4měsíční miminko a ještě neočkované

575
17.1.12 15:35

4. měsíční miminko a ještě neočkované

Ahoj holky, prosím o váš názor.

Malému budou za týden 4 měsíce a ještě nedostal jediné očkování.

Doktorká nám je už po třetí odložila kvůli tomu, že nejdřív pořádně nezvedal hlavičku na břiše, pak že má jakousi svalovou napjatost a poslala nas k neurologovi a na rehabilitace.

Malej už dělá obr pokroky,a ale i tak nás při příští poradně prý očkovat nebude.

Mám obavu aby mu to pak nechtěla napíchat najednou. :roll: a taky se to tím všechno posune. :(

Máte s tím někdo skušenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
17.1.12 15:38

Náš taky dostal první hexu ve 4 měsících a jsem za to spíš ráda, najednou to určitě nenapíchá :lol: dostane normálně další za měsíc a pak zase za měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.1.12 15:41

takže, myslíš, že je to to lepší?

Asi na to to tělíčko bude lépe připravené že ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
17.1.12 15:44

Maly byl ockovany az v pul roku. Nejprve hexa, za 14 dni Prevenar, za mesic druha hexa a za 14 dni zase prevenar. Ted jdeme v unoru na hexu a pak za 14 dni beztak na prevenar. Nase to najednou nedela. Jestli vase jo, tak ji rekni, ze prijdes radeji na 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron

Bud ráda, třetí dcera má taky vše posunuté- naštěstí je pořád nemocná… Syv měl úplně jiný režim očkování- kvůli neurologickému nálezu… vše najednou opravdu nedostane!

• Citovat
  • Upravit
1419

Buď ráda! Já jsem to oddalovala jak jsem mohla!! Malý měl první hexu v 6m… Máš fajn dr.. Ta naše celkem tlačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.1.12 15:45

Určitě, co jsem tady tak četla v diskuzích, tak to někdo dostal i třeba ještě později..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
17.1.12 15:48

Proč jste rády, že to očkování doktoři posunují? Jinak náš prcek měl nález na mozku po porodu (cysty v PK) a každé očíčko jinak velké a neuroložka taky doporučila odložení očkování. Poprvé byl odkován ve 3,5 měs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.1.12 15:48

ahoj, muj malej dostal prvni davku az v roce. A zjisti si v kontaktech na RNDr. Petráše na www.ockovani.net jak se ockuje starsi miminko, podle toho, kdy zacnete. Malej dostal uz jen dve davky infanrixu Hib a treti bez Hibu az po pul roce. A rozmezi mezi davkama bylo dva mesice. Starsi deti se neockujou uz tolikrat, co maly miminka. A pokud ma neuro problem, tak to ockovani vetsinou jeste zhorsi, proto to mate odlozene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
17.1.12 15:50

Protože je to velký zásah do tělíčka, a čím je starší, dokáže se s tím lépe vyrovnat.. Ono je to složitější, jak jsem to zjišťovala, ale napsala jsem to tak nějak amatérsky jak to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.1.12 15:53
careynka píše:
ahoj, muj malej dostal prvni davku az v roce. A zjisti si v kontaktech na RNDr. Petráše na www.ockovani.net jak se ockuje starsi miminko, podle toho, kdy zacnete. Malej dostal uz jen dve davky infanrixu Hib a treti bez Hibu az po pul roce. A rozmezi mezi davkama bylo dva mesice. Starsi deti se neockujou uz tolikrat, co maly miminka. A pokud ma neuro problem, tak to ockovani vetsinou jeste zhorsi, proto to mate odlozene

Jj, přesně tak, i pneumokoky budem dávat i kvůli tomu až po roce, sice se to už platí, ale místo 4 injekcí dostane jen 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
17.1.12 15:53
Evulec píše:
Protože je to velký zásah do tělíčka, a čím je starší, dokáže se s tím lépe vyrovnat.. Ono je to složitější, jak jsem to zjišťovala, ale napsala jsem to tak nějak amatérsky jak to je :lol:

Aha a nemělo by se tedy očkovat až požději u všech dětí? Musím se na to zeptat doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.1.12 15:55

holky moc vám dík…měla jsem obavy, že doktorka dělá špatně, ale jak vidím možná budu i ráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.1.12 15:56

no jo ten pneumokok mě nenapadl… no třeba ho stihnem zdarma. A když ne, tak to neni zas taková pálka…Hlavně aby byl zdravý

Příspěvek upraven 17.01.12 v 16:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
17.1.12 16:01
hefilka píše:
Evulec píše:
Protože je to velký zásah do tělíčka, a čím je starší, dokáže se s tím lépe vyrovnat.. Ono je to složitější, jak jsem to zjišťovala, ale napsala jsem to tak nějak amatérsky jak to je :lol:
Aha a nemělo by se tedy očkovat až požději u všech dětí? Musím se na to zeptat doktorky.

Jo, nový moderní očkovací kalendář píše, že první hexa má být až v 6 měsíci… Ale není to schválené a než se ti „mistři nahoře“do toho pustí bude rok 3000 :D
Nemáme ani Prevenar, Rotarix nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek