Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Peggy jak se dari,tak se dari.nevim jestli si pamatujes,jak byl maly posledne na jip,tak pak dostal infekci do rucicky do vpichu po kapacce a uz je to tu zas,uz me fakt jebne.maly Ted spi,az se probudi tak mu to vyndaji a uvidi se.ma to cele natekle a zarudle.minule z toho dostal 40citky a to by nam Ted jako fakt chybelo.
@Katka86 píše:
Peggy jak se dari,tak se dari.nevim jestli si pamatujes,jak byl maly posledne na jip,tak pak dostal infekci do rucicky do vpichu po kapacce a uz je to tu zas,uz me fakt jebne.maly Ted spi,az se probudi tak mu to vyndaji a uvidi se.ma to cele natekle a zarudle.minule z toho dostal 40citky a to by nam Ted jako fakt chybelo.
Joo to si pamatuji a včera jsem na to zrovna myslela aby zase něco takovýho neměl, když má tu imunitu totál v hajzlu..Ach joo, to je život… ![]()
@Katka86 píše:
Uz jako nemam slov.Trikrat hura ockovani:-(
Kdyby šel vrátit čas tak bych přesně věděla co bych chtěla odčinit…jsme na tom stejně, viď? ![]()
@peggy.sl píše:
Kdyby šel vrátit čas tak bych přesně věděla co bych chtěla odčinit…jsme na tom stejně, viď?
Skoda ze to nejde.a to jsem.malemu v porodnici slibila,ze nikdy nedopustim,aby mu nekdo nekdy ublizil. A sama jsem k Tomu dala podnet.
Katko, to si nevyčítej, nikdo nemohl vědět, že to bude takhle… My jsme očkovali Priorixem tetra, dva měsíce jsem to zvažovala, hledala veškeré info a nakonec jsme se rozhodli pro. Měl týden čtyřicítky a neštovice jako reakci na očko… Taky bych si nafackovala. Na druhou stranu, kdyby se jako ekzematik nakazil zlatým stafylokokem při neštovicích normálních, mohlo to dopadnout hůř… Očkování přínosná asi jsou, jen nesednou každému dítěti. Zkuste začít brát po návratu domů ten Imunoglukan, je to jen výtah z hlívy ústřičné, bez chemie, podporuje imunitní systém…
Tak mame za sebou prvni noc bez teplot,hura.malemu museli vecer napichnout kanylu do nozicky,jak mu otekly ty rucky a v noci mu pro.zmenu zila na noze praskla,takze otok jak prase.sundali mu to a mudr rano rozhodla,ze muze atb uz v sirupu,aby ho nemuseli zase pichat.vecer mu delali odbery,tak snad uz kleslo i crp.a taky se jeste ceka na vysledky na tu mononukleozu,ale ty dneska jeste nebudou.prijde i primar,tak uvidime.a na me neco leze,boleroi me prudusky,takze super.asi budu muset koupit.rousku,aby to maly nechytil.a to jsem vcera dobrala.atb.
Chudák malej, ten si užije
jak to snáší všechno to píchání?
Ale snad to bude už dobrý-myslim na vás ![]()
NO snáší to snad líp než já
jako vříská jak tur,ale už si i zvykl,že mu pořád někdo něco dělá.prozatím je bez teplot,atb bude muset brát min 14 dní
kdyby se to vrátilo,tak bude muset dostat nějaké injekce s penicilinem přímo do svalů
či co.Primář říkal,že je to sice opravdu hooodně bolestivé,ale že asi nebude zbytí,takže super
stejně se vsadím,že nám to nepomůže ![]()
@Katka86 píše:
NO snáší to snad líp než jájako vříská jak tur,ale už si i zvykl,že mu pořád někdo něco dělá.prozatím je bez teplot,atb bude muset brát min 14 dní
![]()
kdyby se to vrátilo,tak bude muset dostat nějaké injekce s penicilinem přímo do svalů
či co.Primář říkal,že je to sice opravdu hooodně bolestivé,ale že asi nebude zbytí,takže super
stejně se vsadím,že nám to nepomůže
Katko krásná práce!! Injekce penicilinu do svalu dcera dostává už rok a půl a nic..vůbec nic se neděje..Streptokok si dál škodí… ![]()
jaaaj, Katusko, to snad neni mozne…no ja ti teda neporadim. my jsme jeste nemeli ani rymu, takze nemoci u mimca jsou pro nas prozatim nepopsany list ( a doufam, ze dlouho i budou. zaklepat)
Posilam ti kazdopadne alespon virtualne na dalku energii a moc moc na vas budu myslet
![]()
Tak co, už něco víte? A co prcek, je mu lépe? Doufám, že se ta ručička nezhoršila…
@peggy.sl píše:
Katko krásná práce!! Injekce penicilinu do svalu dcera dostává už rok a půl a nic..vůbec nic se neděje..Streptokok si dál škodí…
AHa,takže jsme jasní
My bysme se fakt měly sejít
![]()
JInak dneska nás pustili domu
ale popravdě nějak nadšená nejsem,mám strach,že zase něco příjde,třeba znova ty šílené horečky
byl to otřes,děs,budu mít trauma do konce života.ty otoky v obličeji,promodrávání.Dneska jsem mluvila s mudr s imunol.,takže staršího už nemám dávat do školky,aby něco nepřítáhnul a prý VYJIMEČNE může ten úžasný imunor způsobovat takové reakce a že tu poslední dávku mám dát
neměla jsem chut se dohadovat s mudr po telefonu,za týden tam stejně jdem,tak ji řeknu,at zapomene,nehodlám opět skončit ve špitále.Pak něco mluvila o nějakých injekcích do zadečku na imunitu
no hlavně za týden jdem na ko do špitálu,odběry a budou výsledky na tu mononukleozu,tak se uvidí ![]()