Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud jsi zdravá, nehrozí předčasný porod a nemáš problémy, tak hurá do toho. Jinak pokud jsou bolesti a tak, tak bych to zvážila
je otázkou, jaký jsi tt, někdy se sexem a orgasmem porod dá vyvolat (dr mi ho ke konci přímo doporučil) ![]()
První dva porody mi vyvolal právě sex, takže při posledním těhu kdy mi hrozil předčasný porod jsem od nějakého 5 možná 6m nesexovala, už jsem se bála.
Ale pokud jsi v pořádku, tak by sex vadit neměl. O těch bolestech po sexu bych se určitě zmínila u MUDR.
Jsem 33tt a bolí mě to už od 7.měsíce. bolelo mě břicho tam, kde mělo mimi hlavu
Já teda celé těhu sexovat moc nemůžu, když s partnerem si chceme udělat hezkou chvíli a mimi se mi začne hýbat v břiše, tak jsem psychicky naprosto mimo a mám divné myšlenky
jsem 35tt, už si asi moc neužiju a po porodu 6 nedělí, ale už se těším, jak to potom rozjedeme
![]()
@Radanka25
taky se nemůžu dočkat jaký to pak bude bez břicha a v jiné poloze. To bude doma asi hodně lítat…už teď mi je líto sousedů.
No asi se poradím s doktorkou, proč to bolí no..
Tak moje děloha objímá mrňouse orgasmem cca ob den, někdy denně a všechno je v pořádku, jen jsem pak totálně vyřízená
Sexem asi vyvolávat nebudem, protože bude malej zvyklej
M.
@Anonymní píše:
Na internetu jsem hledala, jestli vadí orgasmus a celkově sex ke konci těhu. Nikde jsem nic moc nenašla. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte popř jak se cítíte po sexu/orgasmu vy? Mě třeba hodně bolí břicho a tlačí mě močák…
U mně to vyvolalo tak silné a pravidelné kontrakce po 5 min, že jsem strávila celou noc na porodním sále. Ovšem ráno mně pustili. Ani dr nepoznala že to není počínající porod.Sice jsem byla na 3 cm otevřená, ale to už dlouho. ten den comně propustili jsem byla u dr aby mi udělal hamiltona. No ani to nepomohlo. Ve středu se kluk narodil vyvolávaně. Ale soulož i když se mi to líbilo, jsem již neprovozovala. Posly byli šílené.
My do toho na konci bušili fest abychom vetřelce vyšoupli a stejně jsem musela na vyvolávačku, takže pokud ti nehrozí předčasný porod tak bych se toho nebála ![]()
Na internetu jsem hledala, jestli vadí orgasmus a celkově sex ke konci těhu. Nikde jsem nic moc nenašla. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte popř jak se cítíte po sexu/orgasmu vy? Mě třeba hodně bolí břicho a tlačí mě močák…