Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak zase píšu o radu, dnes jsem 40+3tt byla jsem na kontrole dr. říkala že to na porod ještě nevypadá, ale nějak do mě šáhla a docela to zabolelo, hamiltona nedělala jsem se ptala, že prý šahala na hlavičku nebo co. Jde o to že jsem před chvilkou byla na toaletě a na kalhotkách našla tmavou skvrnu krve jako spíše takové špinění nevím jestli to není zátka ale ta má být nějaký hlen či co? a to je takové jako by mi měla začít ms vždycky jsem trošku špinila. teď už nic neteče tak nevím. co to mohlo být??
Špinění po kontrole není nic neobvyklého.. Jinak zátka je opravdu konzistencí spíš nudle, to si nespleteš.
@Renatuška myslím, že ti hamiltona úplně normálně udělala
a špinění po yvšetření je normální, kdybys začal krvácet víc, raději je|´d na kontrolu, a le pokud jen špiníš, je to normální..
Klasické špinění po vyšetření, čípek je v těhotenství křehký
užívej posledních pár hodin max. dní ![]()
ach jo a já si už myslela že se konečně malá umoudří vyklubat ven.
@Renatuška třeba jo, za hodinu můžeš začít rodit a nic tomu nemusí předcházet ![]()
Ahoj, měla jsem to samé : ) ve 40+3 ko v porodnici, dr do mě sáhla, začla jsem špinit ( takže je to normální i mi to sama doktorka říkala, je to všechno hodně citlivý), večer se mi rozjely poslíčky, do té doby jsem nevěděla, co to je
tak jsem si říkala, že třeba už a ono nic
pak jsem byla na ko ve 40+8 a to už mi udělali Hamiltna s tím, že jsem už podstoupila náběry na případné vyvolávání a ejhle malá se večer rozhodla, že půjde sama : ).. Každopádně Ti přiju, ať se Ti porod rozjede sám a co nejdříve, to čekání je úmorný ![]()
@Renatuška píše:ach jo a já si už myslela že se konečně malá umoudří vyklubat ven.
a kdo říká že ne
ten pěkně kecá ![]()
uvař něco dobrého, dejte dlouhou procházku, případně sexík a užij si to…
vím že to teď zní jako klišé, ale ono už to nikdy nebude takový
![]()
Po vyšetření běžná věc. Můžeš mít i mírnější kontrakce, je to z podráždění. Užívej si poslední dny, možná hodiny ![]()
Holky, tak Vám děkuji za odpovědi
asi to bylo s toho vyšetření, ale když já už bych tak moc chtěla
ale holt si na malou budem muset ještě počkat.
no kdo ví možná ještě dnes večer? nebo zítra… ![]()
Taky jsem se takhle „radovala“ a pak jsem chodila s bříškem ještě 3 dny ![]()
pokud to nebudu světle růžové nebo jasně rudá tak se nic neděje ![]()