Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To už bude porod co nevidět. Až budou kontrakce častější, nebo ti praskne voda, jdi do porodnice. Držím palce.
@Petramaliskova podle me se ti to rozjede behem dne nebo noci. Hodne teplou sprchu si zkousela? Mohlo by ti to pomoct to trosku rozjet
cas uz na to mas. Predem gratuluju k malemu zazraku, a at to dobre zvladnes
hodne stesti
@Payus davala jsem si rano teplou vanu ale je to furt stejen..porad po 12minutach..prave nechci vyvolavat, tak doufam, ze vecer se to rozjede
a dekuji ![]()
@Tiger-lily doufam
jen mě zaráží, že je to od jedne od rana furt stejné
Takhle jsem poslickovala celý den, v půl 11 večer mi praskla voda. Ten den ráno v poradně už byly kontrakce(tvrdnuti bříška) natočené na monitoru asi co 3 minuty a prostupná jsem byla pro 2 prsty. Druhý den v 4:30 byl malej na světě
hodně štěstí ![]()
(Jo a vana mi vůbec nepomohla vždy poslicky úplně zastavila, procházka zas trošku rozjela. Taky jsem si myslela že z toho už nic nebude a šla jsem spát
)
Takhle jsem to mela s druhym 3 dny, pak jsem se nakrkla a jela do porodnice at se mnou neco udelaji. Byla jsem smirena s vyvolavackou. Takova mlada dr mi rekla, ze do mne nebude cpat chemii ale napred zkusime pichnout plodovku a porod se rozjede. Od pichnuti plodovky byl kluk za 2 hodiny na svete. Psal se rok 1989.
@Petramaliskova
To je individuální. Já byla taky ráno na kontrole a „nic se neděje“, odpoledne mi bylo jaksi divně a večer jsem jela. ![]()
Tak cooo Petulo uz jsi porodila? Podej pak hlaseni
ja myslim ze jooo ![]()
Ahoj holky, ano uz to mam za sebou. V patek jsem porodila Alberta
Byla to sila jsem tada ze uz to mame za sebou
vsem preji rychle porody
@Petramaliskova moc ti gratuluju
hlavne ze jste to oba ve zdravi zvladli
kdy jsi nakonec frcela do porodnice? Krasne jmeno jste dali ![]()
Jeli jsme kdyz jsem mela kontrakce zhruba po peti minutach plus minus dve hodiny…do porodnice jsme dojeli v deset vecer a maly se narodil v osm rano..takze jsme jeste klidne mohli byt doma..ale je dobre ze jsme jeli protoze tam byl nejak spatne hlavickou tak to furt kontrolovali ☺️️@Payus