Obezita v těhotenství

Anonymní
3.7.19 18:11

Obezita v těhotenství

Ahoj holky
Chtěla jsem se zeptat..
Snažíme se o miminko a měřím 150 cm.. vážím 61.. mám dost nadváhu i teď..
A co když otěhotním a priberu ještě víc… Myslíte že budu mít šanci to pak zhubnout?
Přiznávám že jsem se vypapala skrz deprese, lenost… Únavu, stres… :D
A docela už stresují… I teď…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3097
3.7.19 18:13

Vazne? Merim 159, vazim 66 kg. Nemyslim si ze mam nadvahu teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
3.7.19 18:15

Zase tak obézní nejsi. Ty tlustší většinou nepřiberou tolik, ono záleží taky jak je to zle atd. Šance zhubnout je vždy když se člověk snaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.19 18:23

Zkus snahu o otěhotnění doplnit o postupnou změnu životního stylu. Ne diety, ale začít postupně měnit stravovací návyky, začít se více hýbat atd. Raději pomalu po menších krocích, ale trvale. Neznám tě, tak jen příklady: nepoužívat výtah, ale chodit po schodech (nejdřív jedno patro, pak dvě atd.), nejezdit všude autem, ale pochůzky v dosahu obejít pěšky, z mhd vystoupit o zastávku dřív, ke každému jídlu přidat trochu zeleniny a ubrat přílohy, večer u tv chroupat zeleninu místo chipsů atd. Takové ty maličkosti. Klidně si to sepiš a postupně zaváděj do praxe. Ségra takhle hubne cca rok a má dole přes dvacet kilo. Nehladoví, přiměřeně se hýbe, teď v létě si chválí plavání, denně chodí na bazén a plave.

• Citovat
  • Upravit
27709
3.7.19 18:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Chtěla jsem se zeptat..
A co když otěhotním a priberu ještě víc… Myslíte že budu mít šanci to pak zhubnout?

kolik přibereš neovlivníš, pokud budeš nabírat vodu tak s tím nic neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.7.19 18:38

Při prvním jsem vážila 82kg a rodit šla se 111kg. Při druhém, rok po porodu, jsem otěhotněla s 96kg (zůstalo mi dost po porodu) a teď budu rodit, mám 103kg. Měřím 170cm. Hubnout bude čas potom, z vlastní zkušenosti, ovlivnit to fakt nejde. A nestresuj se s tím, někdo v těhotenství přibírá z ničeho a někdo sežere na co přijde a hubne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
3.7.19 18:38

Mám 157, před otěhotněním 48 a měsíc po porodu 46. Třeba ještě zhubneš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
3.7.19 18:53

Pises obezita.to jsi asi jeste nevidela obezniho cloveka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
3.7.19 19:06

Zhubne každy kdo chce. Je to o motivaci a vůli. Soustred se na to, aby jsi uz ode dneska jedla zdravěji. Je to dobré i pro početí, pro vyvíjející se mimčo a pro tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.7.19 19:27

@Safrik to neni rýpání, ale jenom poznatek. Já když jsem přestupovala od dětské k dospěláckému lékaři, tak vážila 64 kg na 157 cm a napsal mi - lehká obezita..
Taky jsem to tak nevnímala, že bych byla nějak extra, ale on to viděl jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.7.19 19:29

Jinak si myslím, že zaklatdaelka má rozumnou váhu… v ordinaci, kde jsem chodila s prvním těhotenstvím,, byly hodně silné maminky i 20, kg víc jak by měly. a to byly na začátku těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.19 20:58

Mam 168cm a pred tehotenstvim vaha 89kg, pribrala jsem celkem 8kg a ty nechala v porodnici

• Citovat
  • Upravit
14313
3.7.19 21:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Chtěla jsem se zeptat..

Tak velkou nadvahu rozhodně nemáš. V těhotenství jsou chute sviňa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
3.7.19 23:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Chtěla jsem se zeptat..

Deset dni po porodu jsem mela o 4 kila min nez pred otehotnenim. Bylo mi zle 8 mesicu z deviti, ale snazila jsem se nevolnosti zajidat. Nastesti jsem snesla jen hodne zdrave jidlo; sladke, smazene, korenene se mi hnusilo. A pohyb nula, nekdy jsem i tri dny v kuse nevylezla z postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie