Čtyřicítky teploty už 4 dny při ATB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20662
3.6.12 04:32

40citky teploty uz 4 dny pri atb

Holky potrbuju se vykecat nebo uz zcvoknu.lezim od patku s 17 m synem v nemocnici,pres tydnem dobral atb na anginu.po dobrani za 3 dny opet teploty pres 40 ,k tomu leukocyty 27 tis a crp pres stovku.po vysetreni na orl potvrzena hnisava angina,takze znova atb do zily.syn ma silene uzliny vzadu na krku,mudri delaji testy na mononukleozu.syn parkrat pri rychlem vzestupu teploty modral kolem pusyh,dneska kolem 2 h mu desne otekly vicka.sestra rikala ze to nekdy byva pri nadbytku tekutin.uz je mi z toho vseho zle.maly ma od.patku atb do zily a pred chvili teplota znova nad 40.takze uz po 150 te nurofen a diazepam.nemate nekdo zkusenosti s podobnou situaci?kdy i prez atb teplota neklesa?nebo to chce vice casu?omlouvam se za chyby,pisu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4239
3.6.12 08:16

Katuš musí to být opravdu šílené-já jako matka, která je nervozní i ze zvýšené teploty nevim, jak bych to psychicky snášela........
Zkušenosti nemám, ale od dvou kamarádek, které mají hodně často nemocné děti vím, že tenhle „syndrom“ vysoké teploty víc jak 3 dny i při užívání ATB je možný.....
Ať je to co nejdřív v pořádku a syn je zdráv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
3.6.12 08:22

Je mi to moc líto, držím palce, ať je bobkovi brzo dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvetka
3.6.12 09:00

Ufff, tak to je mi malého líto. Myslím, že to vypadá na tu mononukleózu, tam mohou být takhle vysoké horečky i několikatýdenní, hladina leukocytů by tomu taky odpovídala, crp by mohlo být i k hnisavé angíně, ale jestli vám mononukleózu potvrdí a okamžitě začnou léčit přímo na ní, tak se prckovi rychle uleví… Držte se :hug:

• Citovat
  • Upravit
20662
3.6.12 09:09

Holky no co vám budu povídat,v noci když se malý probudil,tak jsem dostala skoro zástavu srdce :zed: rudý jak rajče,skoro mu nešly vidět oči,jak je měl nateklé :zed: knoural,byl totálně apatický,teplota přez 40 :zed: byli jsme na sono bříška,jestli nemá zvětšenou játru nebo slinivku,to bylo naštěstí ok.Leukocyty už šly dolu.No uvidíme co bude.ted má zase pro změnu 35,2,modré rty :roll: už mě fakt klepne pepka :? Mudr ráno říkala,že zítra budou dělat zase odběry,že dneska už by teplotu kolem těch 40 neměl mít,jestli jo,tak budou muset změnit atb :cert: takže troje atb během dvou týdnu pro dítko,které nemá žádnou imunitu,supr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.6.12 09:10

Ted jsme na chviličku v herně,tak jsem zasedla k pc a můžu psát jako člověk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvetka
3.6.12 09:13

My jsme měli to samé, troje atb do roka, pak jsem nasadila Imunoglukan a ten je perfektní, virózu sice chytne, ale na dva dny, ani nemusíme k doktorce. My jsme byli v hodně podobné situaci jako vy, až na ty leukocyty, do toho se přidala alergie na penicilín, zástava dechu, dehydratace a skončili jsme na infekčním. Nikdo mi nikdy nesdělil diagnózu, což je na hlavu. Věřím, že malému bude líp, pokud by to mono byla, tak dostane kortikoidy a ty by měly zabrat okamžitě… Ale chápu, že čekání na výsledky je pekelné…

• Citovat
  • Upravit
20662
3.6.12 09:16

malej posledního půl roku prožívá fakt peklo,očko proti TBC ho uplně zlikvidovalo,co se týče zdravotní stránky.do smrti si budu vyčítat,že jsem ho nechala očkovat :zed: :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.6.12 09:17

malý kortikoidy bere kvůli astma a alergii,takže nám už nepomůže asi nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvetka
3.6.12 09:21

Na astma je jiný druh, beru je taky, takže se neboj :) To jsi mě dostala, já ho právě pro malého zvažuju, asi si to budu muset pořádně promyslet :|

• Citovat
  • Upravit
Mrkvetka
3.6.12 09:22

Ale třeba to nakonec mononukleóza nebude, uvidíte podle výsledků… Držíme vám pěsti :hug:

• Citovat
  • Upravit
4239
3.6.12 11:24

Katko hlavně dej vědět, jak se to vyvíjí-ju??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
3.6.12 11:26
@Katka86 píše:
malej posledního půl roku prožívá fakt peklo,očko proti TBC ho uplně zlikvidovalo,co se týče zdravotní stránky.do smrti si budu vyčítat,že jsem ho nechala očkovat :zed: :zed: .

Achjo zas to nešťastný očko…já teda nejsem žáný protiočkovací fanatik, ale už mám z očkování(ze všech) taky rozporuplné pocity
:roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.6.12 12:07
@Ditta77 píše:
Achjo zas to nešťastný očko…já teda nejsem žáný protiočkovací fanatik, ale už mám z očkování(ze všech) taky rozporuplné pocity :roll: :roll:

Ja starsiho syna normalne ockovala,nikdy jsme nemeli zadny problem,ale mladsi syn mi ukazal i druhou tvær vakcin a jsem opravdu sokovana,jak hodne muze ublizit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.6.12 14:07

Kačko moc na vás myslím… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie