Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Budu doufat, ze to prezije
navic, nebudes ji oblikat naposledy, ne vzdy se uplne trefis, ja se taky obcas sama neumim dobre obliknout.
Takhle to má asi poprvé každá maminka
já to měla taky
furt jsem se bála že ji oblíkám málo a pak zase moc.. a každý mi říkal: oblikni jí stejně, jako oblíkáš sebe. Plus ona je ještě v kočárku po dekou.. takže asi tak… ![]()
@pikola
No snad. mě totiž přijde, že to neodhadnu ji obleknout. Až budeme doma tak asi ano ale až ji povezeme bude to jeji prvni kontakt se světem tak se bojím abych te naši princezně hned neuhnala nějakou rymu atd…
@Anonymní píše:Řeknu ti, že já odvážela malého na konci února a měla jsem ho strašně navlečeného
Ahoj holky.Je to asi už tím, že mi ten konec těhu leze na mozek.Ale pomale balím tašku do porodnice. a pak druhou tašku pro malou s věcma ve kterých ji povezeme domu.No a to je ten problém. Já se bojím že ji navleču moc nebo že ji obleču málo. že bude chudinka nemocná třeba kvuli mě že jsme ji oblikla špatně. Jak jste se s tímhle vypořadali vy?
Me prijde, ze kdyz zadny komplikace v tehotenstvi nejsou, je nutne si neco vymyslet
moje mama taky chtela, abych mela soupravicku specialne na cestu z porodnice.. Ja budu asi krkavci matka ![]()
Tak to je něco z čeho mám taky hrůzu…ale mám tady nachystané body s dlouhým rukávem, tepláčky, ponožky, mikinku, čepičku a ještě bude mít v sedačce deku…
Já čekám páté a budu rodit v půlce srpna… A upřímně, na to, že mám už skoro 10 letého syna, skoro 8 letou dceru a skoro 3 letá dvojčata, si připadám, jak naprostá začátečnice a děsím se, že něco udělám špatně
, ale to se zase srovná, u všech dětí jsem to tak měla
. Takže neboj.
V čechách se doporučuje o jednu vrstvu víc než máš ty
. tady se zass děti zásadně otužují - oblíkají tak jak dospělí - jestli máš triko s dlouhým rukávem, dej ho i miminku. z porodnice bych dala čepičku. a přikrýt tenkou dekou
@tterrezzkaa No tak aspoň že nejsem sama
já to mám taky tak.Tak snad to nějak přežijem ![]()
@pikola No asi mi už z toho hrabe když do ted bylo vše v pořádku
Ale tu soupravičku mám od sve mamky koupenou
Takže ji v tom povezu domu a bude jak ružovej bombonek ![]()
Já se spoléhám, že když budu rodit v srpnu, že jí snad zima nebude =D Ale taky špekuluju co jí obleču =D
@pikola S tvojí mamkou bych si rozumněla =D Taky chci speciální soupravičku z porodnice =D A sladěnou ![]()
@elenkazed koupila mi dve, na ruzny velikosti
me. prijde, ze hadru mam hromady a ze to dite to neunosi. Jen deky mame asi 4 vcetne jedne hackovane na ozdobu
a to tu mama radila jen tyden a mam ji daleko.
Dala bych body s dlouhym rukavkem a nejake tenke teplacky…pokud bude teplo a cepicku…ono neni fakt dobre prehrivat mimi…
Tak vem nějakou dečku a buď přikreješ, nebo nepřikreješ. To počasí je divoký a špatně se odhaduje. Malá se narodila koncem dubna a byla nejdřív zima a ten den, co jsem šla rodit bylo vedro, že jsem nemohla dofunět do porodnice. To si pamatuju dodnes ![]()
Ahoj holky.Je to asi už tím, že mi ten konec těhu leze na mozek.Ale pomale balím tašku do porodnice. a pak druhou tašku pro malou s věcma ve kterých ji povezeme domu.No a to je ten problém. Já se bojím že ji navleču moc nebo že ji obleču málo. že bude chudinka nemocná třeba kvuli mě že jsme ji oblikla špatně. Jak jste se s tímhle vypořadali vy?