Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky měl někdo z vás před porodem pocit na zvracení? Už jsem v termínu porodu a už dva dny se mi chce zvracet
nic špatného jsem nesnědla … nějaké chřipky nemám a přetrvává to hlavně po jídle
Ja to mivala obecne ke konci, proste uz velky tlak na zaludek
Ale nekdo pry miva treba prujem, tak mozne je ledacos
@beruska9 pravé každá taková diskuze obsahuje i průjmy to já nemám …. Obecně se cítím fajn jen ten pocit na to zvracení nechápu …
Tak máš v břiše 3-4 kg dítě co vše utlacuje. Já sem musela jíst ke konci malý porce, zvlášť večer jinak pálení žáhy a myslela sem že se pobliju.
@Annabela11 i to je možné ![]()
@JancaS84 To mi povídej každý říká že ke konci už žáha nepalí a já mám pocit že mi schoří krk … mám to teda asi od 6 měsíce ale teď je to docela masakr
Porodní asistentka nám na kurzu říkala, že ke konci se tělo uvolňuje a vyprazdňuje, což jde spodem i horem, člověk může i často brečet a tak. Plus ten fyzický důvod útlaku orgánů.
@wiwiOL Také jsem četla něco o čištění těla
tak uvidíme třeba už v pondělí nepůjdu do poradny
![]()
@berunecka6 také beru sorbifer ale nikdy jsem tyto problémy neměla ![]()
@D284 no me to prave dela jen po tech tabletach. Ale behem dopoledne do odezni a neni mi nic. Momentalne se modlim at jeste nerodim…dostala jsem mega rymu…s tim bych fakt rodit nechtela 😂
@berunecka6 A Mudr o tom ví? Mě předepsali sorbifer po porodu a musela jsem ho vysadit, jak mě po něm bolel žaludek ![]()
Jo, vi. Ale zjistila sem ze mi to dela jen kdyz se nestihnu nasnidat. Ja jsem v behu hned po ranu a nekdy proste uz neni na jidlo cas az pak treba pozdeji. 😄