40+3 tt špinění

245
7.5.13 14:13

40+3 tt špinění

Holky tak zase píšu o radu, dnes jsem 40+3tt byla jsem na kontrole dr. říkala že to na porod ještě nevypadá, ale nějak do mě šáhla a docela to zabolelo, hamiltona nedělala jsem se ptala, že prý šahala na hlavičku nebo co. Jde o to že jsem před chvilkou byla na toaletě a na kalhotkách našla tmavou skvrnu krve jako spíše takové špinění nevím jestli to není zátka ale ta má být nějaký hlen či co? a to je takové jako by mi měla začít ms vždycky jsem trošku špinila. teď už nic neteče tak nevím. co to mohlo být??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
7.5.13 14:15

Špinění po kontrole není nic neobvyklého.. Jinak zátka je opravdu konzistencí spíš nudle, to si nespleteš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.5.13 14:17

@Renatuška myslím, že ti hamiltona úplně normálně udělala :))) a špinění po yvšetření je normální, kdybys začal krvácet víc, raději je|´d na kontrolu, a le pokud jen špiníš, je to normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.5.13 14:19

Klasické špinění po vyšetření, čípek je v těhotenství křehký :mavam: užívej posledních pár hodin max. dní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
7.5.13 14:25

:( ach jo a já si už myslela že se konečně malá umoudří vyklubat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.5.13 14:32

@Renatuška třeba jo, za hodinu můžeš začít rodit a nic tomu nemusí předcházet :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
7.5.13 15:13

Ahoj, měla jsem to samé : ) ve 40+3 ko v porodnici, dr do mě sáhla, začla jsem špinit ( takže je to normální i mi to sama doktorka říkala, je to všechno hodně citlivý), večer se mi rozjely poslíčky, do té doby jsem nevěděla, co to je :D tak jsem si říkala, že třeba už a ono nic :( pak jsem byla na ko ve 40+8 a to už mi udělali Hamiltna s tím, že jsem už podstoupila náběry na případné vyvolávání a ejhle malá se večer rozhodla, že půjde sama : ).. Každopádně Ti přiju, ať se Ti porod rozjede sám a co nejdříve, to čekání je úmorný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.5.13 15:15
@Renatuška píše: :( ach jo a já si už myslela že se konečně malá umoudří vyklubat ven.

a kdo říká že ne :dance: ten pěkně kecá :pankac:
uvař něco dobrého, dejte dlouhou procházku, případně sexík a užij si to…
vím že to teď zní jako klišé, ale ono už to nikdy nebude takový :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.5.13 15:19

Po vyšetření běžná věc. Můžeš mít i mírnější kontrakce, je to z podráždění. Užívej si poslední dny, možná hodiny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
7.5.13 16:18

Holky, tak Vám děkuji za odpovědi :kytka: asi to bylo s toho vyšetření, ale když já už bych tak moc chtěla :) ale holt si na malou budem muset ještě počkat. :mavam: no kdo ví možná ještě dnes večer? nebo zítra… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
7.5.13 16:56

Taky jsem se takhle „radovala“ a pak jsem chodila s bříškem ještě 3 dny :nevim:
pokud to nebudu světle růžové nebo jasně rudá tak se nic neděje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...