (body, tričko, mikina, větrovka) a přikryla flísovou dekou (kterou jsem stáhla, když se auto zahřálo). Nikdy jí nic nebylo, a to je stejně stará (srpen 2011, v těch holomrazech jí byl půlrok). Víc vrstev stejně hřeje líp než jedna tlustá…
Ale samozřejmě, koupě nové sedačky 0-18 je taky možná - jen bych v tom případě hodně koukala na značku a neváhala investovat do BeSafe, protože jinak ty přes víc kategorií nebývají nic moc.
@evulkanov Ahoj, nase mala ma skoro 10kg a 4mes. Kupujeme tuhle! Je asi nejlepsi! http://britax-romer.cz/…0-18-kg.html