Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jela bych tam znovu a nenechala se odbyt. Těhotenství by v děloze už musel vidět.
@Nety40 4 týdny takže kdyby si měla nepravidelnou ms jako já počítalo by se to jinak ale musel by ti test vyjít slabě pozitivní pak by bylo možné že by si byla teprve 6tt a ještě by tam nešlo nic vidět
![]()
Zajdi si na krev a za 2 dny znova
@karkarka řekl mi akorát že mám zvětšenou dělohu a že budu každou chvíli ovulovat. ( mozna) třeba to je prej cista
@Nety40 při cistě nejsou pozitivní testy.. a dělala si znovu test?
@Nety40 tak si udělej další test.. pokud výjde pozitivně upaluj na krev.. bud si těhitná a ještě se to neukázalo nebo je to mimoděložní..
Udělej ten test
@Kajka9 půjdu si ho tedy koupit. A holky s čím souvisí zvětšena děloha??? Si připadám jak cvok
@Nety40 tak třeba já byla těhotná měla jsem pozitivní test šla jsem k dr měla jsme být 7tt no byla jsme jen začátek 5tt dr tam nic neviděla jen říkala že vydí zvětšenou sliznici, dělohu..
ten test si můžeš udělat klidně odpoledne pokud si už minulí týden měla //… každopádně by se to muselo nějak začít řešit objednat se ke své dr atd.. pokud máš těhotenské příznaky
@Kajka9 já už u svého doktora byla v úterý. Taky nic. Jen mi nechal udělat odběry na prolaktin. To jsem byla včera. Mám přijít na další kontrolu za 14 dnů. Vůbec ani jeden neuvažuje nad tehotenstvim. Jako kdybych si to vymyslela. Akorát můj doktor si mysli že všechny příznaky patří l tomu prolaktinu a na pohotovosti asi k ovulaci